E
eduk
Ziyaretçi
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #30.181
ne görülüoki kızzzaklinialirimsmileaklinialirimsmile
valla ben accık tırsom artık doktor civanım benle engin bilgilerini paylastı bi ısıklandımmmm onun bilgileriyle şimdi parıldak duygu olduk gari :icecream::icecream:
kaynatcaz heralde:) hani ben daha muhteşemlik görmedim
ne görülüoki kızzzaklinialirimsmileaklinialirimsmile
sen anladın ne gorulduugnu sırnaşık şey
valla ben accık tırsom artık doktor civanım benle engin bilgilerini paylastı bi ısıklandımmmm onun bilgileriyle şimdi parıldak duygu olduk gari :icecream::icecream:
yaa aslında bu tamamen duydugumuz sacma sapan seyelrden kaynaklanıyo cocuklugumda beynıme yer etmıs kafamçokkarıştı
cancu hoşgeldin canım
bi sattir ben geldim die kendimi parçalıom duyan yok yorgun sevdadan baskalmaz:
yaaaa bende ıstereem bende terapi lazım bikaydirigubbakcemile3
didem sendemi korkmuyosunnkaydirigubbakcemile3
benn yusuf yusuf vallaaaakannehir
[ı]:)) aboow daha da geçmediyse senin tırsaklık bilmem gari:) zamanı gelince o azcık tırsaklık da kalmaz he:)[/ı]
haftada bir fix muhabbet bu zaten topikte:roflol:
Aman korkunun ecele faydası yok bebekler accuk içki içersiniz sonrasını boşverin ben öyle yapcam:roflol:
haftada bir fix muhabbet bu zaten topikte:roflol:
Aman korkunun ecele faydası yok bebekler accuk içki içersiniz sonrasını boşverin ben öyle yapcam:roflol:
vayy melike nerden gelii kız bu cesaret ben vedatı içircem sızsın bişey olmasın iç aşkım içç dicem ohhhh canıma minnet
bende de okdar buyuk bı korku yok ya sonucta yasıcaz bunu korkarak nereye kdar:hulya:aklinialirimsmile
:)) aboow daha da geçmediyse senin tırsaklık bilmem gari:) zamanı gelince o azcık tırsaklık da kalmaz he:)
senin sayende doktorum civanım benimmmmmm o gece içiririm ben benimkini senle konusuruz ver gazı yaparsın anammmmmmmmmmmmm daha sonrasını konusmaya gari rütük kaldırmaz delikafadulden
her zaman aklinialirimsmileaklinialirimsmile
KIZLAR BEN BU KONUDA SON SÜRAT DİRENİŞTEYİMM VEDAT AVUCUNU YALASIN BEN ORCİNAL KALICAMMMM ARTIK NERYE KADAR KACCAKSAM ORAYA KACCAM TABİ VEDAT TAZI GİBİ ENİNDE SONUNDA YAKALICAK EMMME NEYDEMM SONUNA KADAR ORCİNALLL BELKİ OZAMAN GELİR ECEL DERLERKİ ARKAMDAN BATTAL KIZI ŞEKER PARE DOKUNULMADAN İADEE HAHAHAHA delikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?