Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

cok teşekkür ederim canım özledik kıs tabi özlemez miyizz Şeniz

ümmücüm çok saol canım bizimki züğürt tesellisi gibi oldu ama napalım
bi kaç gün şafak saymıyoruz unuttuk en azından
seni de özledik yaniii nerelerdesin

kızlar bu topikteki çoğu kişi 88/1 miş ya:)hadi gözümüz aydın.kardeşciğimde cumaya geliyo.ama aşkımın gelmesine baya bi var.bi çok kişi kavuşmuş sevdiklerine.onları okudukça mutlu oluyorum.gamzegazelciğim iş bulmana sevindim.birazcık dışarıda oyalanır evdeki ortamdan kutulursun.nede olsqa farklı bir ortam olacak.bende yarın iş başı yapıyorum:)çok mutluyum.ama sözlüme bende söylemedim daha.kesinleşince söyleyim deyip durdum.bakalım umarım kırılmaz önceden söylemedim diye:)

ümmücüm çok saol canım bizimki züğürt tesellisi gibi oldu ama napalım
bi kaç gün şafak saymıyoruz unuttuk en azından
seni de özledik yaniii nerelerdesin

canım benim yaa iş yüzünden gelemiyodum hiç birden aşağı çıkamadık iş yerinden arada bi girip bakıyodum biri varsa bi iki bişi diyim die kimse olmayınca geri çıkıodum hemen ya çok özledim sizi gözünaydın tekrar hayatım nası askerin sende anlat nası karşılaştınız görünce naaptınız anlatın bende az çok kavuşmuş kadar olur hasretimi dindiririm sizle..:çok üzgünüm:a.s...

fibula naaptı geldimi onunkide...

canım benim ya.benide sormuşsengözlerimebaksanab yarım sevinç yaşıyorum.kardeşim bitanem cuma geliyor.bu cuma günü inşalalh sapasalim bir gelse .sevgilimde haziran5 de gelecek.bana çok umutlanm ama belki 29 mayısta gönderebilirler dedi.gün sayıyorum hala.

canım yaa bende tam seni sordum,naber napıyosun ya seninki nie gelmedi balparemlerinkiyle gelmicekmiydi cannım...

canım benim saol nası aşkın nası buldun ii miydi kilosu falan göndrdiğin gibimiydi anlat kız merak ediyorum ilk nası karşılaştınız anlat hadi ben çok merak ediyorum

ben de anlatıym canım
kilo almıştı ama son hafta flama yarışlarında vermiş yine,şimdi ii besleniyocokacimcoook
ayaklarda mantar başlangıcı,öksürük ve sinüzitle geldi malesef,ilk günden beri uğraşıyoruz
ama bir geveze bir geveze sormayınsırnaşık şey
ve kırkağaça düşen gitmesin ,kaçsın diyenlere sonuna kadar katılıyo:roflol:

canım yaa ama bölesi daha ii biliomusun keşke benimkide üç ay acemi yaptıktan sonra gelseydi gitmesiyle gelmesi bi oldu ben on dört ay beklicem görmeden siz on bir ay şanslısınız o bakımdan...

canım benim saol nası aşkın nası buldun ii miydi kilosu falan göndrdiğin gibimiydi anlat kız merak ediyorum ilk nası karşılaştınız anlat hadi ben çok merak ediyorum

askım zayıflamış ve kararmış:)
ilk hala soktaydı ewemi geldim şimdi senin mi yanındayım gibisinden cok soğuktu taki ben içimden bu benden soğudu dedim baktım ki sevgilim yavas yavas acılıyo. sonramız cok güzeldi. ama bu 77 gün bitmek bilmedi anlattı anlattı durdu:))) acayip özlemişim hele kokusunu ((

ayyyy canım benim yaa geçmiş olsun ii seninki konuşuyo benimki ruh gibiydi varmı yokmu belli deildi sevindim o bakıma,mantar hepsinde oluyo genelde askere gidipte mantara yakalanmayan pek yok heralde benimkininde ayağında sprun vardı bot mahfetmiş yara içindeydi ahhh ah 2 ay geçti beeee zaman geçiyomş gerçektem dimi yaa bak üç ay bitti geldi seninkide geçti işte 90 fazla gün geride kaldı...kaydirigubbakcemile5

aldık biz cok şükür kırkağaçtan sevgilimizi geri kalanlara ve gideceklere Allah sabır versin

canım yaa ama bölesi daha ii biliomusun keşke benimkide üç ay acemi yaptıktan sonra gelseydi gitmesiyle gelmesi bi oldu ben on dört ay beklicem görmeden siz on bir ay şanslısınız o bakımdan...

ümmücüm usta birliği daha rahat derler canım , acemilik zormuş yaa
benim gevezem öyle diyo ama çok da neşeli ii gördüm sevgilimi cuma günü yolcu edicem bakalım nasıl olcak yeni yerimiz

oh be bi ben yaşamamışım bu dönem, demekki sende benimkiyle aynısın benimkide zayıflamş kararmıştı bu soğukluk meselesi falanda aynıydı senle canım yaaa heh heh heee nası sevindim bak şimdi yaa...:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…