Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hayırlı cumalar kızlar,
şafakları biten ve askerleri yanına gelen ya da gelmeye başlayan tüm arkadaşlarımızın gözü aydın ve tabiki benimde çünkü yarın şafak doğan güneş hihoyyyt bende çok heyecanlıyım,aylardır bugünleri görmeyi hayal ettim,nihayet bitti artık çok şükür :Saruboceq: Rabbim bir daha ayırmasın inşallah (amin)...

kıslar sevgilisi kardeş,i gelen herkesin gözü aydın allah bi daha ayrılık göstermesin inşallah.darısıda bizim başımıza ama daha çok var olsun elbet bizim içinde bi gün güneş doğucak.bizimde mehtabımız yakın napalım.buda bi teselli.sağ salim bitirsinlerde zaman bi şekilde geçer yeterki onların sağlıkları ii olsun.tekrar gözünüz aydınnn....alkisalkisalkis

balparem şimdiden allah kavuştursun cnm şu anki duygularını o kadar ii anlıorum ki.ben dağıtım izninden gönderirken ilk gönderdiğimden daha çok üzülmüştüm o daha çok koyuyo insana.ama insanız işte alışıoruz.olsun gitsin ki bir an önce askerken zaman geçsinnn..allah kavuştursun cnm...:teselli:

kızlar askerim geldi
bitirdik çok şükür hasreti
yarın görcem inşallah:asigim:

bugünde aylar sonra msnde gördüm:1rolleyes:

gözünaydın canım a.s.

benimde askerim pazar sabah geliyo kızlar yaa... çok mutluyumhihoyyythihoyyyt

canım seninde şimdiden gözünaydın,benimde eşim pazar sabahı yanımda olacak inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…