Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

turkbayragiturkbayragiŞAFAK 444turkbayragiturkbayragi
turkbayragiturkbayragiMEHTAP 19turkbayragi

SENı ÇOK SEVıYORUM ASKERıM:asigim:
ALLAH'A EMANETSıN SEVGıLıMturkbayragi

Son düzenleme:
ahhh bebişim ne desem boş sanaaa fırsat bulup arayamadı die unuttumu oluo deli kız lmaz: düşünme öyle olumsuz şeyler diyene bak desene ahahah yok valla takma yani biz acemi birliginde böyleiz ilerde sevgililerimiz bizi gelip tımarhanede görürler artık

ayyyy kızlarr ya ne güzel sizin şafaklar bakınca içim acıldııı ay siyahincim seninde cokmuş gerçi

Şafak 447 benmde guclubacismile

bende uuru tanıdıktan sonra mide yanmalarıyla tanıştım kimsede bu kdr takıp hasta olmamştım yani ne var bu cucuktaaaaa bilemedim kiii :hulya: sayesinde en ufak üzüntüde midem yanıooo anam ondan gelen herşeye razıyım ben beaaaa aşka geldim yine üff:gitme:

siyahincimm bilmiorumki sülüs tarihini beişim 27 mayısta teslim olduu seninki ne zmn gitti bide nerde yapıo :)

özgemm yatalım birazdan eet benmde uykm gedi sende düşünme şu salak şeyleri plssss uyu ki sabah olsun sabah olsun ki sevgülülerimiz arasın kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…