Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Anoww hakkariiii... allah sabir versin canim.. ve sag saglim kavustursun sizi..
Hayir benimki kullanmiyo daha.. ama diger tertipler geldiginde belki kullanacak.. duruma göre yani

insallah cnm bnm tel kullnıo mu sızınkıler

valla yemin töreninden sonra belli olur ama ne zaman olur bilmiyorum.26 sında yemin töreni var mayıs başı da dağıtım o 1 ayda belli olur herhalde.telefon kullanmıyo ben de istemiyorum zaten riske girmesine gerek yok bir de onu o şekilde merak edemem.ankesörler sağolsun:)

cnm eger telefon kullanmıo dıe uzuluosanız hıc uzulmeyın cunku safak azaldıgı zmn mutla tel kullnıyorlar bnmkının tel hep acık o yonden rahatız ıns sızınkılerde kullnır cnm

cnm zaten gıderkn bosuna goturmesın cunku mutlaka kapıda yakalıyorlar yerıne gıdınce alır kendısı

yok yav biz askeriye de tele karşıyız:) sokmak istese şimdi de sokar çok kolay,öyle didik didik etmiyolar herşeyi,ben bazen el çantamı vermiyorum bile xray e,içinde kapalı tel oluyo.heryer aynı değil tabii dediğin gibi iice didik didik de ederler yani.

bnımkı tel kaptırmıstı cnm ordan bılıom:)

aboow amma da soruyomuşun:)
7 yıllık birlikteyim,2 yıllık aşağı yukarı evliyim,pratisyen doktorum:) yarışmacı arkadaşlara başarılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…