Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sağolasın canım sende benim her derdimi dinledin destek oldun hep seni çok seviyorum yemin ederim bak gerçektende çok seviyorum inşallah hep sürsün dostluğumuz ...senin 131 di benim 324 tü

canım benim bende seni çok seviyorum evet senin 324 tü bak nasıl geçti zordu ama geçti işte.her zaman seve seve dinliyorum ve dinlemeye devam ederim inşallah sürücek canım.muhammed gelicek siz istanbula gelince benim misafirim olucaksınız bu günleri konuşup gülücez dostluğumuzda sürücek ne güzel olur dimi ya

gamzem ne güzel işte bak yüzlere düşmüşsün biz ne zaman görcez o günleri oooof of yarın aşkımın doğum günü biliyomusunuz salıda yıldönümümüz kaç senedir ilk defa böyle ayrı ayrı kutlıcaz çok acı yaa...:çok üzgünüm:

ahhh bebeğim benim. bu işte çok sarsıtıcı seni anlıyorumsenağlama ama buda senin için ayrı bir deneyim olucak tatlım.. bende yılbaşını, onun ve benim doğum günlerimizi ve tanışma yıldönümüzü ayrı ayrı tek başıma kutladım. kötü ama duyguyu yaşadım ve kendime çok şey kattım. insallah canım senin kavuşman dileğiyle...:asigim:

ümmü gamze gidince yarılamış olucaz inşallah canım
o bile güzel geliyo şimdi hayal gibi ya:1rolleyes:
bi dahaki ay ben de aynı durumda olucam geldiğinde bişeyler yapmak istiyorum o yüzden
inşallah son olur ayrılığınız

saol canım sanki o burdaymışda saat oniki olunca ilk ben kutlıcakmışım yine gibi saatin onik olmasını bekliyorum ama o mışıl mışıl uyuyo şuan ben tek başıma bekliyorum tek başıma kendi kendime ilk kutlayan ben olcam yine...:''(

güzel olacak tabi muhammet ben sen eşin sabahlara kadar oturup anlatcaz bunları inşallah

ben yazıyorum ya :) aşk olsun patavatsız karı seni :)senağlama

hemende üstüne alınırmış....sana mı dedim lennn üstüne alınacaklar alınsın sen rahat ol kuzum

muhammedim bi gelsin hele siz benim popya vurun tepüğü sonra özellikle girip vurcam ben size tepüğü.....üzülme kuzum bizim ayrı geçen 3 doğum günü 1 evlilik yıldönümü bide bissürü özel günler var...sizinde geçsin işte iyi yanından bak geçiyo demekki bitiyo biraz biraz die düşün ben hep öyle düşündüm

inşallah canım benim hepimizin son olur inşallah...

topik açıldığı günden bu yana

terhis olanlar (poposuna tepiği vurduklarımız hehehe)

1.30 EKİM 2008 NESLİ58
2.12ocak2009 arsima
3.16ocak2009 ıtırbuse
4.17ocak2009 mannak
5.17ocak2009 smoker
6.17ocak2009 yurdaer
7.18ocak2009 mirumo
8.18ocak2009 nastasia
9.20ocak2009 dilek_36
10.23ocak2009 smile
11.29 ocak2009 life city

12.07şubat2009 sensebile
13.10şubat2009 nilosss
14.15şubat 2009cankiiz50
15.15şubat 2009istanblue
16.17şubat 2009 gunicen
17.17 şubat2009 solucan
18. 27 şubat 2009 seahorse
19.1 mart 2009 hayalci35
20.28 mart 2009 bujimenekşe
21.29 mart 2009 ggözen
22.01 nisan 2009 bebix
23.03 NİSAN 2009 JELBY10

evet gamzem yaa sen git artıkda bizde yarılamış olalım şafağımızı ama bizim popomuzada sen vurcan heee bak söz verdin vurcam dedin hee hazır istanbula gelmişken benim düğünümede gelirsin,z artık dimi......

topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:

1.salihalil=12 BİNGÖLE SELAM :hooray::hooray:

2.BREAKFORLOVE=16 BURSAYA SELAM

3.avukat_adayı_aslı=22 EDİRNEYE SELAM

4.magiclife=22 EDİRNEYE SELAM

5.ilaydahey=22 EDİRNEYE SELAM

6.desert06rose=23 ELAZIĞA SELAM

7.p_nr=27 GAZİANTEPE SELAM

8.ruh=27 GAZİANTEPE SELAM

9.ZERRAY=31 HATAYA SELAM

10.GUNİCEN=31 HATAYA SELAM

11.deymezsin=32 ISPARTAYA SELAM

12.güzeller güzeli=32 ISPARTAYA SELAM

13.maviyeshill=32 ISPARTAYA SELAM

14.zeynepsude2007=32 ISPARTAYA SELAM

15.elif06= 32 ISPARTAYA SELAM

16.sarissa=32 ISPARTAYA SELAM

17.tmyy= 33 İÇELE SELAM

18.bengusu=33 İÇELE SELAM

19.SEA SEA=33 İÇELE SELAM

20.TATLİSKOM=33 İÇELE SELAM

21.cimcime2709=33 İÇELE SELAM

22.UZUNAL=33 İÇELE SELAM

23.NAREKSİSİ=33 İÇELE SELAM

24.sswweett=34 İSTANBULA SELAM

25.nergis_20=34 İSTANBULA SELAM

26.gizze=34 İSTANBULA SELAM

27.KÜTAHYA=34 İSTANBULA SELAM

28. GÜLABA=34 İSTANBULA SELAM

29.aritmansi=35 İZMİRE SELAM

30.aydasu=35 İZMİRE SELAM

31.CİCİKIZ=37 KASTAMONUYA SELAM

32.nacide48=37 KASTAMONUYA SELAM

33.yesilli=40 KIRŞEHİRE SELAM

34.FİBULA=53 RİZEYE SELAM

35.KUJUMM=55 SAMSUNA SELAM

36.MUKORO4=63 URFAYA SELAM

37.SU KURBAĞASI=65 VANA SELAM

muhammedim gelsin gelirim tabi onsuz biyerlere gitmemki o gelsin bi haber ver yeter getirir beni canım kocam

kızlar sevdikleriniz sizden uzak olduğunuzda elbette üzülürsünüz. uzaklık kötüdür, acıdır ve özlemdir...
istediğiniz zaman ona ulaşmak engel olur, istediğiniz zaman onu görmek zor olur ve zor olduğu için daha çok canınız yanar bunun için hep aklınızın bir ucunda onlar vardır.. çünki seviyorsunuz sevmek budur!... ( ama şunuda unutmayın )

uzaklık bazı degerleri sönmüş her neyse onu tekrar alevlendirir... sevgisini gösteremeyen bir erkek bile daha çok degerlerinin farkına varır ve önündeki o perdeyi sizi kaybetmemek için hemen kaldırır...
ve bizler onlardan uzaktayken onsuzluğun nasıl olduğunu anlamaya başlayacagız. aynı ben gibi...

ben hergün onunlaydım o beni br gün aramassa yada gelemiyorum dese ben çok üzülürdüm. askere gitcegi günü bile düşümezdim.. bekleyenlere imrenerek bakardım. nasıl başarıyorlar diye ?
askere gittiği ilk gün onu bile yolcu edemedim. ailesinin korkusundan beni incitmelerini istememesinden uzaktan baktım ona.. bizim mahalleden geçince sadace ona el sallamakla yetinmiştim ama içimde daha büyük fırtına kopuyordu sanki balkondan aşşağa atlamak istiyordum.. hiç bir şey umrumda değildi ailesi şu bu sadace sonkez sarılmak istedim herşeye rağmen ama olmadı... ilk günler berbattı bir yanım bomboştu sanki herşey ona endexlemişti. o olmadan ben yaşayamazdım ama zamanla alıştım... alışırsın başarırsın... çünki insan oğlu güçlüdür kendini nekadar tanırsa ve kendine nekadar güvenirse bir okadar yönlendirebilir. kendiyle ve özlemiyle başadebilir...

en azından benim onsuzda yaşayabilceğimi anlamış oldum... onsuzda hayattta birşeyleri başarabilcegimi anladım ve daha önemlisi ben o olmadanda onu sevebilirmişim dedim... zamanla artık öyle oluyorki sanki o hiç buradada olmamış gibi ben hiç istanbulda onunla gezmemiş gibiyim... kendimi okadar rahat bıraktımki okadar onunla olmayı başardımki o olmadığı halde onu hiç aramadım o yüzden... sanki hiç gitmemiş gibi yani...

sizlerde alışacaksınız bu deneyimi tatıcak ve daha belirleyici kararlar alıcaksınız... bu süreçte kendinizi de tanımış daha çok anlamaya başlıcaksınız... hiç birşey zor değildir... uzaklık bile inanın... diyorum ya o olmadan onunla olabilirsiniz.. bedeni önemli değil.. içten sahip olmak içten yaşabilmek.. o yüzden kızlar kendinizi sıkmayın, kötü düşünmeyin... sürekli ona yanınızda olduğunu gösterin.. ellerini bırakmayın ve geçecegini dile getirin... ona sevgiliden daha çok arkadas olmaya calısın... onu dinleyin .. bunları yaparsanız o size daha çok bağlanacak....

içimden geldi yazdım niye yazdım bilmiyorum ama çoğunlukla mesajlar hep neyaparım ben diye yorumlanmış.. ondan olsa gerek bu paylaşımım ama dediğim gibi kızlar kendinizi bırakmayın... herşey zamanla geçiyor ve herşey zamanla oturuyor yerine.. siz farkında değilsiniz ama zaman çok çabuk geçiyor.. sadace geçen zamana azda olsa kendinizi verin bırakın zaman aksın onları beyninizle durdurmayın.. sevdiklerinizle olun...

umarım herşey dilediğiniz gibi olur....

gamze bu arada bursaya değil antepe slm söyle :) bak yaa delüü karıı

Döktürmüşsün bacım ama benim için dediğini yapmak imkansız ....diğer kızları bilemem nasıl düşünürler ama ben asla yapamam dediğin şeyleri...o benim yanımdayken bile hasretimdi.o benim kocam öyle bırakılmıyo akıp gitmiyo işte bazı şeyler...onsuzda olabilirsiniz demişsinya onsuz olabilmek ne demek bilmiyorum bilmekte istemiyorum olamam bunu biliyorum sadece ....öyle bırakamıyorum işte ben tutucuyum galiba huyum kurusun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…