Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Şafak:************ 01 aDaNa ******************

Günaydın kızLar ...aLLahım sizLeride bugünLeri nasip etsin işaLLah..su gibi geçsin zamanınız ..
ama inanın çok farkLı bir duygu...

slm kızlar,
bu listede hep hayal ettim şafak doğan güneşi görmeyi ve çok şükür gördüm,herşey için çok sağolun,birbirimize destek olduk hep,Allah tüm askerlerimizi sevdiklerine kavuştursun ,şafak bitti diye uğramam sanmayın yine geleceğim :jeyyar:

gamzecim çok sağol her şey için,bizler için her gün listeleri düzenledin,hasta oldun,yorgun oldun ama yinede şafağımızdan 1 günün düştüğünü görmemiz ve mutlu olmamız için yinede ihmal etmedin,inşallah sende benim gibi eşine bir an önce kavuşursun,Allah yardımcın olsun :Saruboceq: :1hug:

tüm tezkere alanların gözüaydın kızlar bida ömür boyu ayrılmassınız inşş...Allah her zmn mutlu etsin sizleri siz bunları hakediosunuz 460 gün karşılıksız taparcasına beklemek kolay değill... a.s.

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr kocam geldi çok mutluyum
yarım saat önce kavuştuk mutluluğumu sizinle paylaşmak istediM
UÇUYORUM YA bu duygu çok değişik ALLAHım tüm bekleyenlere yaşatsın
şu anda kelimeleri bile seçemiyorum tek bildiğim tarif edilemeyen deli bir mutluluk yaşıyorum
inanamıyorum ya tek yaptığım güzünüN içine bakıp sımsıkı sarılıp mutluluktan ağlamak
ALLAHIM BURDA GÜN SAYAN HERKESE BU MUTLULUĞU YAŞAT AMıN

Son düzenleme:

Allahım birdaha ayrı düşürmesinnn bitanem yaa gözün aydın gözünüzz aydınnn bol bol hasret giderin bu ayrılığın karşılığı bir ömür boyu kopmayan mutlu beraberlik olsun...
Sen tepüğü yedin sıra bize geliooo hadi bakalımmmhihoyyythihoyyythihoyyyt

çok güzel yazmışsın cnmm rep veremedim valla
inşş iki gün sonra ben de gelip yazarım bol bol sarıldelikafadulden

nazar değmesin artık hiç ayrılmayın canım :1rolleyes:a.s.

ya zaten ağlıyorum sabah beri,çok duygulandım canım ya,dualarına tüm kalbimle aminnnn diyorum,Allah ayrılık vermesin bi daha inşallah:Saruboceq:

Allah başka ayrılık yaşatmasın gözünüzaydın.
yarın bende kavuşuyorum aşkıma. aynı duyguları bende yarın yaşıycam zaten şimdiden hetecan bastı beni. çok özledim onu:asigim:

bugün uzun bir aradan sonra 22 şubattan beirdir ilk defa aşkımı gördüm.msnde.nasıl özlemişim.ama o traşlı halini beğenmedim.yaa benim aşkım askerliği meslek olarak seçti.zorunlu olan kısmı bittikten sonra diğer zamanlarda da mı saçı öyle olacak merak ediyorum.istemiyorum aşkımı öle kısa saçlarla.off offf omuz hizasında sçalarla hug grant'ın türkiye şubesiydi aşkım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…