- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #5.121
selam kızlar ben geldim uzun zamandır gelemiodum işten dolayı nasılsınıuz bakalım ben özledim sizi ama siz beni özledinizmi bilmem balparem nergis gözünüz aydın kızlar kavuştunuz sevdiklerinize gamzecim çaresizlik herşeyi yaptırır insana Allah kimseyi çaresiz muhtaç bırakmasın kendinden başka kimseye, ama canım ilerde eşin öğrendiğiğmde inşallah ciddi bi sorunla karşılaşmazsın herşeyin hayırlısı bitanem yeni işin hayırlı olsun...
N€RGİS;6775758 .!.:cok teşekkür ederim canım özledik kıs tabi özlemez miyizz Şeniz
selam kızlar ben geldim uzun zamandır gelemiodum işten dolayı nasılsınıuz bakalım ben özledim sizi ama siz beni özledinizmi bilmem balparem nergis gözünüz aydın kızlar kavuştunuz sevdiklerinize gamzecim çaresizlik herşeyi yaptırır insana Allah kimseyi çaresiz muhtaç bırakmasın kendinden başka kimseye, ama canım ilerde eşin öğrendiğiğmde inşallah ciddi bi sorunla karşılaşmazsın herşeyin hayırlısı bitanem yeni işin hayırlı olsun...
ümmücüm çok saol canım bizimki züğürt tesellisi gibi oldu ama napalım
bi kaç gün şafak saymıyoruz unuttuk en azından
seni de özledik yaniii nerelerdesin
fibula naaptı geldimi onunkide...
kızlar bu topikteki çoğu kişi 88/1 miş ya:)hadi gözümüz aydın.kardeşciğimde cumaya geliyo.ama aşkımın gelmesine baya bi var.bi çok kişi kavuşmuş sevdiklerine.onları okudukça mutlu oluyorum.gamzegazelciğim iş bulmana sevindim.birazcık dışarıda oyalanır evdeki ortamdan kutulursun.nede olsqa farklı bir ortam olacak.bende yarın iş başı yapıyorum:)çok mutluyum.ama sözlüme bende söylemedim daha.kesinleşince söyleyim deyip durdum.bakalım umarım kırılmaz önceden söylemedim diye:)
canım benim saol nası aşkın nası buldun ii miydi kilosu falan göndrdiğin gibimiydi anlat kız merak ediyorum ilk nası karşılaştınız anlat hadi ben çok merak ediyorum
canım benim ya.benide sormuşsengözlerimebaksanab yarım sevinç yaşıyorum.kardeşim bitanem cuma geliyor.bu cuma günü inşalalh sapasalim bir gelse .sevgilimde haziran5 de gelecek.bana çok umutlanm ama belki 29 mayısta gönderebilirler dedi.gün sayıyorum hala.
canım benim saol nası aşkın nası buldun ii miydi kilosu falan göndrdiğin gibimiydi anlat kız merak ediyorum ilk nası karşılaştınız anlat hadi ben çok merak ediyorum
ben de anlatıym canım
kilo almıştı ama son hafta flama yarışlarında vermiş yine,şimdi ii besleniyocokacimcoook
ayaklarda mantar başlangıcı,öksürük ve sinüzitle geldi malesef,ilk günden beri uğraşıyoruz
ama bir geveze bir geveze sormayınsırnaşık şey
ve kırkağaça düşen gitmesin ,kaçsın diyenlere sonuna kadar katılıyo:roflol:
ben de anlatıym canım
kilo almıştı ama son hafta flama yarışlarında vermiş yine,şimdi ii besleniyocokacimcoook
ayaklarda mantar başlangıcı,öksürük ve sinüzitle geldi malesef,ilk günden beri uğraşıyoruz
ama bir geveze bir geveze sormayınsırnaşık şey
ve kırkağaça düşen gitmesin ,kaçsın diyenlere sonuna kadar katılıyo:roflol:
canım yaa ama bölesi daha ii biliomusun keşke benimkide üç ay acemi yaptıktan sonra gelseydi gitmesiyle gelmesi bi oldu ben on dört ay beklicem görmeden siz on bir ay şanslısınız o bakımdan...
canım yaa bende tam seni sordum,naber napıyosun ya seninki nie gelmedi balparemlerinkiyle gelmicekmiydi cannım...
N€RGİS;6776256 .!.:aldık biz cok şükür kırkağaçtan sevgilimizi geri kalanlara ve gideceklere Allah sabır versin
N€RGİS;6776187 .!.:askım zayıflamış ve kararmış:)
ilk hala soktaydı ewemi geldim şimdi senin mi yanındayım gibisinden cok soğuktu taki ben içimden bu benden soğudu dedim baktım ki sevgilim yavas yavas acılıyo. sonramız cok güzeldi. ama bu 77 gün bitmek bilmedi anlattı anlattı durdu:))) acayip özlemişim hele kokusunu((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?