Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

melikecim babamın iş ile alakası yok...
durum şu ki ben maltepede bir ark. gidicem diye izin istedim akşam erken gelicem felan dedim ona izin vermedi durum bundan ibaret...

melikecim babamın iş ile alakası yok...
durum şu ki ben maltepede bir ark. gidicem diye izin istedim akşam erken gelicem felan dedim ona izin vermedi durum bundan ibaret...

hımm çk kötü oluyo ya herşeyi planlıosun büyüklerden izin almaya gelince herşey yerle bir oluyor

bn bunu çok yaşadım kaanın bu seferki izine gelişinde sölemediği söz kalmamıştı bana varya

umarım izin koparırsın tekrardan konuşup canım

inşallah burcum inşallah ama bakalım pek ümidim yok izin vermeye niyeti olan adam zaten dün akşamdan beri kıvrandırmadan verirdi resmen işkence ede ede zevkle hayır diyor ...
ama inşallah akşam kararı değişir ....

inşallah burcum inşallah ama bakalım pek ümidim yok izin vermeye niyeti olan adam zaten dün akşamdan beri kıvrandırmadan verirdi resmen işkence ede ede zevkle hayır diyor ...
ama inşallah akşam kararı değişir ....

serap
kötü bi durum. şükürler olsun benim ailem bu tür konularda böyle davranmazlar. istanbuldayken istediğim yere giderdim. arkadaşlarımla görüşcem şu saatte gelirim şuraya gidiyorum diye haber verirdim, izin verirlerdi... zaten geç kalmazdım, arardım annemi de biraz geç kalacaksam veya trafik durumu bilirsiniz...

izin alamamak kötü gerçekten yaa birde insan yaşını başını almışken... yani hala gidemezsin diyebiliyorsa diyecek bir şey bulamıyorum...

selam kızlar benimde eşim geçen çarsamba cıktı yola perşembe günü teslim oldu...:sinifsinif: 8.gün bugun burdurda eşim....nasıl geçicek bilemiyorum ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN....AYIN 25İ YEMİN TÖRENİ İPLE ÇEKİYORUM CANIM EŞİMİ COK ÖZLEDİM HEPİMİZİN ASKERLERİ İNŞALLAH SAG SALİM YAPIP BİTİRSİN ASKERLİKLERİNİ RABBİM ONLARADA BİZLEREDE SABIR VERSİN...:sinifsinif: COK ÖZLEDİM...ACABA DAGITIMDA NEREYE DÜŞECEKboshayallersmile:gitme::gitme:/COLOR]

benim askerimde salı çıktı yola çarşamba teslim oldu canım gerçektnde çok zor ilk günler.. Allah sabır versn sağ salim dönmelerini nasip etsin..

allah kavustursun arkadasım hoşgeldın aramızaa burda zamanıdaha iyi gecırıyoruz hep bırlıkteopuyorumnanaktan

benim askerimde salı çıktı yola çarşamba teslim oldu canım gerçektnde çok zor ilk günler.. Allah sabır versn sağ salim dönmelerini nasip etsin..
AMİN CANIM İNŞALLAH COK ZOR GECİYOR EŞİMİNDE DOGUMGÜNÜ BUGUN:gitme: OFFFFFF OFFFFFFF
allah kavustursun arkadasım hoşgeldın aramızaa burda zamanıdaha iyi gecırıyoruz hep bırlıkteopuyorumnanaktan

AMİN CANIM CÜMLEMİZİN İNŞALLAH:Saruboceq: HOŞBULDUK YA COK CARESİZ YANLIZIM:sinifsinif:

AMİN CANIM İNŞALLAH COK ZOR GECİYOR EŞİMİNDE DOGUMGÜNÜ BUGUN:gitme: OFFFFFF OFFFFFFF

AMİN CANIM CÜMLEMİZİN İNŞALLAH:Saruboceq: HOŞBULDUK YA COK CARESİZ YANLIZIM:sinifsinif:

seni çok iyi anlayabılıyorumm şuanbilmiyorumkismile
ılk gunlerımı burdakı arkadaslarım sayesınde atlattımm dertlestık.
sıkıntılarımızı uzuntulerımızı sevınclerımızı paylaştık.inan iyi gelıcek sana burasıopuyorumnanaktan
bitiricez hep birlikte 400ler çabuk geçerrrturkbayragi

turkbayragiKARANLIKTAN AYDINLIĞAturkbayragi
HASRETıN KUCAĞINA YENı DÜŞENLER
:gitme:**(....460_230....)**:gitme:

...255 gfb1907 ...

...263 hejar12 ...

...269 busrae ...

...272 babyke ...(mehtap====>98)

...276 didem_evo ...

...276 acelya ...

...278 fides ...

...294 melisam09 ...

...299 heath_19...

turkbayragi...319 susu_ ...(mehtap===>112)turkbayragi

turkbayragi...351 pembe_beta ...turkbayragi

turkbayragi...352 angelgozde ...turkbayragi

turkbayragi...352 eftelyaecrin ...turkbayragi

turkbayragi...352 kardelen44 ...turkbayragi

turkbayragi...353 mavimavimavi ...turkbayragi

turkbayragi...356 hdh10 ...turkbayragi

turkbayragi...356 sym ...turkbayragi

turkbayragi...358 duygu.c ...turkbayragi

turkbayragi...358 nix ...turkbayragi

turkbayragi...359 nuran07...turkbayragi

turkbayragi...360 eduk ...turkbayragi

turkbayragi...360 askeryarim...turkbayragi

turkbayragi...361 yengec123 ...turkbayragi

turkbayragi...361 mavıye_sevdalı ...turkbayragi

turkbayragi...398 nefesim ...turkbayragi

turkbayragi...439 ozqe_...turkbayragi

turkbayragi...440 choqşeqer ...turkbayragi

turkbayragi...448 siyahincim... turkbayragi

turkbayragi...448 ayla_te...turkbayragi

turkbayragi...448 miracle07...turkbayragi

turkbayragi...450 Queen ...turkbayragi

dünde benim doğum günümdü ama aşkım yanmda yoktu mafoldumben
burda olsaydı evimizde kutlardık ona sarılıp uyumayı özledim:gitme:

anlıyorsun değilmi beni anlayan birilerine ihtiyacım var o benim EŞİM:gitme: :gitme: 3SENE OLDU AMA BİRANDA GİTTİ RABBİM KORUSUN HEPSİNİ İNŞALLAH CANIMM COK TESEKKÜR EDERİMopuyorumnanaktanturkbayragi SENİN SAFAK KAÇ?NERDE ASKER

HOŞBULDUK CANIM HEPİMİZİ İNŞALLAH ALLAH KAVUSTURSUN:Saruboceq:turkbayragi turkbayragi BENİDE LİSTEYE EKLERMİSİNİZ EŞİM GECEN CARSAMBA YOLA CIKTI PERŞEMBE GÜNÜDE TESLİM OLDU turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…