K
kujumm
Ziyaretçi
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #3.621
günaydın bacılarrrr şafak 37 KASTAMONU oldu sevdigimin memleketiiiiii :asigim:
afyonu çok özledim ama eşimi daha çok özledim
suss gızz zırlama benden sonra geldin benden önce bitirdin gafamı bozma benim sıkma canını cadı bak benimki oparasyonda tuncelide nerde olduğunu biliyorum ama canı tehlikede dert etmesenağlamaaşkımdan haber alamasamda,şuan iyimi,açmı,açıktamı bilmesemde,sesini duyamasam,ona dokunamasamda şükrediyrmsenağlamabeni ayakta tutan tek şey 32gün kalmış olması...çabuk geçsin ALLAHım nolur:Saruboceq:
çok şükür allahıma ben bugün çok mutluyum
aşkımın dönüş biletini aldık bugün telde nasıl heyecanlıydı anlatamam
çocuk istiyorduk ve problem çıkmıştı nedenini bulduk ve tedavim bugün başladı inşallah aşkım gelir gelmez ben bu topişkte şafak saymaya devam edicem ama bebek için 9 ay daha burda olurum inşallah hepinizi öpüyorum kızlar
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnşafak 33.
Allah kavuştursun tüm bekleyenleri.
çok şükür allahıma ben bugün çok mutluyum
aşkımın dönüş biletini aldık bugün telde nasıl heyecanlıydı anlatamam
çocuk istiyorduk ve problem çıkmıştı nedenini bulduk ve tedavim bugün başladı inşallah aşkım gelir gelmez ben bu topişkte şafak saymaya devam edicem ama bebek için 9 ay daha burda olurum inşallah hepinizi öpüyorum kızlar
walla sana bişi diyimmi halimi en iyi bu açıklar sanada en iyi teselliyi bu laf verir herhaldegamzecim evet cok haklısn.sizin durum daha bi zor.benmkide 4 gün önce ankaraya gecti.tatbikat varmış.1ay kalcaklarmış orda.kaldıkları yer dağın başıymış.çadırlarda yatıyolarmış,su yokmuş wc yokmuş,yemek yokmuş.herşeyi geçtim sesini duymyrm.dün bi ara aradıda cok kötü geliodu sesi.biliyrmki doğudakiler kadar sıkıntı cekmiyodur ama işte dayanmak cok zor.gece uyuyamıyrm.onun gece üşümekten titreyerek gelen sesi kulagımdan gitmiyosenağlama
walla sana bişi diyimmi halimi en iyi bu açıklar sanada en iyi teselliyi bu laf verir herhalde
HERŞEYE RAZIYIM DÖVSÜNLER SÖVSÜNLER SÜRÜNDÜRSÜNLER AÇTA KALSIN KISACASI AĞZINA MIÇSINLAR AMA NOLURSA OLSUN GERİ GELSİN ONUN DIŞINDA HERŞEYE RAZIYIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?