- 20 Nisan 2009
- 5.175
- 1.180
- 698
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #53.101
o da olucak allah'ın izniyle karamsarlık yok..
Biz evlilik düşüncesine girdiğimizde abimizin evlenmesine 6 ay vardı ooo abimiz evlencek bize sıra gelcek huf puf yapıoduk..abimiz evlendi biznişanlanalı 19 temmuzda 1 sene olcakZaman cabuk geçio allah'ın izniyle :saruboceq:..içinizi ferah tutun kızlaaarr
:1hug:
inş.canımdarısı başıma canım:))
oyy benimde 13 ayım kaldı..bi bakmısız 13 günümüz kalmış deliriyoruz burdaaa şafak sıkıştırıo dierek delikafadulden
slm kızlarrrrrrrrrr aranızda hamile olan varmı benim günüm geçtide sorularım olacak
ya Allah beni kahretsin şafaktan kstınızı şimdi anladım bende hamilelik için gün sayanlar grubu zannettim pardon pardon
ya Allah beni kahretsin şafaktan kstınızı şimdi anladım bende hamilelik için gün sayanlar grubu zannettim pardon pardon
Şafağımı yeniden hesapladım 354 olmuşum bee :lepi:
inş.canım inş.hep böle dewam eder
sen nasılsın askerin nasl canım
[ı]şükürler olsun askerim de iyi, o iyi oldukça bende daha iyi oluyorum.
Finallerim var bitiyo sayılır. Notlarım yavaş yavaş açıklanıyor. Güzel geliyor hepsi. çok mutluyum, aşkım sürekli sorar notlarımı, derslerimi. Duydukça onunda hoşuna gidiyor... Sağolsun her konuda destekçim. Benle dansa gitmeyi bile kabul etti kaydirigubbakcemile3[/ı]
KIZ MAŞ.ŞAFAĞINA HE
BU 300 LER ÇABUCAK GEÇİO SANKİ DUYGUM
şafağıma maşallah kızlarrr yaaaa 350 12 den sonra 350 dieee bişiy kslmıcak kaydirigubbakcemile2
turkbayragi $afak 270 - Mehtap 96 turkbayragi
hoşgeldin yavrukuşum a.s.
simitler ne durumda kaldı mı barim delikafadulden
ya burcum 460 nasıl bitecek geçmiyor diyordum şimdi bir baktım 300 ler bitiyor aman allahım ya çok duygulandım :gitme:
yaz bitse yarılayacağım nerdeyse şükürler olsun ya :gitme:
merak ettim şu simidinin tadını heHosbuldum canim.. opuyorumnanaktan
Yok ya öglen kardeslerim geldi okuldan.. annem dedi bence biraz daha yap.. baya guzel oldu... babana kalmaz diye.. onun icin biraz daha yaptim ve kaldi
:lepi:
Nasilsin bu arada.. askerin nasil
merak ettim şu simidinin tadını he
iyiyim canım uzun zamandır şafağıma bakmıyordum 380 lerde filandım bir baktım
354 olmuşum çok mutlu oldum delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?