- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #3.201
ya çok korky*uyorum döndüğünde eskisi gibi olmazsa bana karşı diye, bugün iş yerinde bi erkek arkadaşımla konuştuk bana bişiler söledi bunla ilgili çok kötü oldum çok korkuyorum onu kaybetmekten...:çok üzgünüm:
N€RGİS;6214436 .!.:mesafeler hayran kalsin sevgimize ah nasil özlem kokuyor uzaklar bir bilsen
mühürlü kaderim bu sözü yaz bi tarafa:))))
canım uzaktayken hep söylenir bu sözler.takma kafana.birde şu var.erkekler askere gitmeden birisi varsa aklında gelince o kişiyle evleniyolarmış.hiç moralini bozma.gelince askerlik psikolojisinden dolayı belki azıcık soğuk olabilir.oda geçer.sen sıcak davranırsan o da normale döner inşallah.
inşallah canım yaa ben nişanlıyım gerçi sevgili olsaydık daha çok etkilenirdim....
selam kızlara.s.
ümmü ne diyon şekerim yaa ne varmış o kadar etkilenicekdelikafadulden
canım benim hoşgeldina.s. yaa bugün iş yerinde bi arkadaşla konuştuk erkek... bişilerv dei bana askerden gelince soğumakla ilgili ona sıkıldı canım onun şuan yedi senelik bi beraberliği var askere giderken aynı bizim kadar çıkma süreleri varmış, dediki çok hayal kurdıum onla ilgili beni almaya gelcek hava limanına öle olcak böle olcak die yerimde duramıyodum ama hiçbişey beklediğim gibi olmadı yanına gittim onu gördüm sanki bütün hayallerim suya düştü falan dedi moralim bozuldu baya yaa düşündüm acemi birliğindeki halini daha bi ay geçti böle oldu onbeş ay sonra nası olur dedim kendi kendime korkuyorum bitanem yaa çok korkuyorum...:çok üzgünüm:
aynı kalamazlar tabikide canım ama bunun bizle ne ilgisi var tamam şuan illaki yansıtırlar ama döndükten sonra bize karşo soğumuş olmaları ne kadar kabullenilicek bi durum olabilirki,ben onu burda onca zaman onca çile çekip beklicem döndüğü zaman bana karşı soğuk olcak olurmu öle şey canım izne gelceği zaman ne hayallerim vardı sana yemin ediyorum üçte biri bile olmadı bana bi kere bile güzel bi söz etmedi neden böylesin dedim açıklamasını yaptı ama şimdi düşünüyorum bi ayda böle olduysa 15 ayın sonunda ne şekilde döner die ve sonucundan korkuyorum açıkçası....
kızlar bende aranıza katılayım kaydirigubbakcemile5
benimde şafak 25
az kaldı ama benimde sabrım kalmadı Şeniz
canım benim hoşgeldina.s. yaa bugün iş yerinde bi arkadaşla konuştuk erkek... bişilerv dei bana askerden gelince soğumakla ilgili ona sıkıldı canım onun şuan yedi senelik bi beraberliği var askere giderken aynı bizim kadar çıkma süreleri varmış, dediki çok hayal kurdıum onla ilgili beni almaya gelcek hava limanına öle olcak böle olcak die yerimde duramıyodum ama hiçbişey beklediğim gibi olmadı yanına gittim onu gördüm sanki bütün hayallerim suya düştü falan dedi moralim bozuldu baya yaa düşündüm acemi birliğindeki halini daha bi ay geçti böle oldu onbeş ay sonra nası olur dedim kendi kendime korkuyorum bitanem yaa çok korkuyorum...:çok üzgünüm:
ii geceler kuşlar ben yatıorm yaaa çok yoruldumm ...... allah sevdıklerımıze kavustrsun tez zaamnda .... rap olayınıda anlatın sabah okuum olurmu .. iiykı varsınız canlar kendınıze dıkkat ettınnnn muhurlu kafana takma tekrar soluormmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?