Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Bende didiyom bacılar hastayım walla heryerim kırılıyo inanınki hiç halim dermanım yok .üşüttüm grip olcem herhalde ....siz sohbete devam edin iyi geceler askerli rüyalar.allah rahatlık versin hepinize..öptüm herkeşlerii

inşallah canım rabbim tüm isteyenlere verir.sanada banada herkesede.
aslında çocukla asker yolu beklemek daha zor olurdu sen hiç üzülme olmadı diye vardır her işte bir hayır

balparem amin canım.bu arada sanada iyi geceler

bacım pazar günü teslim olacaksa eğer bugünden başlayacaksın saymaya 2 günde yol izni veriyolar yani bugün şafak 158 di bitti cumartesi günü şafak 157 pazar günü 156 ok tatlım

günaydın kızlar....
sağol gamzecim o zaman şafak bugün 157 oluyor değil mi :çok üzgünüm: hiç izin kullanmayacak 17 eylülde dönüş tarihimi oluyor :a015:

günaydın kızlar....
sağol gamzecim o zaman şafak bugün 157 oluyor değil mi :çok üzgünüm: hiç izin kullanmayacak 17 eylülde dönüş tarihimi oluyor :a015:

izinide düşünce senin şafak 140 oluyor bugün canım tek tek saydım canım şimdi 29 ağustosta şafak doğan güneş diycez 30 ağustosta gelicek tamammı canım izin kullanmadığı zaman izinlerde düşülür şafaktan kullanmazsa erken gelir kullanmadığı izin kadar tammmı canım

canım yanlış hesaplıyoruz galiba okuduğum yerlerde de izin kullanmazsa 17 eylül terhis yazıyor toplam 6 ay üzerinde hesaplarsak izin kullanmazsa 157 gün yapıyor sanırım fisfisfis

sal canım amıınn hakkınızda ayrlısı neys o olsun uzulme askerden gelınce olur ınslh

şafak 34 hihoyyyt
Allahım şükürler olsun bitiyor bu hasret.
şimdi nette de konuştuk sevdiceğimle...
sadece 33 gün daha bekleyeceğiz sonra hep birlikteyiz.:Saruboceq:

seninki uzun dönem sanırım yeşill. onu hiç bilemiyorum. bizimki kısa dönemdi. en iyi gamzegazel hesaplıyoı sanırım. uzmanlaştı artık:)

canım yanlış hesaplıyoruz galiba okuduğum yerlerde de izin kullanmazsa 17 eylül terhis yazıyor toplam 6 ay üzerinde hesaplarsak izin kullanmazsa 157 gün yapıyor sanırım fisfisfis

mesleğe emekli yazmışsın oğlunu mu gönderdin yazacaktım valla:roflol: sonra pot kırmayayım diye yaşına baktım.
sen de yeni gönderiyorsun sanırım allah kavuştursun.

slm kızlar,

bnm canımın yarısıda 5 gündür memleketinde bugünde birliğine teslim olmak için yola çıkıyo, of offf tanıdığım bütün üniversite mezunlarına kısa dönem çıkarken bnm aşkıma uzun dönem çıktı hemde komando olarak senağlama senağlama

yıllardır et ve tırnak gibi olmuştuk ailemizden uzak geçen üniversite yıllarında birbirimiz sevgilisi en iyi dostu annesi babası kardeşi olmuştuk, o gidince koca istanbulda sahipsiz bi başına eksik kaldım bu koca istanbulda :1no2:

işte biz eylül ayına uzak derken sabah akşam zırlarken şimdi anca seneye bu zmnlar yanımda olcak :çok üzgünüm: o gitti ama onun bıraktıkları beni bırakmıyo :çok üzgünüm: nereye kafamı çevirsem onu görüyorm her yerde onun dokuşu onun bakışı onun hayali....

artık tek bişey istiyorm rabbim sağ salim kavuşmamı nasip etsin seneye bu zmnlar yanımda olsun hayaırlısıyla gitsin gelsin :çok üzgünüm: allah yardımcımız olsn arkadaşlar :a015:

mesleğe emekli yazmışsın oğlunu mu gönderdin yazacaktım valla:roflol: sonra pot kırmayayım diye yaşına baktım.
sen de yeni gönderiyorsun sanırım allah kavuştursun.

:roflol: evet canım malesef insann kaynakları seçeneği olmayınca bende emekli dedim..canım benim hesabım doğru değil mi seninkide kısa dönem 12 nisan teslim olacak pazartesi şafak 157 oluyor değil mi ya

canım bizde tam kavuştuk derken, 9 ay diz dize yine ayrılık girdi malesef :çok üzgünüm: ama geçecek üzülme senağlama nişanlımda yarın teslim oluyor

canım bizde tam kavuştuk derken, 9 ay diz dize yine ayrılık girdi malesef :çok üzgünüm: ama geçecek üzülme senağlama nişanlımda yarın teslim oluyor

cnm ya sanada hayırlı teskereler, evt inşlh geçecek inşlh çarcabuk geçer hatta ben bi uyusam gözlerimi açtığımda 2010 nisan olsa aşkım yarın geliyo olsa olmazmı :çok üzgünüm:

cnm ya sanada hayırlı teskereler, evt inşlh geçecek inşlh çarcabuk geçer hatta ben bi uyusam gözlerimi açtığımda 2010 nisan olsa aşkım yarın geliyo olsa olmazmı :çok üzgünüm:

delikafadulden geçiyor canım kardeşiminde şafak 36 bugün onunda uzun dönemdi ama bak geçiyor :teselli: ferah tut içini

mrb kıslarrr gamzecim bizim kesn çıkış tarihi belli oldu 3 gün arttı şafak
yanii 39 olduk nacidemle birlikte yazarsın beni hemi canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…