Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tamammm ozaman edıtlerımm yazıyıı hayatımopuyorumnanaktan
bulusma yerıne gelınce hep bırlıkte ayarlasak gunu saati falan daha ıyı olur :lepi:

opuyorumnanaktan

öle konuşulmuştu o yüzden dedim canım benim iyice bir kararlaştırın da kimse yok ki topicte

kelebekcim tamma eğerki buluşabilirsek resim çekilip koyarız canımopuyorumnanaktan

akşam ben soylerım herkese cok kalabalık oluyo akşamları :teytey:
tamam burcum

tamam canımda benim undan nasıl haberim olucak bnim laptop tamirde hafataya olur büüyk ihtimal bu buluşma ya

tatlıkız amma ben cok mera ettim şincik umarım guzel bır bulusma olur bizde burdan fotolarla yetınırızsempatiksalakcinni

umarım canım :))

slm kızlar nasılsınız bakalım...ben günler geçtikçe daha iyi oluyorum..
buluşuyormuşsunuz,inş çok güzel bi buluşma olur.resimlerinizi eklersiniz,bizde onlara bakarız..

bu pazar olmasınnn fazla kımseyi ayarlayamayız ozaman ılerıkı bı tarıhlerde olsunkı herkesle konusalım ayrıntılı ona göreee tamammı kızlarrr

peki bakalım öle olsun =)

ee büşüm kimse gelipde konuşmadıkii

saatini felan

bu hafta için konuştuğumzda aileler felan tanışcakmış öle diodu hadi bakalım gelsede konuşsak yaw ne oldu acaba yabilmiyorumkismile

hem melike de gelir diğer tarihlere attığımızdan bikaç kişi daha var mesela özge,nefesim onlar varkende konuşulup

Tatlıkısm defalarca bunu mu konuşucaz topicte, 2 hafta önce sınavlar yüzünde haziranın ilk haftası olsun dendi, ee bunda konuşulcak başka ne varki, yer belli vakit belli bugünda saatini ayarlanır, pazar günüde
toplanılcak alana gelen gelir yani bu kadar basit, 1 ay öncesinden mi karar verilcek buna sanki burcumm

büşümmmdelikafadulden

dün gece listeyi yaptım,naber kızlar dedim..
kimsecikler kalmamıştıı:roflol:

haklıısn canım zaten bizde kimseye zorla buluşmaya çağırmıoz ki gelmek isteyen gelir o zaman söleyelim anlaşalım bn birazdan çıkcam

ne listesi kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…