- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #4.281
BALPAREM canım seninkinin yeri belli olmadımı halşa yaa ben patladım burda meraktan seni düşünemiyom yani doğuya düşcek die die düşürcen doğuya çocuğu...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korkma canım ya güvenmiyo musun sen ona aldatmazzz,ben de aldatılmaktan diil de bensizliğe alışmasından korkuyorum
büyük umutlarla kurduğum hayallerim suya düşmesin de:asigim:
ben size susun demedimmi yolarım demedimmi len tavuklar hoşgeldin ümmü
BALPAREM canım seninkinin yeri belli olmadımı halşa yaa ben patladım burda meraktan seni düşünemiyom yani doğuya düşcek die die düşürcen doğuya çocuğu...
KORKMAYIN ULENNN ALLAHIN İZNİYLE KİMSENİN SEVDİCEĞİNE BİŞİ OLMUCAK İLK GÜNKÜ GİBİ SİZLERİ SEVMEYE DEVAM EDİCEKKK BİZİMKİLER BİZİ ÜZMEZLER HIHHH :hooray::hooray: O YÜZDEN BİZİM SEVGİLİLERİMİZ HEYT BEHHH
KORKMAYIN ULENNN ALLAHIN İZNİYLE KİMSENİN SEVDİCEĞİNE BİŞİ OLMUCAK İLK GÜNKÜ GİBİ SİZLERİ SEVMEYE DEVAM EDİCEKKK BİZİMKİLER BİZİ ÜZMEZLER HIHHH :hooray::hooray: O YÜZDEN BİZİM SEVGİLİLERİMİZ HEYT BEHHH
canım aynen katılıyorum sana o yüzden bizim sevgililerimiz yihhuuuu AŞKIM SENİ ÇOK SEVİYORUUUUUUMMMMM MUCU MUCU....hih hi şimdi doksan karış uykudalar onlar biz onları kaynatıyoruz burda...hihoyyyt
VALLA YA belki onlarda bizi uykuda kaynatıodur kafamçokkarıştı
poffyy tam 4 iğne yedi 5 gün şurup ve hap kullandı onunla birlikte bende hasta oldum yattım günlerdir yatıyordum.onu götürdüm veterinere para yoktu kendim gidemedim dr a walla o iyi olsun hiç dayanamam walla kuzuma yaaa
poffyy tam 4 iğne yedi 5 gün şurup ve hap kullandı onunla birlikte bende hasta oldum yattım günlerdir yatıyordum.onu götürdüm veterinere para yoktu kendim gidemedim dr a walla o iyi olsun hiç dayanamam walla kuzuma yaaa
VALLA YA belki onlarda bizi uykuda kaynatıodur kafamçokkarıştı
poffyy ne dayanamadın sendemi hasta oldun kıyamam :teselli: çokmu sevion sen poffyyni yoksa eşinmi aldı :uhm:
ayyyyy kaynatıyolardır inşallah yaa...:1rolleyes:
bugün gene haber yok ne zama aramasa operasyona çıkmış oluyo çıkmadığı zaman arar mutlaka aramadı bugünde demekki dağda it arıyo.....çok zor geliyo bunu bile bile katlanması çok zorrrrrrrrrrr
bugün gene haber yok ne zama aramasa operasyona çıkmış oluyo çıkmadığı zaman arar mutlaka aramadı bugünde demekki dağda it arıyo.....çok zor geliyo bunu bile bile katlanması çok zorrrrrrrrrrr