- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #5.161
görseniz benii ağzım kulaklarımda geziyorummm ömürme gidicem kokusunu duyucammm inş...
gelince komalara giricem biliyorum ama değer...
hoşbulduk canım..cumartesi sabah geldi benimki,ağladığını tahmin edebiliyorumaşk zaten bu değilmidir..en paspal hali bile mükemmel gelir sorun olma ihtimalı yokturki..eskişehir bizimkinin ustası senin askerin nere düştü?
ya bende gitmek istiyorum am imkamsız onun olduğu yere ulaşım yok doğru düzgün çarşı izni bile kullanamıcak aşkım yaaa....
görseniz benii ağzım kulaklarımda geziyorummm ömürme gidicem kokusunu duyucammm inş...
gelince komalara giricem biliyorum ama değer...
aynen öyle canım aşık oldum diyorum gülüyo gevezem benim:asigim:
mardin usta brliği...
napalım nasip buymuş göndericem paşa paşa:a015:
moralinizi bozmayın aslan gibi gider gelir işallah..kısmet buymuş..canım ya...demek geveze oldu he:)komutanlarını başarılarınıda anlatıyodur arkadaşlarını falan ooo:dance:
canım senin askerinin usta birliği nerdeydi?
yarın işe başlıyorum kızlar sabah 9da başla dedi müstakbel patronum.satış elemanı olarak başlıyorum.muhammedimin haberi yok onu bi şekilde oyalacağım artık.elimden başka bişi gelmiyo bilenler biliyo neler çektiğimi.başka çarem kalmadı.muhammette izin vermiyo.ele güne avuç açmaktan dilenci gibi para dilenmekten bıktım.zaten kocam yok başımda çekemiyorum bide bunları kafayı yiyecek duruma geldim artık.canımdan bezdirdiler beni.paray çok ihtiyacım var hemde kafamı toplamak için çok iyi olacak inşallah...bi sorun çıkmasında bende çalışayım yoksa evde kafayı yerim ben böyle giderse.bazı arkadaşlar biliyolar durumumu elimden bişi gelmediğinide biliyolar yoksa kocamdan habersiz yapamam asla böyle bişeyi.inşallah hayırlı olur güzel olur herşey.hem çok istiyorum hem çok korkuyorum.muhammet bi duyarsa firar eder ama herkesi tembihledim sıkı sıkı kimse demiycek bişi.inşallah herşey planladığım gibi giderde kimse üzülmez.dua edin bana nolur çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?