Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

duyguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kız resmen kahkaha attım demek vedat ve duygu heeee :roflol:
kız cocuk acık acık bı guzel analtmıs derdını :roflol: :roflol: :roflol:

hee isimlerinide aşkım koydu ben kızımızı olumuzdan istedim nikahlaırnı kıydım yuvalarınıda hazırlaım everdik bazen izlom anam aynı biz bi cilveleşiolar bi kavga edip kakışıolarr çok gülüom onları izlerken ahh aşkım ahhh gelde gene kıskanda ulen kavga edek te gel yavvv ne nazlı herif beee diom gel şekerim dio 5 ay daha nazımı çekicen uyus

hahahha orcinal ölcen ha süper valla:) bence orcinal kalmayacan ya sen hadi hayırlısı biz seni gaza getiririz burda sen bi evlen hele:)

senınkı gene 5 ay bızım daha 13 ayımız varr
kızz acaba bende mı bı erdemle funda alsam onları eversem :roflol: :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

hahahha orcinal ölcen ha süper valla:) bence orcinal kalmayacan ya sen hadi hayırlısı biz seni gaza getiririz burda sen bi evlen hele:)
coktor civanım öle deme yaaa aman heeee kız evi naz evi ben nazını çektim oda ceksin demi ama aaaa hemende beni ne vermeye meraklısınız heee :sinifsinif:
senınkı gene 5 ay bızım daha 13 ayımız varr
kızz acaba bende mı bı erdemle funda alsam onları eversem :roflol: :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

kız valla süper oluo benim kapluslarımın cücükleri oldu zaman ben size postalayam ama bizimkilerde yavru ::S kız netten arastırdım bu tosbalar 70 sene falan yasıolarmıs heee bunlar bizi gömerler la delikafadulden

yaa bende cokk ıstedım erdeme al dedım kac defa almadıı klava:
annemde bakmazsın sen onları sonra benım basıma kalır dedı
canım ewet cok uzun yasıyolar ama cookta ınce ruhlu hayvanlar
benım bı akradsımın vardı kız ıstanbula gezmeye gıtmıstı 1 kac ayda gerı donmustu o arada kablumbaga hasta olmus kabugu falan yumusamıs veterıner deresyona gırmıs demıs sahıbı gıttı dıye :roflol: soınuc olarak öldü kafamçokkarıştı

bacular napıosunuz bakemmmm :hulya:
hoş geldin abulammmm
kader arkadaslarım ben geldimmm
hoş geldin şeker paremmm
duygucum hoşbuldum anlattıgına çok güldüm bende çok yaşa sen:roflol:
hep beraber yaşayalım ekmek üstü balım benim
bunun ikisi aynı anda oldumu çocouk oluyooo:roflol::roflol::roflol:

yok kız bende o korku olduktan sonra oooooooooo vedat avucunu yalar bide herifim daha askerde ama rüyasında kendi capında ne ediosa bilemicem artıkın aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…