- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #5.221
:1hug:ayy cnmm yaa üzülmeee valla aşkım yanımda olsada kavga etsek diorum bazen kaydirigubbakcemile3 yanında ya döndü ya hepsi aşılır merak etme :1hug: benimkide gelse biiii ahh ahhhh:asigim:
meraba kuzularımmmmmm
uzun dönemde 450 den mi geri sayıyoz kızlar ?? senağlama
kafayı yemek istemiyrim..
15 Mayısta teslim oluyor Ankara Etimesgut zırhlı birliğine...
ahh ahh sen yeni başlıycaksın demekk Allah yardımcınız olsun üzülme..
455 gibi bişi oluyo yıla bağlı yani..
10 güne kdr baya bi azalıcak liste kızlaeeedelikafadulden
şafak 5 ti bugünalkisalkisalkis alkisalkisalkis
meraba kuzularımmmmmm
uzun dönemde 450 den mi geri sayıyoz kızlar ?? senağlama
kafayı yemek istemiyrim..
15 Mayısta teslim oluyor Ankara Etimesgut zırhlı birliğine...
kızlar herkese ii geceler ben geldimmAllah biran önce kavuşmayı nasip etsinnn canlarımm.. benimkide geldi askerden ama şöle bi baktımda keşke askerde kalsaymış daha hayırlıymışş.. hayal kuruosun özlemle hasretle ve hiçbişey hayalinle örtüşmüo ya, insanı aşırı üzende o .. dün kırşehire yanıma geldi beraber kaldık tüm gece oturduk herşey güzeldi sonra Ankaraya dönerken uykusuzdu yani uykusuzduk yorgunum heryanım arıyo dio bi sessizlik doğrudüzgün konuşmamalar isteksiz durağa bile zor bırakmalar offf.. ee bende uykusuzum sesim çıkıomu eee be kazma..:mymeka:kötükedihüso 460 gün bunun için mi bekledim pehhh Çok üzgünüm çoook neyse ya kısaca kötü başladı herşey :çok üzgünüm: inş böle devam etmez
ah tatlım biraz zaman tanıyın birbirinize.alışma süreci gibi.uzun ayrılıkların en kötü yanı biraz da bu.yakın zamanda düzelirsiniz.sakın sevdiğini kendi haline bırakma.o soğuksa sen de soğuk davranma.yumuşak ol.birazcık alttan al.moral vermeye çalış.düzelir.eski tatlı sevgilin olur sonunda.ama sakın pes edip de arayı daha da çok soğutma.ben sevgilimle yıllardır uzaktan ilişki yürüttüğüm için senin ne yaşadığını az çok biliyorum.geldiğinde alışması zaman alırdı benim ona,onunsa bana.gidince uzunca bir zaman ayrılığa alışamazdık.böyle bir kısır döngüydü.
çok uzun yazdım galiba.allahtan siz kavuştunuz artık.bıraz zaman geçsin evlilik hazırlıklarına bile başlarsınız inşallah.):asigim::asigim:a.s.
desert06rose
ya olur öyle şeyler ama seni de anlıyorum deli gibi bekledin
bak sonra nasıl kostura kostura arıcak seni üzülme kuşum
nerde canım ya sabah işte aradı bi sonra msn de gördü beni cam yolladı reddettim çünkü ona karşı kırgınım işim var dedim özledim aç camı dedi açmadım ben özlemedim tek taraflı olmuyo bu işler dedim herneyse öle soğuk davrandım sabahtan beri aramadı sormadı guya yarın buluşcaz buluşmakta istemiyorum doğrusu...gerçi onunda sesi çıkmıyo :çok üzgünüm: amannn hayırlısı ya :çok üzgünüm:
yeni doğan güneşle birlikte şafak 1:hooray::hooray:içimdede bir güneş doğdu.kabıma sığmıyorum.cok heyecanlıyım.kavuşucam aşkıma.kokluycam,sarılıcam artııııııııık.kısmetse cumartesi akşam üzeri bincek istanbuldan.pazar sabahı kollarımdakaydirigubbakcemile3
yeni doğan güneşle birlikte şafak 1:hooray::hooray:içimdede bir güneş doğdu.kabıma sığmıyorum.cok heyecanlıyım.kavuşucam aşkıma.kokluycam,sarılıcam artııııııııık.kısmetse cumartesi akşam üzeri bincek istanbuldan.pazar sabahı kollarımdakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?