- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #29.181
gıs bare altına alıntı yassaydın dayak yices yoksa beaa aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 :roflol:
ŞU AN İTİBARİ İLE ŞAFAĞIMIZ 436.. BAŞKADA YOOOKKKK..!!!!!!
VATAN İÇİN GİTTİN BENİM İÇİN DÖNECEKSİN CANIMMMM HAYATIMMMMMM..
ALLAH'IM SENİ KORUSUN ASKERİM..
ALLAH'IM SENİ KORUSUN MELEĞİM..
SAĞ SAĞLİM GEL BANA..
SENİ ÇOOOOKKKKKKKKKKKKKK ÖZLEDİM..
:a015:
kızlarrr allah sizede yaşatsın inşaallahhhh...tabiki dualarım her zaman sizinle olacak...
hepiniz kocaaaammaaaannnn öpüyorummmŞeniz
süper bişeyy yaaa artık askerlik diye bir şey yok hayatımızda engel yokkksositososito:sm_cool:
ALINTIDIR..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ANLADIM CANIM YANINADA 16 MAYIS YAZARIM TESKERENİ...tamam canım anladım valla ben yeni üye olduğumiçin pek anlamıyorum özelde ki mesajlarıda göremiyorum.bu arada ben 24 ten sonrasını sayıyorum 16 mayıs eşimin tezkere tarihi.
canımmmm hoşgeldinnn,,,sağol bitanem herzamanki gibi şafaklarımız güzelleştiriyo listelerii...iniyo canım bak her gün bi tane derkeeennnnn bide bakmışızkiii ahanda hilalim gibi kavuşmuşuz işte...men geldiiimmm aklinialirimsmile napiysinis bakem gıslar aklinialirimsmile ümmücüm bitanem ellerine sağlık süper olmuş walla opuyorumnanaktan ah bide inivirse şu şafaklar yaw :gitme:
haklısın canım yaaa Allahım kolaylık versin yaa çok zor...evleniyim iki sene düşünmüyom bi süpriz olmazsa...:))İİ GECELER CANIM UYUTTUNMU BEBİŞİNİ...
uyuttum da canım bende uyumk üzereyim şimdi ben giderim uyanır valla kesintisiz uyuduğunuz gecelerin kıymetini bilin deli oluyo insan gecede 10 sefer uyanınca...
oyyyy canım benimmm arada olur öle bunalım zamanlar alış alış...anam gitmiyo bu gece daha bi hasretim nedense çok ihtiyacım olduğunu hissediyorum acıyo içim he(((((((
gözdecimm hoşgeldin canımm...gözlerin beni aramıyormuyduklava:
HİLAAAAAAALLLLL CANIMMMM BENİİİMMMMMMM GÖZÜNAYDINNN BİTANEM BEN ÖZELDEN SANA YAZMAYI DÜŞÜNÜYODUM SEN GELDİNNNN AYYYY CANIM YAAAAA ALLAHIM Bİ DAHA HİİİÇ AYIRMASIN İNŞALLAH BU MUTLULUĞUNUZ HEP DAİÖ OLSUN CANIM BENİM NASILDI İLK KAVUŞMA ANI ANLATDA BİRAZ İÇİMİZ FERAHLASIN HAYALLERİMİZ CANLANSIN...:asigim:ii geceler kıslarrr....
serdarım geldiii bugünnn inanamıyorum hala sanki izne gelmişte tekrar gidicekmiş gibime geliyooo yaaa ama gitmicek biliyorummm:lepi:delikafadulden:teytey::lepi:
:hooray: ŞAFAK:64 UŞAĞA SELAMMMMM :teytey:
SENİ ÇOK SEVİORUM CANIM KOCACIM :asigim:
ALLAH'IM SENİ KORUSUN :Saruboceq:
BİR GÜN GELECEK
BİR GÜN KALACAK turkbayragi
CANIMMM HOŞGELDİNNN...
kızlarrr allah sizede yaşatsın inşaallahhhh...tabiki dualarım her zaman sizinle olacak...
hepiniz kocaaaammaaaannnn öpüyorummmŞeniz
süper bişeyy yaaa artık askerlik diye bir şey yok hayatımızda engel yokkksositososito:sm_cool:
angeldan demeyi unutmussunn olmaz
ANLADIM CANIM YANINADA 16 MAYIS YAZARIM TESKERENİ...
canımmmm hoşgeldinnn,,,sağol bitanem herzamanki gibi şafaklarımız güzelleştiriyo listelerii...iniyo canım bak her gün bi tane derkeeennnnn bide bakmışızkiii ahanda hilalim gibi kavuşmuşuz işte...
GÜLE GÜLE HİLALİMMM ALLAH Bİ DAHA HİİİÇ AYIRMASIN İNŞALLAH BÜTÜN ÖMRÜNÜZ BOYUNCA BUGÜNKİ GİBİ MUTLU OLUN HEYECANLI OLUN İNİAŞŞAL...MUTLULUĞUNUZDA AŞKINIZDA HEYECANINIZHA HUZURUNUZDA HİÇ TÜKENMESİN CANIM... ASKER YOLU BEKLEMEK HER KOŞULDA ÇOK ZOR AMA DOĞUDAKİLER İKİ İKİ MİSLİ HATTA 10 MİSLİ DAHA ZOR SEN BU ZORLUKLAR İÇİNDE GEÖİRDİN 15 AYINI ALLAHIM KARŞILIĞINI SEVDİĞİNLE GÖSTERSİN İNAŞLAAH...
YİHHHUUUUUU...alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis vereliniortak:lepi: :lepi: :lepi: :lepi::teytey: :teytey:
ÜMMÜCÜMMM CNM BNM BENİM İÇİN OLAN İYİ DİLEKLERİNİN 10 MİSLİNİ ALLAHIM SANA NASİB ETSİN İNŞALLAH.BEN ALDIM SEVDİĞİMİ ORDANNN SENİNDE ÇOK AZ KALDIII SENDE ALICAKSINN.ALLAH SİZİDE HİÇ AYIRMASINNN CNM ARKADAŞIM ÇOK SEVİORUM SENİİİİİİ....İİKİ TANIDIM SENİİİ...SEN HERŞEYİN İİSİNE LAYIKSIN CNM BNMMMMMMŞeniz
AYYY İÇİM Bİ TUHAF OLDU YAAAAmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?