- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #5.321
senin de simdiden gözün aydın canm.. insallah bidaha allah ayrılık göstermesin:Saruboceq:
canım yaa gözünaydın Allah bi daha ayırmasın inşlallah yaa darısı başımıza yarabbim...
N€RGİS;6850746 .!.:gözün aydın olsun. cok sükür sen de bitirdin hadi bitirin gidin ddaaaa daha sırada biz varız:))))
Canım benim çok sevindim yaa bitirdiniz GÖZÜNAYDIN tatlım inan ben bile bi an yaşadım o duyguyu sanki kimbilir nekadar güzeldir Allahım başka ayrılık göstermesin sağ salim kavuştunuzya:1hug:
son görüş...
bi daha ne zaman kim bilir
şimdiden çok özledim bitanem
Slm millet vede hoşçakalın diyebiliyorum ancak.çünkü;çokkkkk yorgunum işten geldim kopuyo heryanım.özledim sizi yaa 2 günde..ama siz beni özlememişsiniz herhalde adım bile geçmemiş hiç.neyse görüşürüz kızlar öpüyorum.allaha emanet olun.
tezkerecilerin gözü aydın allah bidaha ayrılık göstermesin bu son olsun inşallah.darısı başımıza
canım mardine gitti sevdiğim,dağıtıma gelmiştiben de son kez telefonda gonuştum bugün teslim oldu sevdalum...
Allah kavuştursun yoldaş...
nireye gitti seninki ? Bnmki Ankarada...:a015:
canım mardine gitti sevdiğim,dağıtıma gelmişti
hoşgeldin aramıza,Allah kavuştursun :teselli:
N€RGİS;6864513 .!.:canımmm sıkma canını benimki de pazartesi gidiyo yine biz bir basımıza kalıyoz. acemilik bitti çok şükür ama bu gönderiş sanki daha zor. Rabbimizin izniyle SAFAK DOĞAN GÜNEŞ dediğimiz günler de gelecek...
balparem şimdiden allah kavuştursun cnm şu anki duygularını o kadar ii anlıorum ki.ben dağıtım izninden gönderirken ilk gönderdiğimden daha çok üzülmüştüm o daha çok koyuyo insana.ama insanız işte alışıoruz.olsun gitsin ki bir an önce askerken zaman geçsinnn..allah kavuştursun cnm...:teselli:
şafağı biten diğer arkadaşlarım sizinde gözünüz aydın rabbim başka ayrılık vermesin
balparem seninde askerin gidiyormuş gitsinki bitsin hep öyle düşün ALLAH sabır versin
Kızlar Artık Şafak Filan Yok..
Herkesi Ve Topiciği Çok Özliycem..
3 Ay Önce Sevgilim Gelmişti..Bugünde Kardeşim..
Kızlar Allah Sabırlar Versin..Zamanınız Su Gibi Akıp Geçsin İnş. Darısı Başınıza.. :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?