Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

benım kocacım da bebgımız uc aylıkken gıtı dedıgın gıbı onun ıcın daha da zor hep dıyo bana sen bır kısıyı dusunuysun ben ıkı kısıyı dusunuyorum dayanamıyorum fln dıyr moral vermye calısyorm bende askıma:asigim:

sağol canım cümlemize :saruboceq:

bacım pazar günü teslim olacaksa eğer bugünden başlayacaksın saymaya 2 günde yol izni veriyolar yani bugün şafak 158 di bitti cumartesi günü şafak 157 pazar günü 156 ok tatlım

gamzegazelcım su safk sayrı nerden buldun ya bana bı anlatrmısn

walla nerden buldum bende bilmiyorum hatırlayamıyorum hastayım biraz biri yollmaıştı bana bu programı ama kim inan hatırlmıyorum.aklım eşimde hastayımda zaten ...hatırlarsam söylerim yada netten onutek şafak sayar diye gir yükleyebilirsin o şekilde

şafak 34 istanbul
bu günler gelirmi diyordum hayal gibiydi geldi ama ben mutsuzum

mutsuz olunacak günmü kuzum yaaa şurda 1 ay kaldı walla yaza berabersiniz gezip tozup yazın keyfini çıkaracaksınız en önemliside artık eşinin koynunda uyuyacaksın kokusunu koklayıp sıcaklığını hissedeceksin bunları düşün üzülme nolur ..başka bi sorunmu var yoksa cadıarzu

off Allah sabır versin yaa benim konuşamamak gibi bi sorunum var ne konuşsam bilmiyorum akşama kadar çalışıyorum anlatıcak bişeyim olmuyo o yüzden konuşmalarımız pek güzel geçmio yani ona moral vercek gibi olmuyo naapabilirim sizce çok düşünüyorum bunu bana bi akıl verin...

Şafak 322
Mehtap 38
Allahım geçmio günler ya geçmio yazda geldisenağlama herkes sevgilisiyle el ele kol kola gezio biz ancak uzaktan kedinin ciğere baktığı gibi bakıoz
Su gibi geçsin zaman allahım yaaaa...
hepimiz bir an önce kavuşalım yaa ....

neden mutsuzsun bak ne kadr az kaldı dvremsın galıba sen 88 1 sın sanırm

offffffffffffff uleenn offfff benim enikte 88/1 gidecekti geçen yıl şubat ayında bekliyoduk kağıdı gelir die gelmedi mayısta bekledik gelmedi devlet ağustosta anca yolladı ümidi kestiydik galii benim eniği askere almayacaklar diyodum artık.......88/1 gitmiş olsaydı şimdi bende son 1-2 ayımda olacaktım yaaa......böyle 224 olmayacaktı offffffffffffffff

sız baya bı beklemısınz bıe anıdan haber geldı tesadufen esımın amcasını oglu gtmıs sulusnu almaya orda esımın sulusnu grmus geldı bıze soyledı bız sok sok sok olduk acayıp bı duyguydu yaa 15 gun sonra gıttı pat dıye

aminnnnnnnnnnnn ağzından bal damlıyo bacım inşallah o günler biede gelecek

telde ağlıyor olsan bile güleceksin.onun sesini duyduğun anda sinirden çatlasanda sıkıntıdan patlasanda neşeliymiş gibi konuşacaksın....onun sevdiği şeyleri söyleyeceksin...sonra güleceğini düşündüğün espiriler yapabilirsin....ben diyorumki mesela len enik sen orda kal gelme böyle iyiymiş walla başıboş keyfim iyi benim gelip bozma diyom...oda şaka ettiğimi biliyo tabi avcunu yalarsın çok alışma rahata diyo güülüyozz hep ...böyle şaka yaptığını anlayacak şeyler söyle benim dediğim gibi deme sakın biz evliyiz anlarız ama seninki yanlış anlayabilir bide daha yeni gitti anlamayabilir şka olduğunu benim dediklerim gibi değilde gülmesini sağlayacak bikaç söz işte canım

canım içinden gelenleri anlat ona konuşcak bişey bulmaya gerek yok ki:sm_confused:

iyi olmuş işte boşver hemen gitti hemen geliyo en büyük engeliniz kalkıyo gidecekti bitecekti derdiniz olmayacak artık .özgürsünüz haytınızı kurmaya başlayacaksınız ...keşke bizimde öyle olsaydı

off hiç sorma
aminnnn kazasız belasız bitirip gelsinler yaa:Saruboceq:

evt onların bızden daha cok moale ıhtıycları var sonucta onlar orda yanlız bızm yanımzda alılerımız zor durumda basımızı yaslıck sevdıklerımz var onlar oyle deyıl ıste huznumuzu sıtresımızı hastalıklarımızı bıle yansıtmayalım onlara ben bebgımın hastalılk larını faln soyelmıyorum esıme sonucta o uzakta elınden bısy gelmz ne dıye uzulsun dımı ama

HAKLISIN HİÇ GEREK YOK.SENİN BEBEĞİN VARMIŞ ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN UZUN ÖMÜRLER VERSİN NAZARLARDAN SAKLASIN İNŞALLAH CANIM BENDE İSTİYORDUM AMA OLMADI GİDENE KADAR İŞTE NASİP KISMET....GİTTİĞİNDE 1 SENEYİ GEÇMİŞTİ EVLENELİ AMA OLMADI GİDENE KADAR İŞTE....BELKİDE BÖYLESİ HAYIRLISI AN GÜZELİNİ RABBİM BİLİR

günler azalıyor diye çok mutluyum ama sağlık problemlerim çıktı o yüzden mutsuzum.bana bişey olsa yine üzülmem ama hemen bebek istiyoruz ve bugün problem çıktı aşılamayacak bir problem değil ama çok üzüldüm

Kuzum yapma ama böyle aşılamayacak bişi değilmiş biliyorum ben anlarım belki en iyi seni şimdi şuanda biliyosun bende çok istiyorum benim problem belkide aşılamayacak bi problem bilmiyorum ama umudum yok benim....seninki halledilebiliyomuş işte hemen başla tedaviye ne gerekiyosa yap hallet benim maddi sıkıntım var gidemiyorum dr a sen gidebilirsin üzülme nolur canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…