Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yok aşkım daha çoktu saçları kamerayı açtı bi baktım kepin yanlarında minik minik kalmışlar çıkar dedimde çıkarmadı...sırnaşık şey

oyy kıyamam ya bugün dedim ki aşkım saçını yıkardın iki günde bir
şimdi kaldın mı öyle haftada iki defayla o da 5 dk banyoları
hangi saçımı yıkıcam ki diyookaydirigubbakcemile3

anladım canım peki teklifi nası gönderiyosun mesela ben şimdi arkadaş ekle yerne isim ya zıp kaydet dedim o anda onada istekmi gidiyo ölemi....

hoşbulduk cnm. hatırlayabilirsin bende takılıyom buraya. bakma bu aralar fırsat bulupta giremedim.
Allah kavuştursun bu arada.

len daha demin gördüm 9 bin küsürdü rep puanın şimdi baktım 10 bin olmuş sana sürekli repmi veriyolar bacım yaaaa söyle kim veriyosa banada versinler yawwwww rep istiyom bendeeeeeeeeedelikafaduldencokacimcoook

anladım canım peki teklifi nası gönderiyosun mesela ben şimdi arkadaş ekle yerne isim ya zıp kaydet dedim o anda onada istekmi gidiyo ölemi....

cnm kime arkadaşlık teklif etmek istiyorsan onun adına tıklayınca profili göster özel msj gönder iritibat listesine ekle falan diyo ister irtibat listesine ekle de ister arkadaşlık talebinde bulun aynı şey ikiside mesela mesajı varsa orda adına bas bikere yazılar çıkınca dediğimi yap ok kaydirigubbakcemile5:içelim:

len daha demin gördüm 9 bin küsürdü rep puanın şimdi baktım 10 bin olmuş sana sürekli repmi veriyolar bacım yaaaa söyle kim veriyosa banada versinler yawwwww rep istiyom bendeeeeeeeeedelikafaduldencokacimcoook

sağolsun arkadaşlar veriyor. ben rep vermeyi seviom dağıtıyom sonra bi bakıyom onlarda bana vermiş. sanada veririz ayıpsın gamzecim:)
sağol canım hepimiz kavuşalım inşallah yaa evet hatırladım şlimdi ama pek muhabbet edemedik heralde şafak kaç...

evet tatlım edemedik muhabbet fazla.
şafağımız saat itibariyle 20 oldu.Şeniz

oyy kıyamam ya bugün dedim ki aşkım saçını yıkardın iki günde bir
şimdi kaldın mı öyle haftada iki defayla o da 5 dk banyoları
hangi saçımı yıkıcam ki diyookaydirigubbakcemile3

ayyy canım yaa acemide öle ama şimdi sercan çok rahat ne zaman istersen yapıyon sınır yok dio az kaldı kız memoda rahat etcek inşallah sabır biraz daha canım....

oooohhhhh maşallah maşallah sende bitmişsim canım ya bu rep nası veriliyo ben hala çözemedim bide kiminb verdiğini öğrenebiliyomusun...

ayyy canım yaa acemide öle ama şimdi sercan çok rahat ne zaman istersen yapıyon sınır yok dio az kaldı kız memoda rahat etcek inşallah sabır biraz daha canım....

inşallah canım yaa şu an bile bi keyifli bi keyifli sorma
tabi ben de mutluyum :1rolleyes:
yerlerimiz açıklanınca da mutlu kalabilsek böyle ah ahhh

oooohhhhh maşallah maşallah sende bitmişsim canım ya bu rep nası veriliyo ben hala çözemedim bide kiminb verdiğini öğrenebiliyomusun...

üstte kullanıcı paneli varya ordan öğreniyon kimin verdiğini.
repide vermek istedğinin kişinin mesajının üstünde terazi gibi bişey var ona tıklıyon oraya istediğini yazıon yada yazmıon enterlıyon oldu bitti:)))

inşallah canım yaa şu an bile bi keyifli bi keyifli sorma
tabi ben de mutluyum :1rolleyes:
yerlerimiz açıklanınca da mutlu kalabilsek böyle ah ahhh

canım aslımda doğu askerlik için en ii yer çünkü çok rahat devrecilik falan yapılmıyo herşey serbest ama doğunun ii yerine düşerse tabi öle olur inşallah yaa bu taraflar çok sıkıyo adamı yaa askerliği bitmez bu taraflarda çok çeker hayırlı bi yere düşer inşallah canım...

bende herkşlere veriyom walla sanda vericedim şimdik başkalarınada ver ondan sonra diyo melet gerçi benimkiinden nolur 5 puanlık benim repler fukara repi benimkiler -tatlicadiarzu-senin bissürü yaaa bi vveriyon bana birden fırlıyo benimki walla sağollll bacuummm a.s.

balım hani az önce konuştuk ya soğurlarsa dönünce falan die yaa hatırlıyomusun izne geldiğinde ben neler diyodum çok soğuk falan die o zamanki olaylarımı hatırlıyomusun canım...???

bende repler sınırlı canım ya izin vermiyolar ama çok beğendim repçi geldi hanııııım diyişinikaydirigubbakcemile3teşekkürler en kısa zamanda benden de tatlım

gamzecim sana da canım en kısa zamanda
biliyorum replere olan tutkunu:roflol:

bende vermeye çalıştım sana şimdi ama başkalarına verin diyo hala. şuan önüme gelene rep veriyom senin için gamze:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…