Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

gzellergzeli
canımmm evet bilecik sögütte şuanda ve gresuna çıktı ikimizinkide büyük tesadüf yanynalar bari arkdaş olsalar hehe:):)

şafak 30

yeter artık evimi istiyorum kocamı istiyorum çok sıkıldım çoooooookkkkkkk

ne gece bitiyor ne gündüz bitiyor nede saatler geçiyor benim aşkıma çoookk ihtiyacım var bitsin artık yeter ya yeteeeeeeeeerrrrrrrr

bitiyor şekerrr...
bak bir ay kaldı sadece.
30 gün demiyorum şimdi 1 ay:)
hani 19.9 olunca 20den azmış gibi geliyor ya insana
bu da onun gibi. 3 görünce moralim bozuluyor.
ama 1 ne güzel.
sonunda sadece "ay" sözü var o kadar.
o da küçük bir ayrıntı sadece:)

sarissa evet canım haklısın yarın 1 ay bile olmayacak sadece 29 ama artık sabrım kalmadı insanın evi sığınadır yuvasıdır evimi özledim çok bunaldım anlatamam kendimi fazlalık gibi görüyorum dayanamıyorum artık az kaldı dedim hep az kaldı dedikçe günler geçmez oldu

çok büyük bi tartışma yaşadık. ilk defa telefonu küs kapadık dün akşam.. 460 günün en zor zamanlarını yaşıyorum bu günlerde senağlama

bakın kızlar bi yazı buldum paylaşıyım dedim

Askerlikle ilgili problemleriniz var mı? Askerlik bazen, gençlerin hayatlarını şekillendirmelerinde büyük bir engel olabiliyor ve uzun sürdüğü için hayatın içindeki plan ve programlar da gecikebiliyor. Her şey askerliğe endeksli olarak düşünülüyor. Askerlikten dolayı sevgiler ertelenebiliyor. Bu konuda eşimin cevabı şöyleydi: "Ben askerliğimi yaptım, benim böyle bir sorunum yok." Genelde gençler evleniyorlar, daha sonra askerlik zamanı geliyor.(evlilik oyunu, mutlu evlilik, askerlik) Kocası askere gittiğinde hanım, eşinin annesiyle yaşamak zorunda kalıyor. Bir de çocuğu varsa, pek de tanımadığı bir ortamda yaşaması daha da güçleşiyor. Eşinin ailesinin yanında sorunlar ve anlaşmazlıklar baş gösteriyor. Genç de askerde olduğu için hanımına destek olamıyor ve bunalımlar yaşanıyor. Kendi ayakları üzerinde duramadığı için maddi ve manevi desteği erkeğin ailesi sağlıyor. Dolayısıyla, böyle bir konumda olmak hanımı mutlu etmemekle birlikte, birçok sorunu da beraberinde getirebilir.(evlilik oyunu, mutlu evlilik, askerlik) Kara denizden gelen bir çift vardı. Hanımla konuştuğumuzda üç yıllık bir beraberlikten sonra evlenmeye karar verdiklerini söyledi. Hanım; "Evlendik, çok mutluyduk; fakat 6 ay sonra eşim askere gitti ve ben hamileydim. Dolayısıyla kendi evimizi kapattık ve kayınvalidemin evinde kalmaya başladım. Bu arada ben çalışıyordum. ışten geldiğimde, elimdeki parayı kayınpederim alıyordu. Ve öyle anlar oluyordu ki, çocuğuma ne mama ne de bez alabiliyordum.(evlilik oyunu, mutlu evlilik, askerlik) Çok ızdırap çektim, inanılmaz şeyler yaşadım. Ne yapacağımı şaşırdım ve neye ihtiyacım varsa annemden istedim; çünkü annemin bize gelmesi dahi yasaktı." diye anlatmıştı durumunu. Bu yüzden, gençler askere gittiklerinde, eşlerinin nerede kalacağı konusu iyi programlanmalı. Tabii bunun yanında destek veren kayınbaba ve kayınvalideler de var. Mesela, "Kızım sen evinde otur, biz sana destek oluruz." diyenler mevcut. Burada güven çok önemli. Önemli olan, evliliklerin askerlikten sonra yapılmasıdır. Burada hiç kimsenin kimseyi zor durumda bırakmaması gerekiyor. Fakat her halükarda askerlik problemi çözülmeli.

şafak 35 ıZMıR :asigim:

emoş senınkidemi bilecikte yapmışstı ? benımkide bilecik söğütte yapmıştı daha sonar ordu ya düştü ama giresunda daglarda çok kaldı şimdi de ordu da bir karakolda çok şükür..

canım benim kardeşimde acemibirliğini bilecik söğütte yapmıştı.şöför olarak.ama kendisi şöför olunca doğuya kesin gönderirler die elinden bi kaç iş geliyordu.tesisat filan.meslek grubuna geçti.doğuya göndermesinler die.onun birliğnde sadece 5 kişi doğuya çıkmış.onlardan birside kardeşimdi.Hakkari Çukurca'ya çıktı.ilk 3 ay hakkari Yüksek ovada durdular..bu gideceği yer şans işi sanırım.alalha şükür sadece 1 ayı kaldı kardeşimin gelecek sonunda.

sevgilimde çok şanlı oda paşalar gibi izmir'de kısa dönem askerlik yapıyor.

gamzecikim nasılsın bugün bakiiiim:icecream:dün pek iyi değildin konuyu bilmiyodum ama anlatıpta tekrar üzülmeni istemem şimdi....valla beni hiç sorma cok sinirliyim benmkiyle küstük.gıcıklıgı tutuyo arada deli ediyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…