- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #4.861
Allah bir daha ayrılık göstermesin tatlım ne güzel anlatmışın valla kendim yaşar gibi oldum tüylerim diken diken, içim kıpır kıpır olduu yaaaaa birgün plakalara düşermiyiz diyordum ama düştük şafak 81 Düzce:lepi: bende o günleri yaşıcam inşşşşşşşşşş:Saruboceq:
aslııııııı süper yawwwwwwgözün aydınnnnn
arkadaslar benim safak 09 aydın.... ben 1 gün sonradan sayıyordum ama yanlısmıs işte son güne doğan günes diycez o yüzden safak 9alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben sana demiştim fazla sayıyorsun diye.ama olsun şekercim geleceği tarih önemli olan dimi bak 130 lardan beri sabahlara kadar dertleşiyorduk her sevincimi her üzüntümü paylaştın sinirlendiğimde bana bağır askerine bağırma dedin en sıkıntılı anlarımda ilk ihtiyaç duyduğum sensin iyiki varsın canım arkadaşım.kk bana senin gibi arkadaş verdi sırf seni bana kazandırdığı için bile bu siteyi seviyoru:1hug:
içten söylüyorum çok duygulandım.. ağlattın beni aksam aksam yaa..
ne günler geçirdik haklısın her derdimi paylastın sıkıntımı sevincimi sinirimi ve hersey için çok sağol canım arkadasım.. burda böyle bi dost kazanacağım hiç aklıma gelmezdi ama simdi diyorum ki iyi ki üye olmusum buraya ve seni tanımısım... yüreğin kalbin öyle güzel kiii,,, hayat da sana yüreğin kadar güzel seyler yasatsın canım...
bu arada evt haklıymıssın safağı geç sayıyormusum.. ben zaten biliyordum senin haklı olduğunu :):):)
öyle olsun ama yaaa kıskandımmı diyim üzüldümmü diyim ne diyim bilemiyorum sana yaa..ama gerçekten bu yazdıklarını okuduğumda kendimi hiç iyi hissetmedim.sen beni hep dinledin derdimi hep paylaştım seninle ama görüyorumki sen benimle aynı şekilde paylaşmamışsın.inan çok üzüldüm
kızlar isterseniz ben çekileyim aranızdan diycem ama maviyeshill gibi bir dostumu asla bırakmam ben....
o beni bıraksa da ben onu bırakmam çünkü ben onu çoooooooooookkkkkkkkk sevdimmmm :):):)
sus lennn tavuk sana bişi demedim ben noluyo ki sana bacım yaawwww sen keyfine bak benim derdim bu delü garıynan....-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı:mymeka:
paylaşılmaz tabi okadar güzel bi insanki kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş.allahtan herşeyin en güzelini diliyorum onun için..ama dostluk paylaşımdır bi yöndende bana anlatmayınca üzüldüm kıskandım bide beni dostu olarak görmüyo galiba dedim napim ilgisizliğe gelemiyorum huyum kurusun yaww ben böyleyim vıdı vıdı vıdı yerim adamı benim yediğim adamında beni yemesini isterim sürekli o bana ben ona anlatıp durıyim bişiler isterim belkide saçmaladım.hep bunun yüzünden çok seviyom ondan biraz az mı sevsem napsam...???kafamçokkarıştı:dilcikar::çok üzgünüm:canım maviyeshill im paylasılamadınkızz bak ne kadar seviliyosun gördün mü :):):)???? ben bosuna dostum demedim sana :):):)
bende yanındayım halim beter değil merak etme allaha şükürler olsun benden kötü durumda olanlar var o yüzden şükrediyorum.inşallah ilk senden duyarız mutlu haberleri kociş geliyo nasılsa.kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:canım benim ALLAH razı olsun.biliyorum fazla girmediğini haklsın.ben seni herzaman dinlerim her zaman yanındayım.Ama ALLAH dert vermesin bende senin güzel haberlerini mutluluklarını dinliyim her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?