Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

benımkıde ERZURUM da yapıyoo cnm ordada butun telefon hatları kopmuss senağlama moralım ona bozukk..

oyyy canım benım yaaa napalım sabredıcez artık bu sıkıntıların hepsı bıtıcek geldıklerınde
ne kdar zor olsada beklemek sabretmek asker bekliyorum demek bıle onemlı
herkesın harcı deıl cunku olumunekankayizsmile

geçerrrr demi cnmm sankii bana çok zor geçecekmiş gibi geliyor yaaaa eyvahedigeldismile

geçer tabii cnmm bu zamana kadar kımler yapmısss kımlerınkı gecmemısskı bızımkıde gecıcekkk hep boyle dusunn.. en baslarda az aglamadım bende ama 15 ay boyle gıdemez zaten kendıne moral vermeye calıss ozellıklede askerınee:1hug:

oyyy canım benım yaaa napalım sabredıcez artık bu sıkıntıların hepsı bıtıcek geldıklerınde
ne kdar zor olsada beklemek sabretmek asker bekliyorum demek bıle onemlı
herkesın harcı deıl cunku olumunekankayizsmile

aynenn oyle tatlımm biticek inşş.. zor olucakk amaaa zafer bizimm olcakk inş..turkbayragi:asigim:

geçer tabii cnmm bu zamana kadar kımler yapmısss kımlerınkı gecmemısskı bızımkıde gecıcekkk hep boyle dusunn.. en baslarda az aglamadım bende ama 15 ay boyle gıdemez zaten kendıne moral vermeye calıss ozellıklede askerınee:1hug:

askerime karşı hep morelliyim deee gece olup kendimle başbaşa kalıncaaa aklıma türlü türlü şeyler gelioooo ben aşkımı çok seviorum yaaa onsuz her yer sessiz sedasız yaaaa çok zor inanınnn çok acıtıo canımı

askerime karşı hep morelliyim deee gece olup kendimle başbaşa kalıncaaa aklıma türlü türlü şeyler gelioooo ben aşkımı çok seviorum yaaa onsuz her yer sessiz sedasız yaaaa çok zor inanınnn çok acıtıo canımı

bebegım kımse ıcın kolay gecmıyoo sevdıgınden uzakk herseyınden mahrum kalmakk oyle cok acıtıyo kı ınsanın canını ama bı gercekk varr biticekkk ılerısını dusuncezkı zaman gecsınn bol bol dua ınan ıcının rahatlamasına yardım eder bebegım :Saruboceq:

senı cok iyi anlıorm canım benım ya.okdar zor kı gece yastıqa basını koyunca hıssettıqın duyguyu bastırmak.bütün gunun acısını sankı gece hıssedıosun aklına gelmeyen hersey ozaman bır bır aklına gelıo:1no2:

Back
X