- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #3.641
çok sevindim senin adına canım. sağlık problemin halletmiş olmana ayrıca sevindim.
biz henüz net terhis tarihini öğrenebilmiş değiliz. 16 ya da 17 mayıs ben elbette 16 mayısı baz alıyorum. umarım öyle olur. dakikalar saniyeler bile ne kadar önemliymiş hayatımızda.
ama çok duygusallık yapmayalım şimdi. gamzegazel kızar sonra.:)
gerçekten çok güçlü bir kadınsın gamze. Allah kimseye katlanamayacağı dert vermezmiş. hepimiz sabrımızın sonucunu alacağız hayırlısıyla...
çok sevindim senin adına canım. sağlık problemin halletmiş olmana ayrıca sevindim.
biz henüz net terhis tarihini öğrenebilmiş değiliz. 16 ya da 17 mayıs ben elbette 16 mayısı baz alıyorum. umarım öyle olur. dakikalar saniyeler bile ne kadar önemliymiş hayatımızda.
ama çok duygusallık yapmayalım şimdi. gamzegazel kızar sonra.:)
gerçekten çok güçlü bir kadınsın gamze. Allah kimseye katlanamayacağı dert vermezmiş. hepimiz sabrımızın sonucunu alacağız hayırlısıyla...
gamze çatlak arkadaşım dur kızım daha teyze olmuyorsun bebek 1000 km mesafeden olmuyor valla kocamın gelmesi lazım ilk önce
inşallah dedik lennn gözün körmüüü:dilcikar:şakkıdılülülülülülülaelaelaelaelaenaniknanik
msn ye gel canım bekliyormyaşasııınnn yazınca bizimki coştu dedim
7 ay sonra senden bekliyoruz haberin olsun şafak saymak sadece askerlik için olmaz biz şafak saymaya devam edicez inşallah bu arada sana söyleyeceklerim var bir ara
kullanıcı paneli----->profilim--->profil düzenle---->kişisel rtübedeki boşluğu doldur istediğini yaz --->değişilikleri kaydet demavı yeshıl bısy sorcam senın nıck ın altında yazn sozu nasıl yazdın ben yazamıyorum bı turlu yaa bu arada herkese slmlarr
bişi deil cnmmm....canım feci sıkkınn ooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
mmoookkkkk gibiyyiiimmmmmmmmmselam kızlar..bir gün daha bitti..MEHTAP24..gamzecim nasılsın?:1hug:
ya ozel deyılse bısey sorcam sen aılenlemı kalıyosun suan yanı kendı aılenmı esını aılesımı nrden cıktı dıcksın ne bıleyım mrk ettım aslın da tum kızlara bu soru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?