Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşbulduk canım..cumartesi sabah geldi benimki,ağladığını tahmin edebiliyorumaşk zaten bu değilmidir..en paspal hali bile mükemmel gelir sorun olma ihtimalı yokturki..eskişehir bizimkinin ustası senin askerin nere düştü?[/QUOTE]

aynen öyle canım aşık oldum diyorum gülüyo gevezem benim:asigim:
mardin usta brliği...
napalım nasip buymuş göndericem paşa paşa:a015:

mardin usta brliği...
napalım nasip buymuş göndericem paşa paşa:a015:[/QUOTE]

moralinizi bozmayın aslan gibi gider gelir işallah..kısmet buymuş..canım ya...demek geveze oldu he:)komutanlarını başarılarınıda anlatıyodur arkadaşlarını falan ooo:dance:

görseniz benii ağzım kulaklarımda geziyorummm ömürme gidicem kokusunu duyucammm inş...
gelince komalara giricem biliyorum ama değer...

aa çok güzelmiş git tabi canım
benimki anlatıyo şimdi diyo ki öyle kötü oluyoduk ki başkalarının ailesi gelip izne çıktıklarında.keşke ben de gidebilsem hiç kaçırmazdım fırsatı valla

mardin usta brliği...
napalım nasip buymuş göndericem paşa paşa:a015:

moralinizi bozmayın aslan gibi gider gelir işallah..kısmet buymuş..canım ya...demek geveze oldu he:)komutanlarını başarılarınıda anlatıyodur arkadaşlarını falan ooo:dance:[/QUOTE]

canım anlatıyo tabi belge almış bi de aşkım gurur duydum yaniii:1rolleyes:
şimdi mesajlaşma vaktiii,ben çıkıyorum canlarım gelirim yine
kızlar kaybolmayın böyle uzun süre gelin yaa her gün
çok öptüm hepinizi ii geceler

moralinizi bozmayın aslan gibi gider gelir işallah..kısmet buymuş..canım ya...demek geveze oldu he:)komutanlarını başarılarınıda anlatıyodur arkadaşlarını falan ooo:dance:

canım anlatıyo tabi belge almış bi de aşkım gurur duydum yaniii:1rolleyes:
şimdi mesajlaşma vaktiii,ben çıkıyorum canlarım gelirim yine
kızlar kaybolmayın böyle uzun süre gelin yaa her gün
çok öptüm hepinizi ii geceler[/QUOTE]

iyi geceler cnm msjlaşın tabi:)..benimkide almış belge,bende öptüm

ben kaçtım kızlar ii geceler hepinize zuzu git canım git illaki biraz buruk olur içi ama çok mutlu olur çok sevinir seni görümce moral olur ona canım git bence tereddüt etme ok hadi öptüm sizi kocaman ii geceleeeerrrr... ŞAFAK=348 SANA GELıYORUM AŞKIM AÇ KOLLARINI...

son 4 gün hihoyyyt

gamzecim yeni işin hayırlı olsun canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…