- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #53.081
bazen pasamın kafasını krmak istesemdecok iyiz masallah Allah nazarlardan saklasın tabi herkezinkinide
ebet bence de :dilcikar:bizimde 3 ay bitti tam 1 sene kaldı ne olmuş yani :dilcikar:
İyiyim canımm çok şükür asker'de iyi üzmüyo beni hiç opuyorumnanaktan
sen nasılsın duygucm ?
ne çabuk yedin kız midene oturmadı mı
afiyet olsun şekelim
ama cok üzülmüstüm ya hala yediremiorum unuttunusonra oda cok üzüldü ama işte
ooo hadi hayırlısı canım
olsun ne kalmış şunun şurasında
nöfff geçecek mi gerçekten ya boshayallersmile
:roflol:Uleynn çıldırtmayın adamı ortaya karışık işteikinizde cvp verinnn sorularımaa delikafadulden
oooh afiyet olsunAman simit yedim zati lüp diye bitti
amin canım geçio bişekilde şu yazı bir atlatın yarılamış olucaksınız canım heleki benimki geçtikten sonra sorunlu tartışmalı
siiznki herhalyle geçer düşünmüosunuz arıcakmı aramıcak mı dieçünkü arıolar hergün benimki öle mi
he ewet şimdi değişti artık günde 2 defa araıo hergün ne olduysa artık bunada analamdım valla
:roflol:
oooh afiyet olsun
bir simittir gidiyo 3 gündür forumda hadi hayırlısı
ewet ya babyke nin bir simit yapmasıyla forumda simit :))
aman nazer değdirme kendine durduk yerde her güzel şeyi anlatma böyle ortalııkta
Kızlarr ben çok yoğunum, işler falann :S şimdi çıkıorum akşama doğru tekrar uğrarım..
evet ben geldimmmm olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile:kedi:nuranım gelmişa.s.
evet ben geldimmmm olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile:kedi:
[ı]günaydınn şekerlerr
nasılsınız??
[/ı]
günaydın canım ii seni sormalı
valla bana kalsa canım hemen sırayı size vermek isterim de daha ben bile giremedimki sıraya:)
kız 1 sene doluyor derken ilişkimiz 1 sene oluo manasında sölemiştimsempatiksalakcinni
temmuzun 16 sındada 1 sene oluo canım askerliğiboshayallersmile
hem ben buraya kadar geleceğimi tahmin etmiordum herkes nasıl geliosa emin olun sizlerde geliceksiniz canlarım:)
bizimde 3 ay bitti tam 1 sene kaldı ne olmuş yani :dilcikar:
[ı]
iyiyimm bende şükürler olsunn[/ı]
[ı]askerin nasıl kız? Arıyormuş artık seni, nasıl sevindim.. Inş. Böyle devam eder canım[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?