Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben pek ii sayılmam bugün yaa aşkımla nette konuştum kamera açtı bana gittiğinden bu yana ilk defa gördüm o melek yüzünü öyle özlemişim öyle özlemişimki görünce daha bi ii anladım, çok kçtü oldum yaa çok ihtiyacım var ona çooooooook...:çok üzgünüm:

canım benim o anın tadını çıkar ya düşünme bişey
hem görüyosun bak ne güzel onu bile bulamayanlar var

bak gormusun askını ıste bunu dusn hee bıde msn nın basında bekleyıp de kocasını goremeynlerı dusn mesela benıa.s bugun aksama kdr bekledım msn nın basında gelemedı dentlememı ne varmıs cıkamamıs yanı bu mutlulugun tadını cıkar tatlım

topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:

1.salihalil=14 BOLUYA SELAM :hooray::hooray:

2.avukat_adayı_aslı=24 ERZİNCANA SELAM

3.magiclife=24 ERZİNCANA SELAM

4.ilaydahey=24 ERZİNCANA SELAM

5.desert06rose=25 ERZURUMA SELAM

6.p_nr=29 GÜMÜŞHANEYE SELAM

7.ruh=29 GÜMÜŞHANEYE SELAM

8.ZERRAY=33 İÇELE SELAM

9.GUNİCEN=33 İÇELE SELAM

10.deymezsin=34 İSTANBULA SELAM

11.güzeller güzeli=34 İSTANBULA SELAM

12.maviyeshill=34 İSTANBULA SELAM

13.zeynepsude2007=34 İSTANBULA SELAM

14.elif06= 34 İSTANBULA SELAM

15.sarissa=34 İSTANBULA SELAM

16.tmyy= 35 İZMİRE SELAM

17.bengusu=35 İZMİRE SELAM

18.SEA SEA=35 İZMİRE SELAM

19.TATLİSKOM=35 İZMİRE SELAM

20.cimcime2709=35 İZMİRE SELAM

21.UZUNAL=35 İZMİRE SELAM

22.NAREKSİSİ=35 İZMİRE SELAM

23.cicikız=36 KARSA SELAM

24.sswweett=36 KARSA SELAM

25.nergis_20=36 KARSA SELAM

26.gizze=36 KARSA SELAM

27.KÜTAHYA=36 KARSA SELAM

28. GÜLABA=36 KARSA SELAM

29.aritmansi=37 KASTAMONUYA SELAM

30.aydasu=37 KASTAMONUYA SELAM

31.nacide48=39 KIRKLARELİYE SELAM

32.yesilli=42 KONYAYA SELAM

33.FİBULA=55 SAMSUNA SELAM

34.KUJUMM=57 SİNOPA SELAM

35.MUKORO4=65 VANA SELAM

36.SU KURBAĞASI=67 ZONGULDAKA SELAM

napim önümdeki zamanı düşündükçe o anın tadı tuzu kalmıyo 386 gün, nası geçer nası biter bilmiyorum çok zormuş asker yolu beklemek ben bu yaşıma kadar böyle zor bi dönem geçirmedim...

hem de cok zor bıde evlıysen helekı bebgın varsa daha da zor ama gecıcek canım bak aslanlar gıbı yapıyolar vatanı gorevlerını ne kadr gurur verıcı dımı herkese nasıp olmaz asker yolu beklemk bıde boyle dusun moralın az da olsa glıcktır yerıne

BİTEN=229
ŞAFAK=224
88/3
TUNCELİ/NAZIMIYE

BU GECEDE DAĞDASIN DÜN GİTTİN HALA DAĞDASIN
İNŞALLAH KAZASIZ BELASIZ İNERSİNİZ DAĞDAN
GÖREVİNİZİ SAĞLICAKLA BİTİRİP DÖNERSİNİZ GERİYE
ALLAHIMA EMANETİMSİN
MUHAMMEDİM

evet haklısın öyle gurur verici bi durumki bu anlatamam bunu bilincindeyim zaten, bi arkadaşım var evli haftaya cuma doğum yapıcak onun kocasıda bebeği üç aylıkken bırakıp gitcek askere evdeki kadın için o kadar zor olmaz belki çocuğun meşakkatinden ama o çocuğun askerliği ölüm olcak çocuğa Allah yardımcılarımolsun çok zor bide en güzel zamannda bırakıp gitcek ne acı bi durum...

napim önümdeki zamanı düşündükçe o anın tadı tuzu kalmıyo 386 gün, nası geçer nası biter bilmiyorum çok zormuş asker yolu beklemek ben bu yaşıma kadar böyle zor bi dönem geçirmedim...

çok zor yaşamayan anlayamaz gerçekten de
ama geçicek canım bi şekilde
2 dk bile görüşsen o anın tadını çıkar mutlu etmeye bak onu güldür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…