Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ümmü ilk fırsatta arıcaktır canım
öyle ii anlıyorum ki seni şu an:teselli:

saol canım arar inşallah yarın bu arada şafaklar düştü kızlarhihoyyyt
ŞAFAK=389 bu arada seninki nasoı birden böle düştü demeyin izin kullanmıcak onları düştüm ondan böle azaldı...:1rolleyes:

gamzeedelikafaduldenannem bak:alıntı yap dio ya,onun yanında mq yazıyo kutuda..kimden alıntı yapmak istiyorsan bir kere tıkla mq ye!en son alıntı yaptığın kişide mq ye basma sadece alıntı yapa bas.sayfanda tüm alıntıların çıkıcak hadi göriyim seni:hooray:yapıcaksın inanıyorum

canım benim kavuşmak içn ayrıldık biz
çok büyük bi engel önümüzden kalkıcak inşallah
bitirp geldiklerinde sıkı sıkı sarılalım bırakmayalım hiç daha olur muŞeniz

heh he bak ben yaptııııııııııııııım...

balım sen bu saatlere kalmazdın:)hayırdır?kalırdında benmi görmedim yoksa:S

canım benim kavuşmak içn ayrıldık biz
çok büyük bi engel önümüzden kalkıcak inşallah
bitirp geldiklerinde sıkı sıkı sarılalım bırakmayalım hiç daha olur muŞeniz

asom banamı dedin kalmazdın die bu arada balparem gelsin bi daha bırakmaya niyetim yok zaten, geldikten sonra iki ay içinde düğün yapcaz inşallah o nzaman hiiiiiiiiiiiiiç ayrılmıcam dibinden....:dance:

yeri belli olsun ben de izin kullanmıcaksa düşücem canım
herşey aşkıma bağlı o ne derse okaydirigubbakcemile

asom banamı dedin kalmazdın die bu arada balparem gelsin bi daha bırakmaya niyetim yok zaten, geldikten sonra iki ay içinde düğün yapcaz inşallah o nzaman hiiiiiiiiiiiiiç ayrılmıcam dibinden....:dance:

yap şekerim ohhh ne güzel
biz de artık 2010 mu olur 2011 mi bilemiyorum yani
askerden gelince hemen evlenmek ister mi ki yaa tutsam oturtsam nikah masasına:uhm:

işallah bitanem bırakma tabikaydirigubbakcemilesen nerey o oraya:asigim:
balpareye dedim hayatım,bal parem seninki manisadaydı sanırım dimi?kızlar iyki bu siteye üye oldum sizlerle paylaşıyorum duygularımı..hepiniz iyiki varsınızŞenizöyle özledimki aşkımı:çok üzgünüm:ağlamıycam ama üzülücem işte:çok üzgünüm:

yeri belli olsun ben de izin kullanmıcaksa düşücem canım
herşey aşkıma bağlı o ne derse okaydirigubbakcemile

ban duramam gelirim vana diyorum ama izin vermio defalarca söledi gelmiceksin die ama duramayabilirim yaz bi gelsinde şöyle haziran temmuz gibi giderim belki,,, de nası gitcem oralarda nası bulcam onu bilmiyorum...

ya kızlar sizin isimleriniz ne ASOseninki aslımı BALPAREM seninkine bi kılıf uyduramadım seninki ne bi mahsuru yoksa sölermisiniz...:CüvCüv:

sırnaşık şey
canım benimkinin benle alakası yok kii
aşkımla balım deriz hep birbirimize
ama siteye girerken ne yazdıysam kullanılıyo diye olmadı salladım balparem diye tuttu öyle üye oldum ben desositososito
adım haticea.s.

ağla asom ağla başka türlü atamazsın içindeki sıkıntıyı birikince daha kötü oluyo ben bugün ağladım günlüğüme yazarken ama tadında bıraktım tabi, yaa kızlar yaa biz ne zaman düşcez şöle ellilere falan bu arada ilk benim popoma koycaksınız heralde topiği tabi sizinkilerde izin kullanmazlarsa o zaman iş başka......yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…