Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

CNM BENİM ALLAH YARDIMIZ OLSUN COK ZOR CNM COK COK ÖZLEDİM CANIMI COK COK COK ALLAH EŞİNİ EVLADINA SANA KAVUSMASINI NASİP ETSİN....CÜMLEMİZİN İNŞALLAH:Saruboceq:

amin canım ilk gğnler çok zor geçiyor kendi evindemi kalıyorsun ben 3-4 gün kendi evimde kaldım dayanamadım çok zor oldu heryerde eşimi hatırlıyordum şuan annemde kalıyorum biraz daha iyiyim

neydiiim duş aldım ferah ferah saçlarım kabardııı onlan ugrasıyommmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen neydıonnnn
sıhhatler olsun bebekolumunekankayizsmile
güzel saçlım bayanssulusmile

Yanmak dedinde benim aşkım zaten esmer zenci gibi gelir artık. kaydirigubbakcemile3

benım askım acık tenlı datlum benım yanmıs yerım onu

canım şu an duygusal olman cok normal ılk gunlerınız..
sen eşine morel vermeye calıs aglama aglasanda bellı etme..
o senden güç alıyo bebeğimm:teselli:
HAKLISIN CANIM COK DUYGUSALIM...:1no2: ÖZLEDİM COK HEMDE....BİKERECİK GÖRSEM......... BURNUMDA TÜTÜYOR....BİRTANEM...ARADIGINDA OKADAR İYİ KONUSUYORUMKİ....HİÇ AGLAMIYORUM GÜÇ VERİYORUM AMA KAPATINCA :gitme: :gitme: OFFF....ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

amin canım ilk gğnler çok zor geçiyor kendi evindemi kalıyorsun ben 3-4 gün kendi evimde kaldım dayanamadım çok zor oldu heryerde eşimi hatırlıyordum şuan annemde kalıyorum biraz daha iyiyim
YOK CANIM KENDİ EVİMDE KALAMAM COK ZOR OLUYOR...KAYINVALİDEMLE KALIYORUM CANIM ANNEM VEFAT ETTİ...KAYINVALİDEM SAOLSUN COK İYİ 39YASINDA HEM GENCTE COK İYİ :1hug: BANA DESTEK COKTA ANLAYISLILARDIR...SAOLSUNLAR CANIM GÜN GEÇTİKÇE HEYECAN ARTIYOR DAGITIM İZNİNE GELİCEK YA....:asigim: COK ÖZLEDİM ONU:asigim:
o tarıhe gore hesaplarsak şafagın 444turkbayragi

ÖYLEMİ OLUYOR PEKİ O TARİHE GÖREMİ TERHİS OLUYOR CANIM AAA NEGÜZEL BİRANDA DÜŞTÜ BAYA:1rolleyes: DOGRU BU DEĞİLMİ:1rolleyes: YA CANIM BİRŞEY SORUCAM SANA ŞİMDİ ALLAH NASİP EDERSE YEMİN TÖRENİNE GİDİCEZ YA ORDAN HEMEN CIKICAKMI EVEMİ GELİCEK YOKSA GERİ ASKERİYEYEMİ DÖNÜOR YADA 2GÜN ORDA Bİ OTELDEMİ KALINIYOR NASIL OLUCAKCADIARZU

yemın torenı bıter bıtmezzz askerın senın oluyorrrrrturkbayragiturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…