Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Canım benim zor toparlıyorum kendimi hatta toparlayamıyorum bile denilebilir kuzum.napıyosun gamzem?

Ağrı çok rahat eftalyaa terörist bakımındanda öyle yani rahat biyer 8 aydır asker eşim 7aydır da Ağrıda çokda rahatız. Merkezmi ama ?

kübraya laf anlatıyom walla siteye yeni üye sitenin tanıtımını yapıyom biraz kk beni görür inşallahhh nasılsın toparla ama bacım yaaa olmazki böyle sen güçlüsündür ne bu halinnn

bende bilmiyorum kuzucum ya ne oldu bana ben bile anlayamadımki.. Şu günler çabucak geçse... zaman akıp gitsede... kasım gelse... kocacığım gelsee... senin kocacığın gelseee.... ve tüm bekleyenlerin askerleri gelseeee

tamam kuzum benim merak etmeyin. Bundan sonra aranızda gene olcam daha çok dedikodular yapcaz kız beraber :) bende sizi çok özledimmmmmm

Canım benim tatlişkomm ben yatıyorum yarın görüşürüz inşallah biraz dertleşeyim sizinle bunaldım iyice. iyigeceler kuzum kendine dikkat et

Canım benim tatlişkomm ben yatıyorum yarın görüşürüz inşallah biraz dertleşeyim sizinle bunaldım iyice. iyigeceler kuzum kendine dikkat et

mervişim net gitti gece yaa kusura bakma yazamadım inanki özledik yaaa kendi kendine kapanma öyle hiç geçmez ki gülüm yaaa.....bi başına düşün düşün daha kötü olursun.hemen gel buraya öyle gamlı baykuş gibi bi başına oturup durma sinir etme adamı yawwww :mymeka:klava:

moral fln kalmadı kızlar ya
yazık değil mi 9 askerimizin ailelerine.malesef diyarbakırda 9 askerimiz şehit oldu
hiç bişiyin anlamı yok şu anda.tabi ki ateş düştüğü yeri yakıyo..ne söylesek boş.....
hepsinin bekleyenleri vardı bizim gibi hepsinin canı vardı
içlerinden biri bizim canımız da olabilirdi..
Allah rahmet eylesin onlar şehit oldular ailelerine sabır diliyorum çok zorr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…