Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

herkese çok küstüm o zaman neden baştan heveslenip sonra susup kaldılar :umursamaz:

o zaman son kez gerçekten isteyenlerle buluşma yapalım kimseyi zorlayacak halimiz yok ki gelmek isteyen belirlenen günde çıksın gelsin gelmeyenin keyfi bilir ???!!!!

birazdan çıkabilirim mutlaka düşüncelerinizi yazın ama....

yengeçcim hoşgeldinnn....

kızlar kesin bulusuruzz yaa ben cok ıstıyorum sızlerı gormeyı ama tarıh hemen pat dıye belırlendi herkesle konusalım ıyıce ona göre hep bırlıkte bır tarıh ve yer belırleyelım

gül o günden sonra herkes köşesine çekildi canım kimse fikrini demeden gitti bi tarafa...
tam konuşulmadı ki yer zaman saat??

bende çok istiyorum ama gönüllü olan kişiler susu,tatlikis,duyguC ben başka yok kimse

buluşlaım tabi ya
bn pazar günü saat 2 de bakırköy cumhuriyet meydanınnın orda buluşalım

bence sadece biz olalım tanımadığınmız insanlarla ne şekilde ne derece muhabbet edebiilriz ki gülüm

melisam gözün aydın canımmkaydirigubbakcemile2bulusma var ne güzel mutlaka foto eleyinolumunekankayizsmile

kimsenin canı sıkılmasın kızceler gececek bu gunler gelecek guzel günler ben oyle umut edıyorummm...lmaz:

buluşlaım tabi ya
bn pazar günü saat 2 de bakırköy cumhuriyet meydanınnın orda buluşalım

bence sadece biz olalım tanımadığınmız insanlarla ne şekilde ne derece muhabbet edebiilriz ki gülüm

tamammm ozaman edıtlerımm yazıyıı hayatımopuyorumnanaktan
bulusma yerıne gelınce hep bırlıkte ayarlasak gunu saati falan daha ıyı olur :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…