Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ama cok üzülmüstüm ya hala yediremiorum unuttunu sonra oda cok üzüldü ama işte

hımm doğrudur canım ben kendimden biliorum benim odun d.günümü unuttu sen neden bahsedin canım ya işte gelince telafi edicem dedi şimdi sorduğumda felan söler bana izindeyken ne istersin dedi d.gününde burdayım nede olsa deyince bilmem dedim:))bakalım ne alcak m.ediorum doğrusu
ama şimdi üzlmüourm unutursada üzülmem erkekler bizim kadar düşünceli olmuolar takmıorum yani eskisi gibi

ooo hadi hayırlısı canım
olsun ne kalmış şunun şurasında
nöfff geçecek mi gerçekten ya boshayallersmile

amin canım geçio bişekilde şu yazı bir atlatın yarılamış olucaksınız canım heleki benimki geçtikten sonra sorunlu tartışmalı

siiznki herhalyle geçer düşünmüosunuz arıcakmı aramıcak mı dieçünkü arıolar hergün benimki öle mi

he ewet şimdi değişti artık günde 2 defa araıo hergün ne olduysa artık bunada analamdım valla

Uleynn çıldırtmayın adamı ortaya karışık işte ikinizde cvp verinnn sorularımaa delikafadulden
:roflol:
Aman simit yedim zati lüp diye bitti
oooh afiyet olsun
bir simittir gidiyo 3 gündür forumda hadi hayırlısı

aman nazer değdirme kendine durduk yerde her güzel şeyi anlatma böyle ortalııkta

allahım nazarlardan koru yarabbim:Saruboceq:
aman canım bişey olmaz:)

o da olucak Allah'ın izniyle karamsarlık yok..
biz evlilik düşüncesine girdiğimizde abimizin evlenmesine 6 ay vardı ooo abimiz evlencek bize sıra gelcek huf puf yapıoduk..abimiz evlendi biznişanlanalı 19 temmuzda 1 sene olcak zaman cabuk geçio Allah'ın izniyle :Saruboceq:..içinizi ferah tutun kızlaaarr
:1hug:

bizimde 3 ay bitti tam 1 sene kaldı ne olmuş yani :dilcikar:

oyy benimde 13 ayım kaldı..bi bakmısız 13 günümüz kalmış deliriyoruz burdaaa şafak sıkıştırıo dierek delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…