- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #30.581
canım bekarı olanda evli olanında bakar yahu gözleri görmez bişey yarıçıplak kadını görünce aval aval bakarlarklava:
ya öyle deme mafoldumben gitme diyelimde gitmesinler üf mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kendininkine konduramıyon dimikaydirigubbakcemile3 acıklama yapmıssın koptum bekar olanlar sevgilisiz olanlar diyekaydirigubbakcemile3 valla kısım oraya giden dansoz nasıl olur siz bi dusunun bakılmas bilesempatiksalakcinni
:enbuyukkk: Üzülerek Katılıyoruuumm.. !
kendininkine konduramıyon dimikaydirigubbakcemile3 acıklama yapmıssın koptum bekar olanlar sevgilisiz olanlar diyekaydirigubbakcemile3 valla kısım oraya giden dansoz nasıl olur siz bi dusunun bakılmas bilesempatiksalakcinni
konduramıyorum tabi yaaaa güzel düşünelim güzel olsun ama ne gülüyosunkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çıplak olur nasıl olcak
kaydirigubbakcemile3 Yerlerr tabii, valla dansöz var deseydi gitme derdim de yok dedii, doğru söledğini nerden biliceemm oda var bilmiyorumkismile
Acemi bitene doğruu sizinde olucaak böle eğlence canımcımm =)))) :icecream:
yani emin olamayızki
olmasın ozaman yaaaa hep acemi kalsınklava:
yani emin olamayızki
olmasın ozaman yaaaa hep acemi kalsınklava:
Kızımm asıl eğlennnce acemi biterkeen veda gecesii oluyoo =))) kaydirigubbakcemile3 ozaman dışarıdan geliyomuş birilerii..
Kızımm asıl eğlennnce acemi biterkeen veda gecesii oluyoo =))) kaydirigubbakcemile3 ozaman dışarıdan geliyomuş birilerii..
büşra yaaaa kötü haber tallalı gibisinklava:
yaw kıslar bugün bi depresyon havasındayım sakim yaasenağlama acayip buruk duruk bişi oldum buğünoooffff
heheheh ayy bn buna çk güldüm yaa bnimki hiç bana böle bişe sölemezdi hatta gelceği günden önceki akşam nette baya konuşmuştuk üff ya keşke kütahyada kalaydı merkezde ya ne güzel askeriyenin içinde cafe vardı görüşüoduk üff yaaaa bitsin askerlikkkkkkkkkk
bilmiyorumkismile bişey mi dedimm yawww, kısss gelmez merak etmee türkücü faln gelir anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?