Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya ozel deyılse bısey sorcam sen aılenlemı kalıyosun suan yanı kendı aılenmı esını aılesımı nrden cıktı dıcksın ne bıleyım mrk ettım aslın da tum kızlara bu soru

bende kayınvalidemlerde kalıyorum ama rahatım yerinde

annem vefat etti babam başkasıyla evlendi 2 gün gittim zor durdum çok dokundu kalamadım babamda

evimizin olduğu yerde yakın hiç bir akrabam yok ve eşim yalnız kalmamı istemedi aklım sende kalır dedi ama çok zor evinden ayrılmak hiçbir yere sığamıyorum sanki yürüdüğüm yerler ayağımın altında kayıyor

merhaba kızlar gamzeciğim benim benim şafağı düzeltceksin sanırım :) 2 gün önce gelme izni veriyorlarmış ne öyle bişi dedi. ben bugünden itibaren 15 biliyordum ama aslında bugünden itibaren 13 olarak gözüküyormuş. aşko dedi bana... :)

şafak 13... hopa artvin

Allah hayrlısyla kavstrsun ınslh cok az kalmıss yaa darısı bızlere:teytey:

topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:

1.salihalil=11 BİLECİKE SELAM :hooray::hooray:

2.BREAKFORLOVE=13 BİTLİSE SELAM

3.avukat_adayı_aslı=21 DİYARBAKIRA SELAM

4.magiclife=21 DİYARBAKIRA SELAM

5.ilaydahey=21 DİYARBAKIRA SELAM

6.desert06rose=22 EDİRNEYE SELAM

7.p_nr=26 ESKİŞEHİRE SELAM

8.ruh=26 ESKİŞEHİRE SELAM

9.ZERRAY=30 HAKKARİYE SELAM

10.GUNİCEN=30 HAKKARİYE SELAM

11.deymezsin=31 HATAYA SELAM

12.güzeller güzeli=31 HATAYA SELAM

13.maviyeshill=31 HATAYA SELAM

14.zeynepsude2007=31 HATAYA SELAM

15.elif06= 31 HATAYA SELAM

16.sarissa=31 HATAYA SELAM

17.tmyy= 32 ISPARTAYA SELAM

18.bengusu=32 ISPARTAYA SELAM

19.SEA SEA=32 ISPARTAYA SELAM

20.TATLİSKOM=32 ISPARTAYA SELAM

21.cimcime2709=32 ISPARTAYA SELAM

22.UZUNAL=32 ISPARTAYA SELAM

23.NAREKSİSİ=32 ISPARTAYA SELAM

24.sswweett=33 İÇELE SELAM

25.nergis_20=33 İÇELE SELAM

26.gizze=33 İÇELE SELAM

27.KÜTAHYA=33 İÇELE SELAM

28. GÜLABA=33 İÇELE SELAM

29.aritmansi=34 İSTANBULA SELAM

30.aydasu=34 İSTANBULA SELAM

31.CİCİKIZ=36 KARSA SELAM

32.nacide48=36 KARSA SELAM

33.yesilli=39 KIRKLARELİYE SELAM

34.FİBULA=52 ORDUYA SELAM

35.KUJUMM=56 SİİRTE SELAM *

36.MUKORO4=62 TUNCELİYE SELAM

37.SU KURBAĞASI=64 UŞAKA SELAM

çok güzel canım ya az kalmış.2 hafta sonra bizde bu günleri görücez inşallah ama artık şafak sıkıştırmaya başladı

çok güzel canım ya az kalmış.2 hafta sonra bizde bu günleri görücez inşallah ama artık şafak sıkıştırmaya başladı

evet az kaldı ama bu bana 1 .5 sneden daha fazla şimdi canım nasıl desem hani 1 sene kaldı dememe dese bana.. haa ozaman derimki tamam ama böle 13 olunca içim içime sığmıyor

ya kızlr sızde de oylemı bılmıyorum ama esım askere gıttıkten sonra cok duygusallstım ben yahuuu nerde ozleml ılgılı bı msj olusam gozlerım doluyo

evet az kaldı ama bu bana 1 .5 sneden daha fazla şimdi canım nasıl desem hani 1 sene kaldı dememe dese bana.. haa ozaman derimki tamam ama böle 13 olunca içim içime sığmıyor

sığmaz tabi ya sadec 13 gün başka yok bize şimdiden heyecan baştı günler yavaşladı seni düşünemiyorum az kaldı canım sabır

ya kızlr sızde de oylemı bılmıyorum ama esım askere gıttıkten sonra cok duygusallstım ben yahuuu nerde ozleml ılgılı bı msj olusam gozlerım doluyo

yenimi asker eşiniz... benimkde ilk gittiğinde sulu gözdüm :) doğal kendini boşlukta hissetmek gibi birşey. heleki birde aynı yatağı paylaşmak ve sonra o yatağa tek başına yaslamak daha acı verici... doğal birşey yani... ama sende atlatacaksın canım. geçicek hepsi bu sadace bir süreç... sev özle ağla ama sıkma kendini...

yok canım yenı deıl 38 gun kaldı esımın gelmesıne ama bendekı hala aynı gaılıba esım gelene kadr boylee olack

sığmaz tabi ya sadec 13 gün başka yok bize şimdiden heyecan baştı günler yavaşladı seni düşünemiyorum az kaldı canım sabır

ama canım okadar çok cezası varki ikimizde çok korkuyoruz bu 13 gün sürenin uzatılmasından... ama bugün aradım olumlu gelişmelere var okadar cezasına rağmen... saysam bitmez....

1 emre itatsizlik

2 koridor ve sigara içilmemesi gereken yerde sigara içmesi

3 sabah öğleye doğru kalkması

4 kavga çıkarması

5 nöbette kaytarma

6 telefonunun yakalanması

7 çarşıdan askeriye gelirken alkölden yakalanma

8 askeriyede nöbette alköl alırken yakalanması

9 askeri telefonun dinlenmesii

bunların hepsini durdur şafak 50 kaldı sabıttı herif yapmaya başladı klava:

ama dediğim gibi komutanların çoğu onu herşeye rağmen çok seviyor kıldır mıldır ama bir şeytan tüyü vardır. birde yazıcı askeriyenin hemde bütün işleri o yapıyor... o yüzden onu kormak zorunda gibiler... umarım hep olumlu gider umarım 13 den fazla bir şafak olmaz:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…