- 9 Nisan 2009
- 2.892
- 101
- 363
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #5.201
Kızlar...ooooooooooffffffffff:a015:
bugün sevgiliciğim memlekete gitti askere başvurmak içün...Mayıs sonunda asker büyük ihtimalle...
çok fenayım, 3 yıldır ilk kez ayrı düşüyoruz hemi de uzun dönem....ayyyyy dostlar bayılazağim...
:çok üzgünüm:
N€RGİS;6795821 .!.:burada herkes bi şekilde ayrı düştü canlarından. biz 7. senemize giriyoz ilk defa bu kadar ayrı kaldık ama cok şükür acemilik bitti usta birliğine yollucam 5 gün sonra. gecmez diyoz ama geciyo günler acı da ceksek öle böle geciyo. Allah sana sabır versin. :teselli:
ah canım......:1hug:
umarım çabuk geçer hepimizin...sabııııııırr...a.s
ilk işim başladı ve bitti bayanlar akşam iş çıkışını bana dün 07:30 demişlerdi ama akşam oldu saat 07:30 oldu ses yok gittim ben gidiyorum dedim nereye diyo adam bana saat 09:30da çıkılıyomuş işten.oooooo oooooo benim saat 8den önce evde olmam lazım muhammet saat 8 den sonra arıyo evi ..akşama kadar elin eşşekliğini ettim bi dünya iş yaptırdılar ayaklarımın üzerine basamıyorum yemin ediyorum sanki bıçakla kesilmiş gibi acıyolar.sabahtan beri 1 loklma bişi yemedim 2 dk oturmadım hiç.ama işin ağırlığı önemli değil geç çıkartıyolar muhammet aramadan evde olmam lazım benim..işten çıktım geldim eve şimdi.hemen anlatayım dedim size.ilk günden bıraktım yani işi anlayacağınız..ne kadersizim yaa offfffffffffff offffffffffffffffff şafak 169
ilk işim başladı ve bitti bayanlar akşam iş çıkışını bana dün 07:30 demişlerdi ama akşam oldu saat 07:30 oldu ses yok gittim ben gidiyorum dedim nereye diyo adam bana saat 09:30da çıkılıyomuş işten.oooooo oooooo benim saat 8den önce evde olmam lazım muhammet saat 8 den sonra arıyo evi ..akşama kadar elin eşşekliğini ettim bi dünya iş yaptırdılar ayaklarımın üzerine basamıyorum yemin ediyorum sanki bıçakla kesilmiş gibi acıyolar.sabahtan beri 1 loklma bişi yemedim 2 dk oturmadım hiç.ama işin ağırlığı önemli değil geç çıkartıyolar muhammet aramadan evde olmam lazım benim..işten çıktım geldim eve şimdi.hemen anlatayım dedim size.ilk günden bıraktım yani işi anlayacağınız..ne kadersizim yaa offfffffffffff offffffffffffffffff şafak 169
kızlar herkese ii geceler ben geldimmAllah biran önce kavuşmayı nasip etsinnn canlarımm.. benimkide geldi askerden ama şöle bi baktımda keşke askerde kalsaymış daha hayırlıymışş.. hayal kuruosun özlemle hasretle ve hiçbişey hayalinle örtüşmüo ya, insanı aşırı üzende o .. dün kırşehire yanıma geldi beraber kaldık tüm gece oturduk herşey güzeldi sonra Ankaraya dönerken uykusuzdu yani uykusuzduk yorgunum heryanım arıyo dio bi sessizlik doğrudüzgün konuşmamalar isteksiz durağa bile zor bırakmalar offf.. ee bende uykusuzum sesim çıkıomu eee be kazma..:mymeka:kötükedihüso 460 gün bunun için mi bekledim pehhh Çok üzgünüm çoook neyse ya kısaca kötü başladı herşey :çok üzgünüm: inş böle devam etmez
napıyım canım ya insan üzülüyo elinde olmadan..:çok üzgünüm: sağlık olsun inş yoluna girer sabretmekten başka dediğin gibi bişi yok senağlama bugünde öle tersledim onu o da kızdı konuşmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?