• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hosgeldin ummuuuuuuu, nasilsin

hoşbuldum bitanemm...
ya çok iyiydim şimdi sinan özenin yenii şarkısı çıktı kralda onu dinledim bişi oldu birden hıçkıra hıçkıra ağlamak geldi içimde son sözü var ya sen benim yanımdayken hiçbişeyden korkmuyorum diyo ya hani çok dokundu o lafı yaa tutamıyorum kendimi...mafoldumben

canım varya bazen oyle garığp seyler dusunuyorumkı kendıme kzıyorum askerlıgı falan unutuyorum geldıgı zaman ınsallah bıran once iş bulur dıye dua ederken buluyorum kendımı eyvahedigeldismile allah ızın verırse bı sekılde askerlıgımız bıtesek hayırlısı ıle
ama sonrasından cok korkuyorum ne olacak ne yapacak dıyee offf offf cunku onun ısıne baglı butun hayatımız ne zaman evlenecegımız falan :sinifsinif:

Allah büyüktür canım önce hayırlısıyla gelsinler sağ salimde
ondan sonrada evlilik var artıkkaydirigubbakcemile5

hoşbuldum bitanemm...
ya çok iyiydim şimdi sinan özenin yenii şarkısı çıktı kralda onu dinledim bişi oldu birden hıçkıra hıçkıra ağlamak geldi içimde son sözü var ya sen benim yanımdayken hiçbişeyden korkmuyorum diyo ya hani çok dokundu o lafı yaa tutamıyorum kendimi...mafoldumben

ah o şakılar...ağla güzelim ya rahatlarsın..biz de şarkılarla ağladık baya bugün..

canım varya bazen oyle garığp seyler dusunuyorumkı kendıme kzıyorum askerlıgı falan unutuyorum geldıgı zaman ınsallah bıran once iş bulur dıye dua ederken buluyorum kendımı eyvahedigeldismile allah ızın verırse bı sekılde askerlıgımız bıtesek hayırlısı ıle
ama sonrasından cok korkuyorum ne olacak ne yapacak dıyee offf offf cunku onun ısıne baglı butun hayatımız ne zaman evlenecegımız falan :sinifsinif:

canım gelsinler hayırlısıyla o da olur..hem askerlikten önceki durumuna nazaran daha kolay olur..çünkü biliyorsun erkeklere dert askerlik hep engel iş için de hayatlarında...

hoşbuldum bitanemm...

ümmüşüm sende bnm gibi psikopata bağlamışssın gene yaaa mafoldumben

amin inşşşşşşşşşşşşşşşşş :D hadi herkeze ii geceler kızlar boş sohbetler kaydirigubbakcemile3

bende KACIYORUMM KIZLARR ÖPÜYORUMM HEPİNİZİ RÜYANIZDA ASKERLERINIIZI GÖRÜNN BENDE TABİ:roflol:

ii geceler kızlarr tatlı uykular...sizde askerlerinizi görün inşallah rüyalarınızda...opuyorumnanaktan

canım gelsinler hayırlısıyla o da olur..hem askerlikten önceki durumuna nazaran daha kolay olur..çünkü biliyorsun erkeklere dert askerlik hep engel iş için de hayatlarında...

ewet canım orası oyle ama bırde su sorun var bızım buranın iş kapasıtesı bellı
askerı ucrete her yerde ıs bulursun ama şöyle daha ıyı bı ıs bulmannn cokkkkkkkkk zorrrrr

Back
X