- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #5.141
yok canım.balparemin askeride izine geldi.onunki de bitmedi henüz.inş bittiği günleride görürüz.
oh be bi ben yaşamamışım bu dönem, demekki sende benimkiyle aynısın benimkide zayıflamş kararmıştı bu soğukluk meselesi falanda aynıydı senle canım yaaa heh heh heee nası sevindim bak şimdi yaa...:sm_cool:
selam kızlar..mehtapçılar ayımız doğdu nasıl gidiyo mehtap:)balparem nasılsın
ya benim aşkımda mı kararacak.kyıamam ben ona.zaten pek bi zayıftı.davul ile çöpü gibiydik.iyice bi zayıflarsa ben yanında obez kalırım.:)mühürlükaderim canım benim sevgilim askerliğinin son 3 ayını ankarada ailesinin yanında evci olarak yapacak.o yüzden ben şafak olarak ankaraya gelişini sayıyorum.oda 24 sonunda.
N€RGİS;6776426 .!.:walla ayımız doğdu süper de olduuu
benim aşkımda arap çocuklarına dönmüş kızlar ayazdan...senin aşkında kararıcak demek:)
gözümüz aydın kızlar..nergis nasıl gidiyo peki:)ya size bişey söylimmi ben şimdiden nasıl yollıycam die ağlamaya başladım
ayyyy canım benim yaa geçmiş olsun ii seninki konuşuyo benimki ruh gibiydi varmı yokmu belli deildi sevindim o bakıma,mantar hepsinde oluyo genelde askere gidipte mantara yakalanmayan pek yok heralde benimkininde ayağında sprun vardı bot mahfetmiş yara içindeydi ahhh ah 2 ay geçti beeee zaman geçiyomş gerçektem dimi yaa bak üç ay bitti geldi seninkide geçti işte 90 fazla gün geride kaldı...kaydirigubbakcemile5
N€RGİS;6776464 .!.:benim askım zaten esmerdi bi de kararmış sadece gözleri görünüyo desem abartmış olmam sırnaşık şeysırnaşık şey
N€RGİS;6776464 .!.:benim askım zaten esmerdi bi de kararmış sadece gözleri görünüyo desem abartmış olmam sırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol:
canım benimki de beyaz tenliydi bir zamanlarsırnaşık şey
kırkağaçtan sonra böyle olduk ,mardini düşünemiyoruuumdelikafadulden
selam kızlar..mehtapçılar ayımız doğdu nasıl gidiyo mehtap:)balparem nasılsın
iyi geceler cnm..N€RGİS;6776648 .!.:kızlar ben kacıyom uyuyum yarına güzel kıs olayım:)))) hepinize iyi geceler öptüm hepinizi
oo asocum hoşgeldin şekerim
iyiyim mutluyum mutluyuz çok şükür şimdilik
bir huzurluyum ki evinde diye
cumartesi gecesi geldi benim sevgilim ilk mesaj attığında deli gibi ağladım desem anlarsınız beni biliyorum nasıl nasıl özlemişimsenağlama
ertesi gün buluştuk bu mehmet mi dedim:1shok:
şapka takmaktan nefret eden sevgilim kel başını saklamak için yanımda bile çıkarmadısırnaşık şey
halbuki hiç bu kadar yakşıklı gelmemişti gözüme,en paspal haline yeniden yeniden aşık oldum pazar günü:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?