- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #3.661
kaynanayla kalıyom bacımm
ya ozel deyılse bısey sorcam sen aılenlemı kalıyosun suan yanı kendı aılenmı esını aılesımı nrden cıktı dıcksın ne bıleyım mrk ettım aslın da tum kızlara bu soru
merhaba kızlar gamzeciğim benim benim şafağı düzeltceksin sanırım :) 2 gün önce gelme izni veriyorlarmış ne öyle bişi dedi. ben bugünden itibaren 15 biliyordum ama aslında bugünden itibaren 13 olarak gözüküyormuş. aşko dedi bana... :)
şafak 13... hopa artvin
Allah hayrlısyla kavstrsun ınslh cok az kalmıss yaa darısı bızlere:teytey:
merhaba kızlar gamzeciğim benim benim şafağı düzeltceksin sanırım :) 2 gün önce gelme izni veriyorlarmış ne öyle bişi dedi. ben bugünden itibaren 15 biliyordum ama aslında bugünden itibaren 13 olarak gözüküyormuş. aşko dedi bana... :)
şafak 13... hopa artvin
çok güzel canım ya az kalmış.2 hafta sonra bizde bu günleri görücez inşallah ama artık şafak sıkıştırmaya başladı
evet az kaldı ama bu bana 1 .5 sneden daha fazla şimdi canımnasıl desem hani 1 sene kaldı dememe dese bana.. haa ozaman derimki tamam ama böle 13 olunca içim içime sığmıyor
evet az kaldı ama bu bana 1 .5 sneden daha fazla şimdi canımnasıl desem hani 1 sene kaldı dememe dese bana.. haa ozaman derimki tamam ama böle 13 olunca içim içime sığmıyor
ya kızlr sızde de oylemı bılmıyorum ama esım askere gıttıkten sonra cok duygusallstım ben yahuuu nerde ozleml ılgılı bı msj olusam gozlerım doluyo
yenimi asker eşiniz... benimkde ilk gittiğinde sulu gözdüm :) doğal kendini boşlukta hissetmek gibi birşey. heleki birde aynı yatağı paylaşmak ve sonra o yatağa tek başına yaslamak daha acı verici... doğal birşey yani... ama sende atlatacaksın canım. geçicek hepsi bu sadace bir süreç... sev özle ağla ama sıkma kendini...
sığmaz tabi ya sadec 13 gün başka yok bize şimdiden heyecan baştı günler yavaşladı seni düşünemiyorum az kaldı canım sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?