Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

KIZARIM TABİklava: BEN YAPMIYOSAM DUYGUSALLIĞI SİZ HİÇ YAPAMAZSINIZ :mymeka:
BENDE ÇOK SEVİNDİM WALLA ALLAH EŞLERİMİZİ KAZASIZ GETİRSİN GERİDE BEBİŞLERİMİZİ ALALIM KUCAĞIMIZA BAŞKA NE İSTENİRKİ ALLAHTAN HAYAT BU İŞTE BAŞKA BİŞİ DEĞİL:CüvCüv::ecrin_bebek:gamyoncuiremsu
GÜÇLÜYÜM DEĞİLMİ GERÇEKTEN BİRİLERİNDEN DUYMAYA ÇOK İHTİYACIM VAR

canım bizimde söylememişler ordakiler kendi hesaplarına göre almışlar bileti bizde öyle yaptık olmazsa değiştiririz tarihini tabi inşallah değişmez

sağlık problemimde inşallah düzelicek bugün ilaçlarıma başladım son olur inşallah

gamze çatlak arkadaşım dur kızım daha teyze olmuyorsun bebek 1000 km mesafeden olmuyor valla kocamın gelmesi lazım ilk önce

inşallah dedik lennn gözün körmüüü:dilcikar:şakkıdılülülülülülülaelaelaelaelaenaniknanik

yaşasııınnn yazınca bizimki coştu dedim

7 ay sonra senden bekliyoruz haberin olsun şafak saymak sadece askerlik için olmaz biz şafak saymaya devam edicez inşallah bu arada sana söyleyeceklerim var bir ara

yaşasııınnn yazınca bizimki coştu dedim

7 ay sonra senden bekliyoruz haberin olsun şafak saymak sadece askerlik için olmaz biz şafak saymaya devam edicez inşallah bu arada sana söyleyeceklerim var bir ara
msn ye gel canım bekliyorm

mavı yeshıl bısy sorcam senın nıck ın altında yazn sozu nasıl yazdın ben yazamıyorum bı turlu yaa bu arada herkese slmlarr
kullanıcı paneli----->profilim--->profil düzenle---->kişisel rtübedeki boşluğu doldur istediğini yaz --->değişilikleri kaydet de

ŞAFAK 10 dk sonra 319
Allahım çabucak geçsin inşallah sana yalvarıorum çokkk özledim yaa çokkkk.
Askere gittiğinden beri hiç rüyamda görmemiştim dün akşam gördüm nasıl özlemişim yaa gerçek gibiydi...
Keşke gerçek olsaydıda yanımdan hiç gitmeseydi hep sarılsaydı banasenağlama

ya ozel deyılse bısey sorcam sen aılenlemı kalıyosun suan yanı kendı aılenmı esını aılesımı nrden cıktı dıcksın ne bıleyım mrk ettım aslın da tum kızlara bu soru

ya ozel deyılse bısey sorcam sen aılenlemı kalıyosun suan yanı kendı aılenmı esını aılesımı nrden cıktı dıcksın ne bıleyım mrk ettım aslın da tum kızlara bu soru

ben cevap vereyim canım memleketten uzağım ablamla aynı apartmandayız kendi evimde kalıyorum sağolsunlar hiç yalnız bırakmıyorlar beni ama çalışmasaydım biraz annemlerde biraz kayınvalidemlerde kalırdım herhalde sen nerde kalıyosun
benim şafak 153 galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…