- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #3.301
Hanımlar selam ve iyi gecelerkaydirigubbakcemile3 birazz hızlı oldu ama çok yorgun ve uykuluyum öpüldünüzzzz....
sevrsın canım yaa mrk etme dusundugunden cabuk gecıyo gunler ama plakalra dusnce daha bı agırlasıyo gecmk bılmıyo saatler
Hanımlar selam ve iyi gecelerkaydirigubbakcemile3 birazz hızlı oldu ama çok yorgun ve uykuluyum öpüldünüzzzz....
ya deli oluyorum yaa bekliyorum bişi yok bi ileti gönderiyorum bakıyorum herkesten bişi gelmiş göstermio ben cevap varmeden nie öle yaa
ben pek ii sayılmam bugün yaa aşkımla nette konuştum kamera açtı bana gittiğinden bu yana ilk defa gördüm o melek yüzünü öyle özlemişim öyle özlemişimki görünce daha bi ii anladım, çok kçtü oldum yaa çok ihtiyacım var ona çooooooook...:çok üzgünüm:
hımm acemılıgı nerde suan ve ne olark yapıo yanı jandrmam mı komandamı benım esım jandarma
ben pek ii sayılmam bugün yaa aşkımla nette konuştum kamera açtı bana gittiğinden bu yana ilk defa gördüm o melek yüzünü öyle özlemişim öyle özlemişimki görünce daha bi ii anladım, çok kçtü oldum yaa çok ihtiyacım var ona çooooooook...:çok üzgünüm:
ınslh hayrlı bıyere duser usta bırlıgıne sızın ıcn en hayrlısı olsun ınslh kendını heryer hazırla dogu da olabılır batı da
hem de cok zor bıde evlıysen helekı bebgın varsa daha da zor ama gecıcek canım bak aslanlar gıbı yapıyolar vatanı gorevlerını ne kadr gurur verıcı dımı herkese nasıp olmaz asker yolu beklemk bıde boyle dusun moralın az da olsa glıcktır yerıne
napim önümdeki zamanı düşündükçe o anın tadı tuzu kalmıyo 386 gün, nası geçer nası biter bilmiyorum çok zormuş asker yolu beklemek ben bu yaşıma kadar böyle zor bi dönem geçirmedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?