- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #4.341
yok aşkım daha çoktu saçları kamerayı açtı bi baktım kepin yanlarında minik minik kalmışlar çıkar dedimde çıkarmadı...sırnaşık şey
hepinizi allah kavuştursun dostlar.....
tmyy senide allah kavuştursun bitanem çok bekledin bebem :)
herkese allah sabır versın mıllet
hepinizi allah kavuştursun dostlar.....
tmyy senide allah kavuştursun bitanem çok bekledin bebem :)
ümmücüm arkadaşlık talep ettiğin kişi kabul edince arkadaşın oluyo ona ulaşması daha kolay oluyo hemen profilden ulaşabiliyosun arkadaşlar bölümünden bişi yazmak için bissürü aramaya gerek kalmıyo başka bişi olduğu yok arkadaş oluyosun işte yakın olduklarınla okadar.....
hoşbulduk cnm. hatırlayabilirsin bende takılıyom buraya. bakma bu aralar fırsat bulupta giremedim.
Allah kavuştursun bu arada.
hoşbulduk cnm. hatırlayabilirsin bende takılıyom buraya. bakma bu aralar fırsat bulupta giremedim.
Allah kavuştursun bu arada.
kızlar ben de kaçıyorum çok geç oldu walla iyice dilenmem lazım tam toparladım derken gene yorgun düşüp tekrar hasta olmak istemiyorum biliyosunuz bensiz topik şekersiz çay gibi oleyoooo
anladım canım peki teklifi nası gönderiyosun mesela ben şimdi arkadaş ekle yerne isim ya zıp kaydet dedim o anda onada istekmi gidiyo ölemi....
len daha demin gördüm 9 bin küsürdü rep puanın şimdi baktım 10 bin olmuş sana sürekli repmi veriyolar bacım yaaaa söyle kim veriyosa banada versinler yawwwww rep istiyom bendeeeeeeeeedelikafaduldencokacimcoook
sağol canım hepimiz kavuşalım inşallah yaa evet hatırladım şlimdi ama pek muhabbet edemedik heralde şafak kaç...
oyy kıyamam ya bugün dedim ki aşkım saçını yıkardın iki günde bir
şimdi kaldın mı öyle haftada iki defayla o da 5 dk banyoları
hangi saçımı yıkıcam ki diyookaydirigubbakcemile3
ne güzel benzetme yaptın ömle bakim senkaydirigubbakcemile3
ii geceler gamzecim
sağolsun arkadaşlar veriyor. ben rep vermeyi seviom dağıtıyom sonra bi bakıyom onlarda bana vermiş. sanada veririz ayıpsın gamzecim:)
evet tatlım edemedik muhabbet fazla.
şafağımız saat itibariyle 20 oldu.Şeniz
ayyy canım yaa acemide öle ama şimdi sercan çok rahat ne zaman istersen yapıyon sınır yok dio az kaldı kız memoda rahat etcek inşallah sabır biraz daha canım....
oooohhhhh maşallah maşallah sende bitmişsim canımya bu rep nası veriliyo ben hala çözemedim bide kiminb verdiğini öğrenebiliyomusun...
popişim kalktı herhallll:dilcikar:sengözlerimebaksanab azıcık napim seviyorum seviliyorum Şenizkaydirigubbakcemile5yaaa yaşasınnnnlülülülülülü:lepi:
inşallah canım yaa şu an bile bi keyifli bi keyifli sorma
tabi ben de mutluyum :1rolleyes:
yerlerimiz açıklanınca da mutlu kalabilsek böyle ah ahhh
üstte kullanıcı paneli varya ordan öğreniyon kimin verdiğini.
repide vermek istedğinin kişinin mesajının üstünde terazi gibi bişey var ona tıklıyon oraya istediğini yazıon yada yazmıon enterlıyon oldu bitti:)))
üstte kullanıcı paneli varya ordan öğreniyon kimin verdiğini.
repide vermek istedğinin kişinin mesajının üstünde terazi gibi bişey var ona tıklıyon oraya istediğini yazıon yada yazmıon enterlıyon oldu bitti:)))
bende herkşlere veriyom walla sanda vericedim şimdik başkalarınada ver ondan sonra diyo melet gerçi benimkiinden nolur 5 puanlık benim repler fukara repi benimkiler -tatlicadiarzu-senin bissürü yaaa bi vveriyon bana birden fırlıyo benimki walla sağollll bacuummm a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?