Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya benim aşkımda mı kararacak.kyıamam ben ona.zaten pek bi zayıftı.davul ile çöpü gibiydik.iyice bi zayıflarsa ben yanında obez kalırım.:)mühürlükaderim canım benim sevgilim askerliğinin son 3 ayını ankarada ailesinin yanında evci olarak yapacak.o yüzden ben şafak olarak ankaraya gelişini sayıyorum.oda 24 sonunda.

ama öle soğukki biran kalkıp gidicektim. öle bozuldumki 75 günde adam soğudu dedim ki cok şükür acıldı yavas yavas.gercekten askerleuğrasmak sabır işi . acıldı ama pir acıldı balpareminki gibi gevezeliği öpdürdü beni kırkağacın tüm komutanlarının ismini biliyom kaydirigubbakcemile3

benim aşkımda arap çocuklarına dönmüş kızlar ayazdan...senin aşkında kararıcak demek:)

gözümüz aydın kızlar..nergis nasıl gidiyo peki:)ya size bişey söylimmi ben şimdiden nasıl yollıycam die ağlamaya başladım

aynen bugün görüştük ilk günümüzdü ewe geldim öyle bi kırgınım ki öyle üzgünüm ki onu görmenin heyecanını bile yasayamıyom gideceğini düşünmekten :a015:

canım benim 78 gün geçti bugün,uzun acemilikler 75 gün oldu yaa
ama evet zaman geçiyo biliyorum cumaya nasıl geldiğimi anlamıcam bile,mecburen gidicek sevgilim yine.cuma günü birçok kişi kavuşurken ben yine ayrılmak zorundayım:a015:
şu yaz bi bitse yaa:çok üzgünüm:
mantar çok olay oldu bizde canım ya sürekli ilaçlamak ve açık bırakmak zorunda kalıyo
gidene kadar biraz olsun düzelsin istiyo bakalım inşallah geçer biraz
soğukluk falan bizde olmadı ya çok şükür
özlediğim kadar özlenmişim Şeniz

N€RGİS;6776464 .!.:
benim askım zaten esmerdi bi de kararmış sadece gözleri görünüyo desem abartmış olmam sırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol:hava alanından ben aldım onu bi an dedimki yok ya bu o olamaz:))bide zayıflamış..inanamadım ya..nasıl değişmiş nasıl..3 ayda süzülmüş zaten zayıftı kilolu değildi ama..müthiş kararmıştı..

N€RGİS;6776464 .!.:
benim askım zaten esmerdi bi de kararmış sadece gözleri görünüyo desem abartmış olmam sırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol::roflol:
canım benimki de beyaz tenliydi bir zamanlarsırnaşık şey
kırkağaçtan sonra böyle olduk ,mardini düşünemiyoruuumdelikafadulden

selam kızlar..mehtapçılar ayımız doğdu nasıl gidiyo mehtap:)balparem nasılsın

oo asocum hoşgeldin şekerim
iyiyim mutluyum mutluyuz çok şükür şimdilik
bir huzurluyum ki evinde diye
cumartesi gecesi geldi benim sevgilim ilk mesaj attığında deli gibi ağladım desem anlarsınız beni biliyorum nasıl nasıl özlemişimsenağlama
ertesi gün buluştuk bu mehmet mi dedim:1shok:
şapka takmaktan nefret eden sevgilim kel başını saklamak için yanımda bile çıkarmadısırnaşık şey
halbuki hiç bu kadar yakşıklı gelmemişti gözüme,en paspal haline yeniden yeniden aşık oldum pazar günü:1rolleyes:

N€RGİS;6776648 .!.:
kızlar ben kacıyom uyuyum yarına güzel kıs olayım:)))) hepinize iyi geceler öptüm hepinizi
iyi geceler cnm..

hoşbulduk canım..cumartesi sabah geldi benimki,ağladığını tahmin edebiliyorumaşk zaten bu değilmidir..en paspal hali bile mükemmel gelir sorun olma ihtimalı yokturki..eskişehir bizimkinin ustası senin askerin nere düştü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…