- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #4.421
açarım ya arasın hele bi o da pes etti sesi çıkmıo Çok üzgünüm çoook canımı sıkıo o da sıkmasın canımm aaa lülülülülülü gelsin ben daa ona neler edicem :mymeka: 460 gün ne sıkıntılar çektim acısını çıkarırım ben ondanklava: oyy karşımda görsem yağlar erir kuzuuummmŞeniz ben sana kıyarmıyım
neyse kız onlar geldiklerinde okurlar seni pek ilgilendirmiyo aslında geçti senden ama diyeceğim vardı onu diyim ben bari askerlik düşüşü ile ilgili bişi duydum paylaşayım dedim baştan söylüyorum kızlar okadar sevinmeyin tamammı heveslenip popişin üstüne oturmayalım sadece bilginiz olsun diye söylüyorum askerlik tasarısı kabul edilmiş imza atılmış hatt askeriyelere faxs çekilmiş bilgi verilmiş askerlik süresi düştü diye aama anneler gününde açıklanacakmış şimdilik saklanıyomuş die duydum bende haber kaynağımın yalancısıyım
hadi len istesende olmaz zatiii artıkın ozaman kadar seninki gelmiş olacak zatii düdüknaniknanik:dilcikar:
ahh canım benim haklısın aslında doğru yapmasın bende son zamanlar ne cazgırlıklar yapıyorum iyice sabır tükendi zaman durdu sinirler gerildi.haklısın bende neler yapıcam diyorum onada söylüyorum ama kıyamam ya.gelsinlerde şu hasret bitsinde başka bişey istemiyorum(tabi sinirlenince hiçbirşey görmüyor gözüm canına okuyorum)klava:
evet canım haberim var benimde geçen ay eşim söyledi eşimin görev yeri hizmet bölüğü komutanların yanında nisan ayında yürürlüğe giricekmiş diye söylemişler.ama bana söylediği kısa dönemlerde uzun dönemlerde 12 ay yapıcak yani kısa dönem askerlik kalkıyormuş tabi ne zaman uygulamaya geçer yada bizim 19 gün var derken bizide kapsarmı bilmiyoruz
ahhhhhhhh ahhhhhhhh düşünsene bi ağustosta gelecek olanlar bi anda geliverecekler kasımdakiler ağustosta eğer düşerse ağustosun başında burda olacak bitanem yaaa
nere gidiyon gızz sırasımı gitmenin yaaa
desert06rosecanım benim yolun açık olsun.sen belki okumayacaksın ama biz senin doğangüneşinde sana mesajlarımızı yazıcaz.allah kavuştur aynı zamanda gözün aydın rabbim birdaha ayırmasın.sen geldiğin zaman benimde doğan güneşe 1 2 gün kalmış olur heralde kendine iyi bak allaha emanet ol canım
aman iyi bitir gel bian evvel ozamn yaaa aşkında geliyo düğün istiyozz artıkın yaaaaaa
desert06rosecanım benim yolun açık olsun.sen belki okumayacaksın ama biz senin doğangüneşinde sana mesajlarımızı yazıcaz.allah kavuştur aynı zamanda gözün aydın rabbim birdaha ayırmasın.sen geldiğin zaman benimde doğan güneşe 1 2 gün kalmış olur heralde kendine iyi bak allaha emanet ol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?