- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #3.521
birde kız antep' e slm gönder çanakkaleye değil :) hihihihi
susss lenn bende kafamı kaldı benim kafa şimdi nerde hiç bilmiyorum arasamda bulamam zaten çok fazla dağıldı toparlamak mümkün deell
gamzem ne güzel işte bak yüzlere düşmüşsün biz ne zaman görcez o günleri oooof of yarın aşkımın doğum günü biliyomusunuz salıda yıldönümümüz kaç senedir ilk defa böyle ayrı ayrı kutlıcaz çok acı yaa...:çok üzgünüm:
gamzem ne güzel işte bak yüzlere düşmüşsün biz ne zaman görcez o günleri oooof of yarın aşkımın doğum günü biliyomusunuz salıda yıldönümümüz kaç senedir ilk defa böyle ayrı ayrı kutlıcaz çok acı yaa...:çok üzgünüm:
ahhh bebeğim benim. bu işte çok sarsıtıcı seni anlıyorumsenağlama ama buda senin için ayrı bir deneyim olucak tatlım.. bende yılbaşını, onun ve benim doğum günlerimizi ve tanışma yıldönümüzü ayrı ayrı tek başıma kutladım. kötü ama duyguyu yaşadım ve kendime çok şey kattım. insallah canım senin kavuşman dileğiyle...:asigim:
sağolasın canım sende benim her derdimi dinledin destek oldun hep seni çok seviyorum yemin ederim bak gerçektende çok seviyorum inşallah hep sürsün dostluğumuz ...senin 131 di benim 324 tü
inşallah canım hep sürsün hiç bitmesin inşalah
canım benim bende seni çok seviyorum evet senin 324 tü bak nasıl geçti zordu ama geçti işte.her zaman seve seve dinliyorum ve dinlemeye devam ederim inşallah sürücek canım.muhammed gelicek siz istanbula gelince benim misafirim olucaksınız bu günleri konuşup gülücez dostluğumuzda sürücek ne güzel olur dimi ya
ben yazıyorum ya :) aşk olsun patavatsız karı seni :)senağlama
ümmü gamze gidince yarılamış olucaz inşallah canım
o bile güzel geliyo şimdi hayal gibi ya:1rolleyes:
bi dahaki ay ben de aynı durumda olucam geldiğinde bişeyler yapmak istiyorum o yüzden
inşallah son olur ayrılığınız
evet gamzem yaa sen git artıkda bizde yarılamış olalım şafağımızı ama bizim popomuzada sen vurcan heee bak söz verdin vurcam dedin hee hazır istanbula gelmişken benim düğünümede gelirsin,z artık dimi......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?