- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #3.581
evet canım haklısın ama ne bilim bak yarında beşinci senemize gircez bunca zamanın alışkanlığın diyelim bide ilk günlerimiz ya şuan o yüzdem birazada bu kadar kötü oldum belki ne biliyim....
25 subat 2008 ve 27 gun ızın kullandık
kızlar benim eşim bugün teslim oldu birliğine kısa dönem yapacak benim şafağım kaç oluyo?
iyi bilirdim bi yanlışını görmedim o zamana kadar senelerce beraberdik yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi.böyle bişi yapacağını aklımdan bile geçirmezdim geçirsem zaten arkadş olmazdım ama insanoğlu çiğsüt emmiş derler ya öyle işte kimin napacağı hiç belli olmuyo....kocişimde yakışıklı işte napiim yüzüne kara mı süreyim herüfümün....kurban olduğum boy onda pos onda bi bakan bidaha bakıyo....bende kafaya koydum zayıflıycam o gelene kadar güzelleşicem iyicene ....
canım resimlerinizi gördüm allah sana bağışlasın sevdiğini
ayrıca sen de gayet güzelsin kocişin gözü senden başkasını görmüyosa ne diye korkuyosun bakiiim
böyle bişi yapacağını aklıma getirmezdim dedin ya ne dicemi bilemedim şimdi kötü bişey mi oldu
kızlar benim eşim bugün teslim oldu birliğine kısa dönem yapacak benim şafağım kaç oluyo?
konuşmuştuk ama tekrar allah kavuştursun
canım diğer derken nerde oturuyorsun eşin manisaya düşmüştü yol izni kaç gün verdiler büyük ihtimal bugün şafağın 155ti şimdi saat itibariyle 154 oldu
sonra biara anlatırım olanları çıkıcam şimdi eşimden yana kötü bişi yok ama kızın yapmaya kalktığı şeye diyorum böyle bişi die
sen o resimlere hiç bakma bacım onlar neki onların hepsi moralimizin bozuk olduğu zamanlarda bakımsız hallerimizde çekildi
normalde görmen lazım ....saçları kazıtınca tipi kaydı ....
tezkere tarihi belli oldumu[/QUOTEmuhtemelen 22 mayıs :teytey:
gamzecim hesap şöyle olmalı kısa dönem askerlik normalde 6 ay, 30 eylülde askerliği bitiyor 12 gün izni var ama kullanmayacak, 1-2 günde yol izni düşünürsek 17 Eylülde terhis oluyor bu sefer oldu galiba benide listeye ekleyin kızlar buğün şafak 157.............
tezkere tarihi belli oldumu[/QUOTEmuhtemelen 22 mayıs :teytey:
baktım canım şafağın doğru 22 mayısa kadar say istersen 40 çıkıyo tabi tezkere tarihi tam belli olunca bikaç gün oynayabilir belki 22 mayıs değildir ama 22 mayısa 40 gün var şimdilik doğru sayıyosun
HEMŞERİMSİN YANİ BENDE AFYONLUYUM AFYONDA OTURUYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?