Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar uyumuştum ama uyku tutmadı uyandım listeyi düzenleyemedim çünkü aklım listede kaldı yarın sabah erkenden işe gidicem başka bi iş buldum dinleneyim die yattım ama keşke listeyi yapıp yataydım gözüme uyku girmedi bu saate kadar yaaa.nolur biriniz yarın gündüz listeyi 1 er gün düşürüverin olmazmı?ben işte olucam .kim yapacaksa teşekkür ediyorum kızlar ii geceler

kızlar safak 4...
aslında yarın sabh yanımda olacaktı ama bılet bulamadık taaa subatta aldık ustelık ama o gune ucak vermedıler
hayıslısı artık napak

PATRON ya ıs durumun hayırlısı olsun hadı bakalım
mecbur kalmasan bole davranmak zorunda kalmazdın sonunda bız arkandayız bacım

kızlar yarın askerim ankara sınırlarında olacak
sonunda geliyo

aslında artık asker de değil zaten
benim biricik aşkım vatani görevini tamamladı ve yarın
geliyo:sm_cool::sm_cool:

barış ve ben ne oldunuz yaaa..
gamze hayırlı olsun
ollleeeyyy yarın tontişim çıkıyoo
cuma gece evınde...biz ayrı şehirlerdeyiz
haftaya yanımda olsun telefon var msn var...askerlık bitti ya gerisi kolay...
ya şunu düşünüyorum şimdi askerlıgı bıtenler gırmıyo mu bi daha illa
bu topıkten cıkmamız mı lazıım

Yok cnm ya bak benim sevgilim geldi 3 ay önce hala giriyorum..

şimdide yarın kardeşim geliyo yinede girip bakıcam etrafa kaydirigubbakcemile3

cnm valla ben şimdiden mal mal dolaşıyrm.ne uyku kaldı ne iştah:bbo: seninde gözün aydın cnm,darısı burdaki bütün kızların başına inş:Saruboceq:

ardasu yarın bilet yoktu da 3 gün orda mı kalıcak anlamadım
elifçimm bitirdin sen de beee hihoyyyt

valla kalan kalıyo.kardeşim hakkarideydi.askeriyede memleketlerine gidecekleri vasıtaya kadar bırakıyorlar.Van'a geçmişler.uçakla geleceği için.ama yazıcı sağolsun kardeşimin çıkış gününü 15 değil 16 mayıs yazmış.yanlışlık olmuş.zavalımın uçak biletide yanmış oluyo bu durumda:1no2:.çıkışı aldıktan sonra otobüs bileti bulamazsa bilet bulana kadar 16 mayıstan sonra Van da bekleyecek.ne talihsiz kardeşim var benim.

ŞAFAK 73 ŞIRNAK

Bugün aşkımın yanındayızzzzzz....
Alcam senden aşkımı ŞIRNAKÇok üzgünüm çoook
Yaaa çokkk özledim amaaa:çok üzgünüm:
Bugün selimiyede askeriyenin önünden geçerken kapıdaki kamuflajlı askeri aşkıma benzetim koşup sarılcaktım valla:1shok: her askeri benzetiyorum artık burnumda tütüyosenağlama
iyice sıyırmaya başladım:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…