- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #29.261
hb cnm hep takip edıyorum ama arada yazıyorum:1hug:
senn şafak kaçtaaa lokumum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hb cnm hep takip edıyorum ama arada yazıyorum:1hug:
senn şafak kaçtaaa lokumum
MuTsuZummm:sinifsinif:
356 tatlımm turkbayragi senın?
ne olduu cnm neden mutsuzsun yaa :teselli:
karanlık cnm ya 432
karanlık cnm ya 432
1 haftayı gecıo askımla konusamadım canım cok skkın mutsuzumm.içimde bı huzursuzluk war offmafoldumben
off kıyamam sana cnmm benım yaa senağlama nerde yapıyodu askın askerlıgını?
olsun bıtanemm baslarda zor oluyo ama alısıyo ınsann yaa:teselli: benımde karanlıkk gunesımızın dogmasına daha cokk var ama biticekkk inşşşş :Saruboceq:
ŞanlıurFada tatlım ya.senın askerın nerde canım_?
benımkıde ERZURUM da yapıyoo cnm ordada butun telefon hatları kopmuss senağlama moralım ona bozukk..
geçerrrr demi cnmm sankii bana çok zor geçecekmiş gibi geliyor yaaaa eyvahedigeldismile
oyyy canım benım yaaa napalım sabredıcez artık bu sıkıntıların hepsı bıtıcek geldıklerınde
ne kdar zor olsada beklemek sabretmek asker bekliyorum demek bıle onemlı
herkesın harcı deıl cunku olumunekankayizsmile
aynenn oyle tatlımm biticek inşş.. zor olucakk amaaa zafer bizimm olcakk inş..turkbayragi:asigim:
geçer tabii cnmm bu zamana kadar kımler yapmısss kımlerınkı gecmemısskı bızımkıde gecıcekkk hep boyle dusunn.. en baslarda az aglamadım bende ama 15 ay boyle gıdemez zaten kendıne moral vermeye calıss ozellıklede askerınee:1hug:
ewet tatlım bıgun gelıcek bır gun kalıcak:hooray:a.s
inşş. bugunlerde askerlerımızle hep haberlesmektee nasıp olurrrr
ALLAH tüm askerlerımızıı kazadan beladann korusunnn AMİNNN![]()
askerime karşı hep morelliyim deee gece olup kendimle başbaşa kalıncaaa aklıma türlü türlü şeyler gelioooo ben aşkımı çok seviorum yaaa onsuz her yer sessiz sedasız yaaaa çok zor inanınnn çok acıtıo canımı
askerime karşı hep morelliyim deee gece olup kendimle başbaşa kalıncaaa aklıma türlü türlü şeyler gelioooo ben aşkımı çok seviorum yaaa onsuz her yer sessiz sedasız yaaaa çok zor inanınnn çok acıtıo canımı