- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #3.921
şafak 9 aydında yız:) şafak sıkıştırıyor
Ahh ahhh 9 olsada sıkıştırsa keşkeeeGözünüz AYDIN o zman :roflol:
skışmasın ya senağlama sağol canım. darısı senin başına...
biten 451yuhh be 451 gün nasıl bitti :Saruboceq:
Bencede yuh 451 gün:1shok: yiyip bitirmişsiniz hiç bişey kalmamış vallakaydirigubbakcemile3 bizde yiyoz yavaş yavaş cokacimcoook
yeyin gari cokacimcoook :) senin kaç şafak, canım
:lepi:Şafak .:100:.:lepi:
Yarın çiftli sayılara düşüyoruzzzzz cnmmmŞeniz
sen 88/1 sin sanırım teskereci devre fisfisfis
of üleen of
evet canım ama kendis 88 li değilgeç giti çatlağım
hehehhe benim delide öyle 88 li değil tabi ama geç gittinaniknanik Darısı bizim başımıza
inşallah canım seninde 100 gün ondan sonra şafak sökmeye başlar zaten :)
Aminn inşallh cnm yaaa 8 aydır hasret kaldım her bir hücresineeeeksiğim resmennn:çok üzgünüm:
anlıyorum canım seni kötü birşey. bende 1.5 sene oldu görmedim onu hiç.. ama sabır işte.. a.s.
ben şimdilik yemeğe kaçayım sonra görüşrüz. hoşçakalın :teytey:
nefret ediyorum şu sözden ona güveniyorum da kızlara çevreye güvenmiyorum ....eşimde sürekli der durur.....en yanlış sözzz...kızlar ne kadar fene olursa olsun sevdiğin doğru düzgünse asla yapmazz ne yaparlars yapsınlar tuzağa düşmez.....eğer çevreye güvenmiyorum diyorsanız kendinizi kandırıyorsunuz demektir ...demekki biri bişi yapsa kızlar kuyruk sallasa bi süre itiraz etsede kabul etmesede sizinkilerin dayanamayacağını düşünüyorsunuz buda güvensizliktir ...birine güveniyorsanız tam güvenin.öyle yapmayacağından eminseniz bu lafı etmeyin....seven insan nolursa olsun yapmaz..benim eşimden asla şüphem yok bi kız ona dünyaları verse yapmadık cilve bilmem nelik kalamasa dönüp yan gözle bile bakmaz ...o yüzden bu lafıda asla kullanmam ...diğerleride popolarına bakına bakına uzar yola düşerler....fibula okdar ayrılığa rağmen senelerce yapmamış adam yapacak olsa yapardı zaten..sevdiğine güven...tamamen güven ....yanlış düşünmeyin ....olaflar sadece bi bahanedir güvensizliğinizi bastırmak belli etmemk kendinizi kandirmak için sadece bi bahanedir
arayınca ne konusuyosunuz kızlar ??
nasıl hayaller kuruyosunuz anlatsanıza biraz
Ben buna katılmıyorum kendı fıkrımıde acıkladım sevdıgın dogru duzgunse yapmaz demıssın hayır yapar ısterse dunyanın en asık en fedakar en sadık erkegınden bahsedıyo olalım hadı hazırım dıyen bı kıza hıc bı erkek hayır dıyemez bılıyorum cunku bızzat tanık oldugum ornekler var kaldıkı sevdıklerımız askerde bınlerce erkek aynı yerde bırı onların aklını celse? surda bı kac kızla bulusalım dese? sevgılısı olan adamın yapmaması gerekır ama hıc tek gecelık ılıskıler sozunu duymadınız mı adı ustunde tek gecelık. Hadı benım evıme gıdelım dıyen bı kıza hıc bı erkek hayır demez
biz de gelince evlenmek istiyoz da o benden hevesli görünüyo hihoyyyt
bi de geldigi güne dair planlar var ben almaya gidicem kısmetsedelikafadulden
şafakkk 33 İÇEL :asigim:
Ben buna katılmıyorum kendı fıkrımıde acıkladım sevdıgın dogru duzgunse yapmaz demıssın hayır yapar ısterse dunyanın en asık en fedakar en sadık erkegınden bahsedıyo olalım hadı hazırım dıyen bı kıza hıc bı erkek hayır dıyemez bılıyorum cunku bızzat tanık oldugum ornekler var kaldıkı sevdıklerımız askerde bınlerce erkek aynı yerde bırı onların aklını celse? surda bı kac kızla bulusalım dese? sevgılısı olan adamın yapmaması gerekır ama hıc tek gecelık ılıskıler sozunu duymadınız mı adı ustunde tek gecelık. Hadı benım evıme gıdelım dıyen bı kıza hıc bı erkek hayır demez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?