Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

cnmsın bnm yaaa aynen öle sanal bi aile gibi oldukkkk....bende çok mutluyum burda olduğuma seni ve senn gibi bir sürü kişi tanıdım burdaa...tabiki veda değil ben burda olucammm daha tepük atıcazz dimi ama:teytey:
bnm hakkım yerden göğe kadar helal olsun tatlımmmmm sende hakkını helal et..burda herkes aynı şeyi yaşıo birbirimizi en iii biz anlıoruzz....kocaman öptüm cnm....ŞenizŞeniz

mooonnnnnnnn tebrik ederimmmmmm sizi canım Rabbim bi daha ayrılık göstermesin işallah ayy gözlerim doldu darısı başımızaaa :Saruboceq:

15 ay boyunca ağladın yeter daha ağlamak yok bundan sonra hep gülmek var inşallah canım benim....Şeniz

Vallaha cancumm oyle dalmisim ben.... askimi du$unuyom =)

Kizlar ben kaciyorummm..
Size ii geceler, tatli ruyalar.. (K)

düşün bebeğim düşünn
aynen bende düşünüyorum aşkımı düğünümüzü nası bi bulaşık mak alacağımı akannehirkaydirigubbakcemile3

iyi geceler yivrummmm datlu ballı rüyalarr olumunekankayizsmile

$afak 353
Seni sevmek ya$adigim en güzel duygu..
Nefes aldigim sürece seninleyim..
Seni cok seviyorum kocacim..
Yüregine iyi bak, Cünkü orada bir can daha var...

ümmüüü babyke napıosunuz bacularşakkıdıa.s.
cansuuuuuuuu canım hoşgeldinnn nerelerdesin sen ne zamandır yaaaa bi görünüyon bi kayboluyon...özledik vallaa ...benden iilik canım ne olsun plakalardayım 4 gün sonra 60 lardan 50 lere düşücem hilalimi kavuşturduk bugün sen geldinnn aşkımın keyfi yerindeeee telde güle oynaya konuştukkk daha ne oldun be yawrum beee...:teytey:

senden naber canım sen nasılsın nerelerdeydin...klava:
şafak 250 offf offffff
hoşgeldinn canımmm Allah kavuştursunn ne güzel az kalmış şafağı yarılamana nerde askerlik yapıyo askerin...
Vallaha cancumm oyle dalmisim ben.... askimi du$unuyom =)

Kizlar ben kaciyorummm..
Size ii geceler, tatli ruyalar.. (K)

oyyyy datlum benim hilali görünce seninde için cız etti dimi benim gibi bende daldım gidiyom valla...
güle güle bi tanem bende şu cancumla iki muhabbbet edim kaçıcam sonra öpüyorum kocaman balım by by ii geceler...opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3delü manyahhh bulaşık makinesini düşünüyomuş...kaydirigubbakcemile3
bende çek düşünüyodum o gelene kadar yetiştiriyim herşeyimi düğün erken olursa hazır oldun diodum ama plakalara düştüm düşeli koyverdim salıvardim kendimi hiç bişi düşünemiyorum artık çok fene geçiyo buu zamanlar annem kzıp duruyo başımda benmi düşüncem senin eksiklerini die ama napim yaa...

aha cancumda uçmuş başka topiklere...
ama benim kaçmama lazım artık kızlar yoksa ii olmıcak benim için netimi kapatmaları söz konusu böle gidersem...
öpüyorum hepinizi kocaman kocaman bal yanaklarınızdan ii geceler hasret kuşlarım...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:Saruboceq:şafak 139

ii geceler kıslarrr....
serdarım geldiii bugünnn inanamıyorum hala sanki izne gelmişte tekrar gidicekmiş gibime geliyooo yaaa ama gitmicek biliyorummm:lepi:delikafadulden

Allah bi daha ayırmasın canım arkadaşımmm:Saruboceq:
hep mutlu olun inşallah:Saruboceq:
öpüorum seni çokopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…