E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #3.241
gamzecim ellerine sağlık hiç bıkmadan usanmadan yazıyorsun şu listeyi.şafağımı biliyorum ama plakayı senden bakıyorum hep
listede ilk sıralara doğru yaklaştığımı görünce mutlu oluyorum mutlu ediyosun beni şekercim
anladım canım saol..ALLAH sanada nasip etsin çabucak işallah
günaydın kızlar nişanlımın yeri belli oldu bozüyük/BİLECİK kısa dönem çıktı :))) burda askerlik yapan tanıdıklarınız var mı acaba..pazar günü teslim oluyor nasıl başlyacağım kızlar sayma bende burdayım artık sizlerle pazartesi itibariyle şafak 157 mi oluyor acaba
slm canım.hayırlısı olsun.kısa dönemmiş çabucak gider gelir inşallah.155 değilmiydi toplam ?ben pek bilmiyorum gerçi.Bilecik iyi bir yer.pek sıkıntı çekmez sanırım.
günaydın kızlar nişanlımın yeri belli oldu bozüyük/BİLECİK kısa dönem çıktı :))) burda askerlik yapan tanıdıklarınız var mı acaba..pazar günü teslim oluyor nasıl başlyacağım kızlar sayma bende burdayım artık sizlerle pazartesi itibariyle şafak 157 mi oluyor acaba
Hayırlı olsun cnm bilecik iyidir ya herhangi kötü bişeyini dumadım sevindim senin adına:1hug:a.s.
hayırlı olsun canım sen 157 deyince bana çok az geliyo ya:))
çabucak geçer inşallah
sağol canım umrım çabuk geçer sizede hayırlı teskereler:teselli:
sağolun kızlaar mavi yeşil anlattıkların baya rahatlattı içimi gerçekten teşekkür ederim tecrübeli birinin anlattıklarına ihtiyacım varmış demekki rahatlamak için...
İLAYDACIM hoşgeldin oh valla bitiren bitirene ya biz ne zaman görcez o günleri Allahım duy sesimizi nolur...
ŞAFAK=387:çok üzgünüm:
Allah kavuştursun canım. Allah sabır versingünaydın kızlar nişanlımın yeri belli oldu bozüyük/BİLECİK kısa dönem çıktı :))) burda askerlik yapan tanıdıklarınız var mı acaba..pazar günü teslim oluyor nasıl başlyacağım kızlar sayma bende burdayım artık sizlerle pazartesi itibariyle şafak 157 mi oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?