- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #3.561
benim şafak 199 oldu muhammedim izne gelemeyeceğini söyleyip duruyodu izinleri düş diyodu ama ben düşmöemiştim belki gelir die o önden ben arkadan sayıyoduk.bugün düştüm izinleri izne gelemez durumlar böyleyken ümidim kalmadı düştüm işte 199 oldu şafak aslında 222 olacaktı..aradığında söyledim düştüm die hah şöyle ya ikimiz bir gidelim ne o öyle ben önden sen arkadan diyo...tamam yanyana gidelim artık dedim gülüştük
canım senin detleşmeye ve sevdiğini sürekli anlatmaya ihtyacın var keşke yanında olabilsemde bana anlatsan seni dinleyebilsem. Ne güzel olurdu..
sağolun kızlar teşekkür ederim kırk yıl düşünsem onun doğum gününü böyle ağlaya ağlaya kulıcağım aklıma gelmezdi teşekkür ederim hepinize kusura bakmayın ayrı ayrı cevap verip teşekkür etmek isterim ama inanın ii deilim şuan...
bence senıkı sana surprız yapıcak benım esımde gec gelıcem demıstı ızıne ama erken gelmıstı demedı deme:1rolleyes:
sağolun kızlar teşekkür ederim kırk yıl düşünsem onun doğum gününü böyle ağlaya ağlaya kulıcağım aklıma gelmezdi teşekkür ederim hepinize kusura bakmayın ayrı ayrı cevap verip teşekkür etmek isterim ama inanın ii deilim şuan...
gece güzelleri siz uyumayacak mısınız bakim :) benim uyku geldi düzene girmişken bozulmaya niyetim yok... yarın hepinizi gülen yüzlerle görmek istiyorum :) heheh nasıl görceksem , yani mutlu hissettirin bana kendinizi :) kalplerinizin güzelliği yine bu gece kalbimi ısıttı. iyiki varsınız cimcimeler :) seviyorum sizi.. ii geceler .. dilerimki rüyalarınızda sevdiklerinizin yüzüne ellerinizle dokunur onlara tüm içtenliğinizle gülersiniz .... aman başka bişi yapmayında hehehehehehehehoşçakalın yarın görüşürüz inşallahh....
şafak 16 kayseri gagg gugg :)
gece güzelleri siz uyumayacak mısınız bakim :) benim uyku geldi düzene girmişken bozulmaya niyetim yok... yarın hepinizi gülen yüzlerle görmek istiyorum :) heheh nasıl görceksem , yani mutlu hissettirin bana kendinizi :) kalplerinizin güzelliği yine bu gece kalbimi ısıttı. iyiki varsınız cimcimeler :) seviyorum sizi.. ii geceler .. dilerimki rüyalarınızda sevdiklerinizin yüzüne ellerinizle dokunur onlara tüm içtenliğinizle gülersiniz .... aman başka bişi yapmayında hehehehehehehehoşçakalın yarın görüşürüz inşallahh....
tatlım seninle arkadas olabilirim ve konuşabilirim... insanları dinlemeyi seviyorum iletişimizi koparmayalım oldu mu ? üzme kendini fıstığım.. kib sanada ii geceler tatlım ( gamze )
slmmm kızlar ben geldım nabersınız
hemde nasıl böyle yazmakla olmuyorki anlatamıyo insan tam olarak konuşmak gibisi varmı yaaa çevremde konuştuğum dertleştiğim hiçkimsem yok bir kişi bile yok.olsa bile anlayacak adam yok millet geçer deyip başından savıyo zaten bugüne kadarda böyle olacağını bildiğim için hiçkimseye anlatmadım konuşmadım.1 tane bile arkadaşım yok..çok kazık yedim arkadaşlardan ben .bi lokmayı bölüştüğüm arkadaşım kocama sulanmaya kalktı...ozamandan beri arkadaşım yok olmayacakta ...
canım sevdiğin doğdu bugün yaa evet ayrısınız şu an yanında olamıyorsun ama o hayata geldi düşünsene seni buldu birbirinizi buldunuz iyi ki var ve nefes alıyo şu an değil mi bunu düşün.uyandığında aklında sen olacaksın birlikte kutlayacağınız günler de gelicek
yeter ki şu 15 ay geçsin çabucakk
ya gamzecık su safakları sn sayıysun lıstelıyosun bu topıc de galıba benım safaga bı el at be yaaakaydirigubbakcemile3
slmmm kızlar ben geldım nabersınız
hemde nasıl böyle yazmakla olmuyorki anlatamıyo insan tam olarak konuşmak gibisi varmı yaaa çevremde konuştuğum dertleştiğim hiçkimsem yok bir kişi bile yok.olsa bile anlayacak adam yok millet geçer deyip başından savıyo zaten bugüne kadarda böyle olacağını bildiğim için hiçkimseye anlatmadım konuşmadım.1 tane bile arkadaşım yok..çok kazık yedim arkadaşlardan ben .bi lokmayı bölüştüğüm arkadaşım kocama sulanmaya kalktı...ozamandan beri arkadaşım yok olmayacakta ...
evet bacumm topik menüüümmm şafaksayarda menüümmm
el atarım ama şimdi deelll çıkıyorum çünkü sen asker sayıldığı tarihi yaz bana izin kullandımı ne kadar kullandı onları yaz bilgileri ver ben kafamı toplayınca el atarım olanlardan sonra ölü gibiyim uyumak unutmak istiyorum
nasıl yaa:1shok:
Arkadaşları ii seçmek lazım demekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?