Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kızlarrr ben geri geldiimm öff yaa siteyi bozuyolarrr sonra ben bişey yapmadımm demiyolarmıı
çok sinir oluyorruuuumm :olmaz: Sabhki tüm neşemm gitti vallaa

Kızlarrr ben geri geldiimm öff yaa siteyi bozuyolarrr sonra ben bişey yapmadımm demiyolarmıı

hadi ya ewet canım gerçekten insanın sinirini bozuolar bak bn de cuma günü snle konuştuktan sonra tartıştım şimdi hiçbişe olmamaış gibi konuşim dedim ama konuşmuolar bnimde çk umrumdaydı yaneCADIARZU

ya canım seninki aradımı..
birde ben soyledim benim erkek arkadasım yazıcı orda butun kayıtlar onunde seninkinin taburunu bilmedigi icin bulamamısbilmiyorumkismile

hadi ya ewet canım gerçekten insanın sinirini bozuolar bak bn de cuma günü snle konuştuktan sonra tartıştım şimdi hiçbişe olmamaış gibi konuşim dedim ama konuşmuolar bnimde çk umrumdaydı yaneCADIARZU

Amaan boşwerr konuşmazlaarsa konuşmasınlarr, ay bu insanlarla uğraşmak çok zor valla
ya canım seninki aradımı..
birde ben soyledim benim erkek arkadasım yazıcı orda butun kayıtlar onunde seninkinin taburunu bilmedigi icin bulamamısbilmiyorumkismile

Evett canım telefonlar bozukmuşş, pazar çıktı çarşıya görştük ogün. Canım benmkinin taburu bişey şehitliğiydi sanrıım tam olarak bilmiyorum, zaten artık şöför olduu =) pek yerinde durmaz sanırımm opuyorumnanaktan

Amaan boşwerr konuşmazlaarsa konuşmasınlarr, ay bu insanlarla uğraşmak çok zor valla

Evett canım telefonlar bozukmuşş, pazar çıktı çarşıya görştük ogün. Canım benmkinin taburu bişey şehitliğiydi sanrıım tam olarak bilmiyorum, zaten artık şöför olduu =) pek yerinde durmaz sanırımm opuyorumnanaktan

len tabur birsey sehitligimi olursempatiksalakcinni neyse telefonla ilgili yardım ederim diyodu ama siz iyiseniz boyle sorun yok ozaman:)

len tabur birsey sehitligimi olursempatiksalakcinni neyse telefonla ilgili yardım ederim diyodu ama siz iyiseniz boyle sorun yok ozaman:)

=))) Kıss valla işte oranın adı öle bieşy miş bilmemne şehit'de olabilirr.. İnşallah düzelmiştir, bugün telefonlar.. Aslında içeri tel. sokmak istiyo ama şimdilik çok zor gibi
89/1 ler birazz tuhaflarmışş bizimkilere karşıı
:oklava:

gerçketen çk zor ya aman hiçde umrumda deil yane öbür türlü konuştuğumuzda sürekli laf sokup duruolardı.

Birine dinamik bi site yapmıştımm, bu kaçıncıı ama beceremiyoo resim eklemesinii, ayarlarıyla oynuyo sanırım site bozuluyoo düzeltmesi bana kalıo, naptınız dediğimde de valla ben siteye hiç girmiyorum oluyoo, nese düzelttik artıkk =)))

şu mesele kaydirigubbakcemile3
inan aynı şeyleri bizde yaşıyoruz komik oluyor ya koca koca adamlar
çocuk gibi ben bişe yapmadım valla demiyolar mı kaydirigubbakcemile3

gerçketen çk zor ya aman hiçde umrumda deil yane öbür türlü konuştuğumuzda sürekli laf sokup duruolardı.

Sana bulaşmasınlarda gerisini salla canım :)))

şu mesele kaydirigubbakcemile3
inan aynı şeyleri bizde yaşıyoruz komik oluyor ya koca koca adamlar
çocuk gibi ben bişe yapmadım valla demiyolar mı kaydirigubbakcemile3

Valla canım öle artıkk gülüyorumm gerçektende hallerine, ama sinirde bozuyolarr alsanaalsanasmile

Back
X