- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #52.361
delikafadulden bitsin tabii de rahatla sende yaa delikafaduldenhoşbulduk tatlımm :1hug:
finaller bitiyor holeeeeyyy delikafadulden
melikecim babamın iş ile alakası yok...
durum şu ki ben maltepede bir ark. gidicem diye izin istedim akşam erken gelicem felan dedim ona izin vermedi durum bundan ibaret...
selam kızlar benimde eşim geçen çarsamba cıktı yola perşembe günü teslim oldu...:sinifsinif: 8.gün bugun burdurda eşim....nasıl geçicek bilemiyorum ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN....AYIN 25İ YEMİN TÖRENİ İPLE ÇEKİYORUM CANIM EŞİMİ COK ÖZLEDİM HEPİMİZİN ASKERLERİ İNŞALLAH SAG SALİM YAPIP BİTİRSİN ASKERLİKLERİNİ RABBİM ONLARADA BİZLEREDE SABIR VERSİN...:sinifsinif: COK ÖZLEDİM...ACABA DAGITIMDA NEREYE DÜŞECEKboshayallersmile:gitme::gitme:/COLOR]
selam kızlar benimde eşim geçen çarsamba cıktı yola perşembe günü teslim oldu...:sinifsinif: 8.gün bugun burdurda eşim....nasıl geçicek bilemiyorum ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN....AYIN 25İ YEMİN TÖRENİ İPLE ÇEKİYORUM CANIM EŞİMİ COK ÖZLEDİM HEPİMİZİN ASKERLERİ İNŞALLAH SAG SALİM YAPIP BİTİRSİN ASKERLİKLERİNİ RABBİM ONLARADA BİZLEREDE SABIR VERSİN...:sinifsinif: COK ÖZLEDİM...ACABA DAGITIMDA NEREYE DÜŞECEKboshayallersmile:gitme::gitme:/COLOR]
AMİN CANIM İNŞALLAH COK ZOR GECİYOR EŞİMİNDE DOGUMGÜNÜ BUGUN:gitme: OFFFFFF OFFFFFFF
benim askerimde salı çıktı yola çarşamba teslim oldu canım gerçektnde çok zor ilk günler.. Allah sabır versn sağ salim dönmelerini nasip etsin..
allah kavustursun arkadasım hoşgeldın aramızaa burda zamanıdaha iyi gecırıyoruz hep bırlıkteopuyorumnanaktan
AMİN CANIM İNŞALLAH COK ZOR GECİYOR EŞİMİNDE DOGUMGÜNÜ BUGUN:gitme: OFFFFFF OFFFFFFF
AMİN CANIM CÜMLEMİZİN İNŞALLAH:Saruboceq: HOŞBULDUK YA COK CARESİZ YANLIZIM:sinifsinif:
burda olsaydı evimizde kutlardık ona sarılıp uyumayı özledim:gitme:dünde benim doğum günümdü ama aşkım yanmda yoktu mafoldumben
seni çok iyi anlayabılıyorumm şuanbilmiyorumkismile
ılk gunlerımı burdakı arkadaslarım sayesınde atlattımm dertlestık.
sıkıntılarımızı uzuntulerımızı sevınclerımızı paylaştık.inan iyi gelıcek sana burasıopuyorumnanaktan
bitiricez hep birlikte 400ler çabuk geçerrrturkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?