Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hoşbuldukk kızlarrrr iyiymm valla hava güzeell, içim açıldı valla =))
Sizler nasılsınızz ?
bayanssulusmile

evet ya hava nasıl etkiliyor insanı di mi
yaz gelmiş gibi zemuszemus
bende çok neşeli oluyorum güneşi görünce

iyilik güzellik benim biraz karnım ağrıyo malum sebepten
geçmez bugün artık :umursamaz:

ewet valla hava güzel olunca insanda ayrı bir güzellik mutluluk yaratıo ama bn,m sevgilimin sölediği laflar hala aklımda kızlar bu arada abim sözlendi dün kız istemeye istedik biraz şartlar oldu ama annem yapmıcağını sölüo bakalım

hepimiz iiyi ollaım mutlu olalım bnde çk iyiyim büşüm sevgilim bni bu aralar çk şaşırtıo:umursamaz:
oo canımm süper ozamaan azıcık dişini gösterdiin bak nasıl yola geldii, valla çok sevindim canımm..

Ayneen canımm, özellikle son 1 hafta yağan yağmur falnn,
iyiice karaları bağlamıştımm , mont giymekteende sıkıldımm bugnn hırkayla
geldim valla işe, çok rahatımm =)))

Canımm yaa geçmiş olsunn ilk günü zor geçer benmde , bide sırt ve ayak ağrısıda
ekleniyo banaa ufff,bilmiyorumkismile sen kendini sıcak tutmaya çalışş, özellikle ağrıyan
bölgelerii

ewet valla hava güzel olunca insanda ayrı bir güzellik mutluluk yaratıo ama bn,m sevgilimin sölediği laflar hala aklımda kızlar bu arada abim sözlendi dün kız istemeye istedik biraz şartlar oldu ama annem yapmıcağını sölüo bakalım
Aaa hiç söylemedin, naptınız neler oldu anlatsana kız isterken kaydirigubbakcemile2

sevgilin kötü bişey demedi inşallah :oklava:

busrae .!.:

ekleniyo banaa ufff,bilmiyorumkismile sen kendini sıcak tutmaya çalışş, özellikle ağrıyan
bölgelerii
uf sorma bazen belim bazen karnım ağrıyo ama ağrısız atlatamıyorum
ilaç içiyorum napim neyse allahtan yemin törenine denk gelmedi erken geldi de iyi oldu hihoyyyt

oo canımm süper ozamaan azıcık dişini gösterdiin bak nasıl yola geldii, valla çok sevindim canımm..

bölgelerii

valla büşüm sorma abim sözlenio diorum heyecanlımısın dio yoo bn mi sözleniorum dedim nie sn sözlenmicen mi hıı ewt dedim kapımda bekliolardı dedim de kapıdakileri bırak burda bn varım canım dedi geldiğinde de ailesiyle tanıştırcakmış ablası hep sölüomuş getir tanışalım burcuyla die oda bn utanıorum çekiniorum die geçiştirip duruomuşkaydirigubbakcemile3

duygucum geçmiş olsun bnde bilirim o ağrıları belim karnım sırtım kopar ayy çk kötü olurum hep sıcak şeyler ye iç canım

valla büşüm sorma abim sözlenio diorum heyecanlımısın dio yoo bn mi sözleniorum dedim nie sn sözlenmicen mi hıı ewt dedim kapımda bekliolardı dedim de kapıdakileri bırak burda bn varım canım dedi geldiğinde de ailesiyle tanıştırcakmış ablası hep sölüomuş getir tanışalım burcuyla die oda bn utanıorum çekiniorum die geçiştirip duruomuşkaydirigubbakcemile3

duygucum geçmiş olsun bnde bilirim o ağrıları belim karnım sırtım kopar ayy çk kötü olurum hep sıcak şeyler ye iç canım
aaaa ne güzel canım ya aman maaşallah diyim :nazar:
hadi bakalım iş ciddiye biniyor artık tanışırsın sende çok sevindim zemuszemus

ilaç içiyorum ben sıcak sıcak kesmiyo yoksa kaydirigubbakcemile3

Aaa hiç söylemedin, naptınız neler oldu anlatsana kız isterken kaydirigubbakcemile2

sevgilin kötü bişey demedi inşallah :oklava:

uf sorma bazen belim bazen karnım ağrıyo ama ağrısız atlatamıyorum
ilaç içiyorum napim neyse allahtan yemin törenine denk gelmedi erken geldi de iyi oldu hihoyyyt

yok demedi canım valla sorma abim sözlenio diorum heyecanlımısın dio yoo bn mi sözleniorum dedim seninde yakındır sözlenmen dedi hıı ewt dedim kapımda bekliolardı dedim de kapıdakileri bırak burda bn varım canım dedi geldiğinde de ailesiyle tanıştırcakmış ablası hep sölüomuş getir tanışalım burcuyla die oda bn utanıorum çekiniorum die geçiştirip duruomuş ama bnde dedimki tanışırım canım dedim bak bu lafını unutmuo dio ya tamam sn eğer bana sölersen bnde gelirim seniinle yani dedim bakalım kızlar

aaaa ne güzel canım ya aman maaşallah diyim :nazar:
hadi bakalım iş ciddiye biniyor artık tanışırsın sende çok sevindim zemuszemus

ilaç içiyorum ben sıcak sıcak kesmiyo yoksa kaydirigubbakcemile3

inş. canım ya o kadar mutluyumki kaydirigubbakcemile3

tabi o tanışmada nasıl olurum bilemem hımm anladım canım

abime kız istemeye gittik yok annesine 3 tane bilezik kıza 3 tane bilzeik annem bn yapamam dedi annesine takacaüıma kıza takarım geleceğine yatırım olur onlar için dedi canım ama o yüzükleri takarken birden bnle sevgilimi gözümün önüne getirdim hepkaydirigubbakcemile3kız çok çekingen diodum dün baya konuştuk bn insanlarla hemen samimi olamam dedi tanıdıkça yaklaşırım dedi dün baya canayakındı yani bana karşı ablamla da konuştu ama bn daha çk konuştuk heyecanda var malum şakalaşiştık konuştuk yane ii kız bakalım darısı başımıza

inş. canım ya o kadar mutluyumki kaydirigubbakcemile3

tabi o tanışmada nasıl olurum bilemem hımm anladım canım

abime kız istemeye gittik yok annesine 3 tane bilezik kıza 3 tane bilzeik annem bn yapamam dedi annesine takacaüıma kıza takarım geleceğine yatırım olur onlar için dedi canım ama o yüzükleri takarken birden bnle sevgilimi gözümün önüne getirdim hepkaydirigubbakcemile3kız çok çekingen diodum dün baya konuştuk bn insanlarla hemen samimi olamam dedi tanıdıkça yaklaşırım dedi dün baya canayakındı yani bana karşı ablamla da konuştu ama bn daha çk konuştuk heyecanda var malum şakalaşiştık konuştuk yane ii kız bakalım darısı başımıza
o ne ya öyle şey mi olurmuş 3 bana 3 kızıma :umursamaz:
kızına istese hepsi eyvallah ta sana noluyo be kadın akannehir
yalnız 3 bilezik az istemişler
benim annem neler isteyeceğini söylüyoda dudağım uçukladı kaydirigubbakcemile3
tabi kendine değil hepsi bize kaydirigubbakcemile3

o ne ya öyle şey mi olurmuş 3 bana 3 kızıma :umursamaz:
kızına istese hepsi eyvallah ta sana noluyo be kadın akannehir
yalnız 3 bilezik az istemişler
benim annem neler isteyeceğini söylüyoda dudağım uçukladı kaydirigubbakcemile3
tabi kendine değil hepsi bize kaydirigubbakcemile3

kadın istemioki kızın babsı sölüo çk karışık durumlar canımm hayırlısıyla bi ewleneydilerr

Back
X