- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #2.961
ümmü ilk fırsatta arıcaktır canım
öyle ii anlıyorum ki seni şu an:teselli:
lisedeki halimizi bile rüyamda gördüm yaa
çok mu özlemiş oluyo şimdikaydirigubbakcemile3
öyle canım ama aramayınca çok kötü hissediyorum kendimi sesini duyunca moral depoluyorum bi gün biticek diyorum ama sesini duymadığım zaman işkence oluyo bana kolay deil hiç bak bu ayın 14 ünde beşinci senemize gircez bunca zamandır hiç ayrılmadık öle alışmışımki onudan bi iz olmayan bi gün düşünemiyorum ama malesef yaşıyorum...:çok üzgünüm:
gamzeedelikafaduldenannem bak:alıntı yap dio ya,onun yanında mq yazıyo kutuda..kimden alıntı yapmak istiyorsan bir kere tıkla mq ye!en son alıntı yaptığın kişide mq ye basma sadece alıntı yapa bas.sayfanda tüm alıntıların çıkıcak hadi göriyim seni:hooray:yapıcaksın inanıyorum
saçmalama olurmu öyle şey be:roflol:annemi gördüm bu sabah o beni evin içinde çokmu çzlüyo yani:)özlüyodur hayatım özlemez olurmu?görürsün işallah sağına yat,dualar oku ALLAHım bu gece askerimi rüyamda görmeyi nasip et de bakalım birde:1rolleyes:
:hooray::teytey::dance::lepi:heh he bak ben yaptııııııııııııııım...
balım sen bu saatlere kalmazdın:)hayırdır?kalırdında benmi görmedim yoksa:S
balım sen bu saatlere kalmazdın:)hayırdır?kalırdında benmi görmedim yoksa:S
canım benim kavuşmak içn ayrıldık biz
çok büyük bi engel önümüzden kalkıcak inşallah
bitirp geldiklerinde sıkı sıkı sarılalım bırakmayalım hiç daha olur muŞeniz
saol canım arar inşallah yarın bu arada şafaklar düştü kızlarhihoyyyt
ŞAFAK=389 bu arada seninki nasoı birden böle düştü demeyin izin kullanmıcak onları düştüm ondan böle azaldı...:1rolleyes:
asom banamı dedin kalmazdın die bu arada balparem gelsin bi daha bırakmaya niyetim yok zaten, geldikten sonra iki ay içinde düğün yapcaz inşallah o nzaman hiiiiiiiiiiiiiç ayrılmıcam dibinden....:dance:
işallah bitanem bırakma tabikaydirigubbakcemilesen nerey o oraya:asigim:asom banamı dedin kalmazdın die bu arada balparem gelsin bi daha bırakmaya niyetim yok zaten, geldikten sonra iki ay içinde düğün yapcaz inşallah o nzaman hiiiiiiiiiiiiiç ayrılmıcam dibinden....:dance:
seninkine bi kılıf uyduramadım!KOPTUĞUM AN:roflol::roflol::roflol:süpersin mühürlüm..evet doğru tahmin..namı değer ASO yani ASLIa.sya kızlar sizin isimleriniz ne ASOseninki aslımı BALPAREM seninkine bi kılıf uyduramadım seninki ne bi mahsuru yoksa sölermisiniz...:CüvCüv:
yeri belli olsun ben de izin kullanmıcaksa düşücem canım
herşey aşkıma bağlı o ne derse okaydirigubbakcemile
ya kızlar sizin isimleriniz ne ASOseninki aslımı BALPAREM seninkine bi kılıf uyduramadım seninki ne bi mahsuru yoksa sölermisiniz...:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?