Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hiç bıkmıyorum walla seve seve yapıyorum hergece ...çünkü sizin düşen her şafağınız sıranın banada geleceğini her geçen gün yaklaştığını hissettiriyo bana.sizide mutlu edebiliyorsam ne mutlu bana .... Popoları hazırlayın

anladım canım saol..ALLAH sanada nasip etsin çabucak işallah

BANA DAHA 144 GÜN VAR 144 GÜN SONRA PLAKALARA DÜŞÜYORUM BEN HEM ÖYLE DEME HEPİMİZEDE SIRA GELECEK BENİM SIRAM GELDİĞİNDE SİZ VURACAKSINIZ BANA TEPÜĞÜ BEN KENDİ KENDİME NASI VUREM TEPÜĞÜ TOPİK SİZE DEVREDECEK OZAMAN LİSTEYİ SİZ DEVAM ETTİRECEKSİNİZ :içelim:kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar nişanlımın yeri belli oldu bozüyük/BıLECıK kısa dönem çıktı :))) burda askerlik yapan tanıdıklarınız var mı acaba..pazar günü teslim oluyor nasıl başlyacağım kızlar sayma bende burdayım artık sizlerle pazartesi itibariyle şafak 157 mi oluyor acaba

slm canım.hayırlısı olsun.kısa dönemmiş çabucak gider gelir inşallah.155 değilmiydi toplam ?ben pek bilmiyorum gerçi.Bilecik iyi bir yer.pek sıkıntı çekmez sanırım.

Hayırlı olsun cnm bilecik iyidir ya herhangi kötü bişeyini dumadım sevindim senin adına:1hug:a.s.

hayırlı olsun canım sen 157 deyince bana çok az geliyo ya:))
çabucak geçer inşallah

sağol tatlım yazdıklarını okudum korkularını anlıyorum ama üzülme onlar girdiklri ortamın şaşkınlığındalar şimdi inan gün geçtikçe sana daha çok ihtiyaç duyucak geldiğindede daha çok bağlanıcak sabret :1hug: a.s.

Allah kavuştursun canım. Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…