- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #29.701
evlendikten sonra yurtdışında yerleşme planımız var askerlik yok görünürde okul bitsin evlenicez inş da kıbrısta okuyo iki yıldır ne çektim aah ah asker olsa daha iyidi bitmişti :hulya: çok zor ya allah bütün askerlerimize hayırlı tezkereler nasip etsin:gitme:
vallaa ne kötüydümm ya naparım ben diyodumm şimdi daha iyiyim ara sıra bunalımm dönemler oluyo yıne ama kaydirigubbakcemile3
valla cok zor gerçekten hepimiz neler çekioz Allah sanada yardım etsin seninkide zor askerlik gibi ya gelmiomu arada
duygucum,ilk baktığımda pek kimse yoktu sonra şarkılara dalmışım bea:) ondan yazamadımne kaynattınız be,baya konuşmuşunuz.
ayda bir iki ayda bir falan geliyo..sağol canım opuyorumnanaktan
kızarım ama bizimlede ilgilenin aaaaaklava:
tamam tamam:) keyfinizi kaçırayım mı az şarkı söyleyipoff özledim yaa
ayda bir iki ayda bir falan geliyo..sağol canım opuyorumnanaktan
ahhh bebeğim yaaa az kahrımı çemkedin sen bnm hakkını nasıl ödicem ki ben senn yaaaa cnm arkadasım bnm :kedi:
Safak 12'den sonraa
42 Konyaya Selaaaaaaaaaam turkbayragi
Azz kaLLLdiii azzzzzzzzzzz :lepi:
Safak 12'den sonraa
Safak 12'den sonraa
ayhhh bi komik anımızı anlatim vedatla dur doktor civanım ben murat boza deli gibi sevom ne bilim çok hoşuma gidio buda bilio delirio hatta hem muratım bozum derim adama :d her neyse izine geldi her yerde plazma tv tabi şarkı kanalları hepte murat boz çıkmıstı yaaa delirmişti tv ye baktırmamıstı kıskançlık krizlerine girmişti ayhhh çok gülmüştüm yaa ufffff ben aşkımı özledim beee e
Ben GeLdimmm
Selam herkese nasılsınız şafak kaRdesLerimopuyorumnanaktan
EDUKUM napıon bakimmmm lati lokumum
selam canımmopuyorumnanaktan
idare etmece iştee,çok şükür..a.s
sende iyisin dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?