Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

öff benmkide her aradığındaa yanlış bişey yapma diyip duruyoo sinir oluyoruumm :mymeka: gıcııkk

vallaa canım ya dusunuyorum cevap versemmıı acaba diyekaydirigubbakcemile3 sonra boşver dıyorumm tamam dıyorum her dedıgıne
nete girmıcekmısımm,soylemeden dısarı cıkmıcakmısımmm oldduuuuu canımmm lülülülülülü

safak:64 Uşak'a selamopuyorumnanaktan
bu aralar hic ama hic keyfim yok hayattan zevk almıyorum

vallaa mooncum ne güzel çok az zamanın kalmış ona kavusucagını düşün güzel şeyler düşünn sen zevk almıyosann ben ölimkaydirigubbakcemile3 daha 397lerde şafak

Ayneenn canım yaa bende susuyorumm ama nereye kadarrr Çok üzgünüm çoook

valla canım azda kaldıı senin sonra 2 aycıkk iştee, hayattan zevk almaya baak =)))
vallaa mooncum ne güzel çok az zamanın kalmış ona kavusucagını düşün güzel şeyler düşünn sen zevk almıyosann ben ölimkaydirigubbakcemile3 daha 397lerde şafak

yok canım ya ondan degil benim sıkıntım hem son zamanlar cok zor geciyor gelince anlarsınız bis onunla ayrı sehirlerde yasıyorus dune kadar daha yakın hatta aynı yere tasınma dusuncesi vardı sehir degistircektik ama olmadı gene ayrı kaldık oda bende cok heveslendim aglıycam nerdeyse:gitme:
bide ablam ve abime(enistem) bir konu yuzunden cok utandık cok mahcup oldum onun derdi sıkıntısı var bilmiyorum ya su mart ayı varya benim icin okadar berbat geciyorki anlatamam size hayat enerjim hayattan zevk almak falan bu sıralar bende hic yok icim sıkılıyor boyle depresyonmu derler ne derler artık onun ortasındayım tam anlamıyla

Anladdımm canımm o yokken bunları şimdi sıkıntı etme kendine, gelsin bi orta yol bulursunzz beraber olduktaan sonra sizz gerisi kolay canımcımmm.. Bu arada banada mart ayı ve şubat iyi hiç iyi gelmedii... İçim sıkılıyoo bnemde süreklii havalara veriyorum bu durumu ama bakalımm yaz gelsın artıkkkk boshayallersmile
hiç sanmıyorumm okadar zaman sureklı evet tamam dıyebılcegımızı valla arasıra tartışmalarda olucak alsanaalsanasmile

Kesinn çıkıcaak canımm yaa, kırmakda istemiyorum ama böle biriktiricede patlaması fena oluyorr..

ya o fazla dert etmes o takmıyor bircok seyi ama ben cok takıyorum herkes boyle yaparsan yakında bırakır seni diyor biranonce hersey duselsn istiyorum canım ya valla bana gelir gelmes evlenelim dese tamam diycem ozledim cok yaa of mayıs gelsin artık:sinifsinif:

günaydın kızlar
3 gündür aşkım aramıyo
ahanda bugün 4. olcak aramazsa :gitme:

çok huzursuz oluyo insan aramayınca :sinifsinif:
ne dıyımkı canım müsaıt degıldır.benımkıdedün aramadı az once aradı şey dedi biyere götürmüşler arayamadım dedi.belkı oyle bişey olabilir. sen aradınmı askerıyeyi

Canımm yaa =))) Vakti gelince hepsi olucaktırr merak etmee, bişeyleri takıosunn diye sevgilinde seni bırakmazz canım.. Korkma bence öle şeylerdenn.. Mayısa ne kaldı zateen şurdaa birliktee geçiriceez canım merk etmee =)) olumunekankayizsmile
günaydın kızlar

Hoşgeldiinn canımm

Benmki geçen 3gün arıyamamıştıı, telefonlar bozukmuuşş.. Neseki bigün çarşıdaydıı görüştükk msnden, bi dier günde bulmuş biyerden telefon aramıştıı :asigim:

dün aradım canım
öğlen aynı bataryadan biri çıktı
eğitim mi varmış ne gidiyoruz şimdi dedi
ne zaman müsait olursunuz dedim hani o saatte arayacaktım
hiç bilmiyorum falan dedi yoğunlar herhalde dedim bende kendi kendime
akşam da aradım 7.30- 9.30 nöbeti varmış öyle dedi biri
ondan arayamıyo sanırım
nöbetten sonra da yoruluyo yatıyodur.

canım sıkılıyo mafoldumben

üzülme balım nöbetler başladımıı böyle oluyor işte benımkıde dedi aramayabilirim diye.:sinifsinif:

Selammmm Kizlar, Nasilsinizzz??

$afak 351
turkbayragi Allah korusun Askerimi turkbayragi

!!! ¡¡¡ Bir gün gelecek, Bir gün kalacak
İşte O gün Güneş Bizim İçin Doğacak ¡¡¡ !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…