• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bugün gene haber yok ne zama aramasa operasyona çıkmış oluyo çıkmadığı zaman arar mutlaka aramadı bugünde demekki dağda it arıyo.....çok zor geliyo bunu bile bile katlanması çok zorrrrrrrrrrr

canım askerlik sonuçta her zmn araması beklenemez...ben öle alışmışımki 2 güne 3 güne bi aramasına 1 gün aramasa nie aramadı demiyorum başlarda aşırı derdim oturur ağlardım hatta şükür o günlerde geçti..seninkide doğuda yapıo demek Allah yardımcısı olsun

ya kızlar ben bi konuya değinmek istiyorum bu konu acayip canımı sıkıyo moralimi bozuyo biliosunuzki PKK lılar artık siyasete girecek kdr içimizdeler ve doğuda birçok şehirde onların belediye başkanlığında vede orda birçok askerlerimiz şehit olmakta ya bu askerlerimiz kimler için şehit olmuş ben ona üzülüorum ordaki insanları korumak için ama onlar napıo bizim askerlerimizi öldürenleri başlarında taşıo biz bunlaramı şehit verioruz yazık yaaaaa YAZIKLAR OLSUNNN

canım askerlik sonuçta her zmn araması beklenemez...ben öle alışmışımki 2 güne 3 güne bi aramasına 1 gün aramasa nie aramadı demiyorum başlarda aşırı derdim oturur ağlardım hatta şükür o günlerde geçti..seninkide doğuda yapıo demek Allah yardımcısı olsun

telefon elimizden düşmezdi insan nelere alışmıyo canım ya
hiç alışamıcam diyodum ne oldum şimdi sanki hep askerdeymiş gibi yaşıyoruz

önce pofyim hasta oldu kusuyodu hep ne yese çıkarıyodu enfeksiyon kapmış havadan...soonra ben oldum eşim almadı ben kendim aldım ama çok değerli benim için evde beni oyalıyo sanki çocuk varmış gibi patrı patır koşturuyo oyuncakları o dağıtıyo ben topluyom çocuk var gibi heryer oyuncak..aşıya götürüyorum.eşimin yokluğunda iyi bi arkadaş bana ben ağlarken oda yanıma geliyo ağlıyo sonra patisini yüzüme koyuyo ağlama der gibi ben nasıl sevmiyim bu eniği yaaaaaa
fotoraf0191.jpg

canım gamzem bak hakkariye şırnağa falan orda habire çatışma var sen yinede şükret seninki kötünün ii si yine ordakilere göre biraz daha şanslı haksızmıyım kızlar yaa....:sm_confused:

önce pofyim hasta oldu kusuyodu hep ne yese çıkarıyodu enfeksiyon kapmış havadan...soonra ben oldum eşim almadı ben kendim aldım ama çok değerli benim için evde beni oyalıyo sanki çocuk varmış gibi patrı patır koşturuyo oyuncakları o dağıtıyo ben topluyom çocuk var gibi heryer oyuncak..aşıya götürüyorum.eşimin yokluğunda iyi bi arkadaş bana ben ağlarken oda yanıma geliyo ağlıyo sonra patisini yüzüme koyuyo ağlama der gibi ben nasıl sevmiyim bu eniği yaaaaaa
fotoraf0191.jpg

oyyyy yesinler onuuuuuu oyuncak gibi kız ben alır koynuma sokarım onu habire canım yaaaa oooyyyy oyyyy....:nazar:

ayy canım ya ne güzel bi yoldaş bulmuşsun askerinizi onunla birlikte bekliosunuz süper bişiii :1hug:

ya kızlar ben bi konuya değinmek istiyorum bu konu acayip canımı sıkıyo moralimi bozuyo biliosunuzki PKK lılar artık siyasete girecek kdr içimizdeler ve doğuda birçok şehirde onların belediye başkanlığında vede orda birçok askerlerimiz şehit olmakta ya bu askerlerimiz kimler için şehit olmuş ben ona üzülüorum ordaki insanları korumak için ama onlar napıo bizim askerlerimizi öldürenleri başlarında taşıo biz bunlaramı şehit verioruz yazık yaaaaa YAZIKLAR OLSUNNN

sonuna kadar katılıyorum sana
kendimiz edip kendimiz buluyoruz sanki o hale geldik ya:kızgın:
geçen günkü şehitlerimizden birinin babası şöyle bir söz söylemiş
"bana gündüz dost olup gece düşman olandan korkuyorum"
oranın halkı genelleme yapamasak da böyleler

telefon elimizden düşmezdi insan nelere alışmıyo canım ya
hiç alışamıcam diyodum ne oldum şimdi sanki hep askerdeymiş gibi yaşıyoruz

kıa aynen öleyim bende biliyomusun haticem tıpkı anlattığın gibiyim,kız şu ikinci tertipler gitsede bizde eskidik deyip bizden sonralarıda var deyip rahatlasak biraz teselli olsak kız Mayısın ikisinde tan 365 gün kalıyo.......

be hergün arasın demiyorumki bizim on gün konuşamadığımız oldu ama bugüne kadar nie aramadın die hiç canını sıkmadım sıkmamda zaten fırsatı olsa 1 dk durmaz koşar tele biliyorum arasın demiyorum arayamadığına göre dağdadır dedim sadece yaaawwwwwmirmirmirmir

fotoraf0191.jpg

oy ben yerim onu çok sevimli.
çok haklısın eşin yokken sana arkadaş oluyodur eminim. hayvanlar insanlar için resmen bir terapi gibiler.

be hergün arasın demiyorumki bizim on gün konuşamadığımız oldu ama bugüne kadar nie aramadın die hiç canını sıkmadım sıkmamda zaten fırsatı olsa 1 dk durmaz koşar tele biliyorum arasın demiyorum arayamadığına göre dağdadır dedim sadece yaaawwwwwmirmirmirmir

ama kızma kötü bişi demedimmmm bennn :çok üzgünüm:

kıa aynen öleyim bende biliyomusun haticem tıpkı anlattığın gibiyim,kız şu ikinci tertipler gitsede bizde eskidik deyip bizden sonralarıda var deyip rahatlasak biraz teselli olsak kız Mayısın ikisinde tan 365 gün kalıyo.......

evet canım ya eskiyelim biz de ne zaman gidiyo 89-2ler mayısta mı
mehmet izin kullancak mı bilemiyorum kullanmıcam derse düşerek saycam ben de canım yerimize bağlı.izinsiz şafağım 368 benim şu an:sm_cool:

Back
X