- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.288
- 333
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #4.601
şafak 170
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hilal 200lere iniyosun kuzum maşşlaah allah devamını göstersin 100 lere plakalara düş kuzum
kızlar diyarbakırda şehit olan 9 askerimizi allah rahmet eylesin çok zor bişi allah geride kalanlara dayanma gücü sabır versinnsenağlama
Allah rahmet eylesin duyunca çok üzüldüm..benim eşimde HAKKARİ/YÜKSEKOVA da asker bizim başımıza da gelebilirdi bu geçenlerde şehit olan iki askerden biri arka sokağımızda oturuyordu herzaman söylerim bizim başımıza da gelebilir onun için şehitlerimiz toplumsal yaramızdır..hepimizin başı sağolsun :çok üzgünüm:
of ya sabah 9 askerimiz şehit oldu ve şimdi haberlerde dinledim Şemdinlide de 1 askerimiz şehit olmuş askeri araca saldırmışlar senağlama
Rabbim sen bütün askerlerimizi koru,şehitlerimizin ailelerine sabır ver :Saruboceq:
ne diyosun sen ya.kardeşim hakkari şemdinliye geçti.iki gündür arıyoz ulaşamıyoruz.yüreğime indi şimdi.bu haberi duymammıştık.
ne diyosun sen ya.kardeşim hakkari şemdinliye geçti.iki gündür arıyoz ulaşamıyoruz.yüreğime indi şimdi.bu haberi duymammıştık.
her askerin bekleyeni var.şehit olanlar da ana kuzusu.ama kötü oldum yinede.kardeşimi arıyom tel kapalı, arkadşalarının nolar vardı onlarda kapalı.bişey olsa askeriyeden arar haber verirlerdi değilmi.allah herkezin çoluğunu çocuğunu korusun kötülüklerden.18 günü kaldı.bi gelseydi hayırlısıyla o terörist yuvasından.
her askerin bekleyeni var.şehit olanlar da ana kuzusu.ama kötü oldum yinede.kardeşimi arıyom tel kapalı, arkadşalarının nolar vardı onlarda kapalı.bişey olsa askeriyeden arar haber verirlerdi değilmi.allah herkezin çoluğunu çocuğunu korusun kötülüklerden.18 günü kaldı.bi gelseydi hayırlısıyla o terörist yuvasından.