- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #30.141
susucum geçmiş olsun bebeğimm:teselli:
eduk hoşbuldum bitanemmopuyorumnanaktan
duyguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kız resmen kahkaha attım demek vedat ve duygu heeee :roflol:
kız cocuk acık acık bı guzel analtmıs derdını :roflol: :roflol: :roflol:
susucum geçmiş olsun bebeğimm:teselli:
eduk hoşbuldum bitanemmopuyorumnanaktan
valla benimde çok berbat gecio çok ii anlıom seni
he varr biri kız biri erkek ama biz onları vedatla evlendirdik türk adetlerine göre aynı akvaryumda yasamaları caiz deil sonusta oo şeyden güccükte olsa erkek tosbadada var erkeğin adı vedat dierinki duygu vedat dioki biz eremeden muradımıza onlar girsin bigün vedat yemeğini yemeio tosbam yanibende askıma deidmki vedat yemeni yemio aşkım yaa deidm bitanem dio bırak bi kaç saat baş başa bak nasıl yiyo yemeğini ayyy ne gülmüştüm ya ama biz gene de bacı bacı yasıcaz onlan dicem yürü git ben orcinal ölmek istom hahahadelikafadulden
hee isimlerinide aşkım koydu ben kızımızı olumuzdan istedim nikahlaırnı kıydım yuvalarınıda hazırlaım everdik bazen izlom anam aynı biz bi cilveleşiolar bi kavga edip kakışıolarr çok gülüom onları izlerken ahh aşkım ahhh gelde gene kıskanda ulen kavga edek te gel yavvv ne nazlı herif beee diom gel şekerim dio 5 ay daha nazımı çekicenuyus
hahahha orcinal ölcen ha süper valla:) bence orcinal kalmayacan ya sen hadi hayırlısıbiz seni gaza getiririz burda sen bi evlen hele:)
hoşbuldum fıstıkk foton çok güselopuyorumnanaktansağol canımmm hoşgeldin sendeeopuyorumnanaktan
hoş geldin tatlım
coktor civanım öle deme yaaa aman heeee kız evi naz evi ben nazını çektim oda ceksin demi ama aaaa hemende beni ne vermeye meraklısınız heee :sinifsinif:hahahha orcinal ölcen ha süper valla:) bence orcinal kalmayacan ya sen hadi hayırlısıbiz seni gaza getiririz burda sen bi evlen hele:)
senınkı gene 5 ay bızım daha 13 ayımız varr
kızz acaba bende mı bı erdemle funda alsam onları eversem :roflol: :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
susu_ ya seninde hem karnın agrıyıp hemde aynı zamanda miğden bulanıomu yaa bende çok oluo agrıdan konuşamıorum bile
kader arkadaslarım ben geldimmm
bacular napıosunuz bakemmmm :hulya:
evet duyguş bulanıyoo nedir bu çektıgımızz yaaasusu_ ya seninde hem karnın agrıyıp hemde aynı zamanda miğden bulanıomu yaa bende çok oluo agrıdan konuşamıorum bile
hoşbuldum fıstıkk foton çok güselopuyorumnanaktan
[Şeniz sendeee öyle kuşumm
ben korkmuyorummm aksine o geceyii büyük bi hevesle bekliyorummm
aşkımla olduktan sonraaa :asigim:
coktor civanım öle deme yaaa aman heeee kız evi naz evi ben nazını çektim oda ceksin demi ama aaaa hemende beni ne vermeye meraklısınız heee :sinifsinif:
kız valla süper oluo benim kapluslarımın cücükleri oldu zaman ben size postalayamama bizimkilerde yavru ::S kız netten arastırdım bu tosbalar 70 sene falan yasıolarmıs heee bunlar bizi gömerler la delikafadulden
hoş geldin abulammmmbacular napıosunuz bakemmmm :hulya:
hoş geldin şeker paremmmkader arkadaslarım ben geldimmm
hep beraber yaşayalım ekmek üstü balım benimduygucum hoşbuldum anlattıgına çok güldüm bende çok yaşa sen:roflol:
bunun ikisi aynı anda oldumu çocouk oluyooo:roflol::roflol::roflol:
ben korkmuyorummm aksine o geceyii büyük bi hevesle bekliyorummm
aşkımla olduktan sonraaa :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?